IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои акции очаквате да са на "прИмоция" покрай ИПО-

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нормално е всеки да си изрежда портфейла,защото смята, че в него са акции с най-голям потенциал.не ми звучи сериозно,,аз знам ,че......е с голям потенциал,ама я нямам, ама ескъпа вече и т.н.,,

Коментар

• Аз гласувам за ALB ...

нямам акции там ... просто така ги виждам нещата

А иначе най-много ми се иска да си купя BACB , но те май сега ще вирнат малко нос заради новите отчети

Коментар

• Е добре, а колко мислите че ще е примоцията т.е. поевтиняването
        Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Айде, пак всеки почна да си изрежда портфейла

Коментар

• ALUM,MCH,MONBAT,WWW,SEVT,ATERA

Коментар

• PETHL, MONBAT, ALUM, TOPL, BAKB, M+C, HES, ALB, EURINS,CCB - задължително.

CHIM, EUBG, SEVTO- можеби

IHLBL - със сигурност НЕ (поне докато не конвертират облигациите си)

абе общо взето обичайните заподозрени

Коментар

• Кои акции очаквате да са на "прИмоция" покрай ИПО-

Кои акциики са харесали тези, които се разочароваха от новините около ИПО-тата и мислят да се възползват да влязат по дургите позиции?
              Working...
              X