IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Графики за технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря за съветите, приятели, ще видя какво мога да направя с проблема с графичният оператор. :-)) Успех Ви желая. ;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
      Първоначално изпратено от Пепи
      Абе, нещо не мога да си отворя индикаторите / МАЦД, РСИ и т.н./ в графичният оператор на БФБ, при вас така ли е или в моя компютър има проблем.;-))
      При мене работят, виж си версията на Java-та, скоро имаше ъпдейт! Въпреки, че дълбоко се съмнявам, че програмистите на борсата са реагирали толкова бързо и са го направили да иска най-новата Java :-)
      точно след последния ъпдейт на Java-ta почнаха разни дребни проблемчета с графичния оператор - май скоро ще се връщам на стара версия

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        Абе, нещо не мога да си отворя индикаторите / МАЦД, РСИ и т.н./ в графичният оператор на БФБ, при вас така ли е или в моя компютър има проблем.;-))
        При мене работят, виж си версията на Java-та, скоро имаше ъпдейт! Въпреки, че дълбоко се съмнявам, че програмистите на борсата са реагирали толкова бързо и са го направили да иска най-новата Java :-)
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Графичният оператор на БФБ е едно недоразумение и трябва да избягвате да работите с него. Аз за това търся някакъв чужд сайт с графики.

Коментар

• Абе, нещо не мога да си отворя индикаторите / МАЦД, РСИ и т.н./ в графичният оператор на БФБ, при вас така ли е или в моя компютър има проблем.;-))

Коментар

• След еуфорично начало на годината, забавянето на темпото при нововъзникващите пазари засегна този път и българския пазар. През януари SOFIX достигна исторически максимум от малко над 1 400 пункта, но завърши тримесечието под 1 300, едва 4,42 % по-високо спрямо края на 2006 г. За разлика от SOFIX, BG 40 завърши тримесечието близо 26 % нагоре, което обаче се дължи основно на различната методология за изчисляване на по-широкия индекс. BG 40 е ценово-претеглен индекс, при който с най-висок дял са акциите с високи в абсолютно изражение цени. Така на четири акции се пада тегло от над 50 % в индекса. Само три от включените в BG 40 акции завършиха тримесечието на отрицателна територия.
              Източник: http://karoll.net/bg/?section=analyt...b_summary&id=2

Коментар

• prophet.net

Коментар

• Re: Графики за технически анализ

Първоначално изпратено от milan63
                  Здравейте, все още съм начинаещ и търся сайт с графики на акции- наши и чужди , ако може експоненциални. Намерил съм няколко сайта, но платени, а безплатните са краткосрочни-weekly. Бих искал да намеря 2-3 годишни графики поне. Благодаря!
                  http://www.bse-sofia.bg/graphics

Коментар

• Графики за технически анализ

Здравейте, все още съм начинаещ и търся сайт с графики на акции- наши и чужди , ако може експоненциални. Намерил съм няколко сайта, но платени, а безплатните са краткосрочни-weekly. Бих искал да намеря 2-3 годишни графики поне. Благодаря!
                  Working...
                  X