Благодаря за съветите, приятели, ще видя какво мога да направя с проблема с графичният оператор. :-)) Успех Ви желая. ;-))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Графики за технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cmexypkoПървоначално изпратено от ПепиАбе, нещо не мога да си отворя индикаторите / МАЦД, РСИ и т.н./ в графичният оператор на БФБ, при вас така ли е или в моя компютър има проблем.;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиАбе, нещо не мога да си отворя индикаторите / МАЦД, РСИ и т.н./ в графичният оператор на БФБ, при вас така ли е или в моя компютър има проблем.;-))Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
След еуфорично начало на годината, забавянето на темпото при нововъзникващите пазари засегна този път и българския пазар. През януари SOFIX достигна исторически максимум от малко над 1 400 пункта, но завърши тримесечието под 1 300, едва 4,42 % по-високо спрямо края на 2006 г. За разлика от SOFIX, BG 40 завърши тримесечието близо 26 % нагоре, което обаче се дължи основно на различната методология за изчисляване на по-широкия индекс. BG 40 е ценово-претеглен индекс, при който с най-висок дял са акциите с високи в абсолютно изражение цени. Така на четири акции се пада тегло от над 50 % в индекса. Само три от включените в BG 40 акции завършиха тримесечието на отрицателна територия.
Източник: http://karoll.net/bg/?section=analyt...b_summary&id=2
Коментар
-
Re: Графики за технически анализ
Първоначално изпратено от milan63Здравейте, все още съм начинаещ и търся сайт с графики на акции- наши и чужди , ако може експоненциални. Намерил съм няколко сайта, но платени, а безплатните са краткосрочни-weekly. Бих искал да намеря 2-3 годишни графики поне. Благодаря!
Коментар
Коментар