IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои акции очаквате да са на "прИмоция" покрай ИПО-

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lynx
    Репо сделките са ми малко странни как влияят. Те спасяват от разбродажби което е разумно при тези извратени презаписвания. Но все пак идва деня в който рапата се плащат и в крайна сметка всяко ППП дърпа ресурс което при никаквата дивидентна доходност на нашия пазар е стъпка по пътя надолу.
    зависи,понякога не дърпа...а даже и остава нещо в сметката ти след като го изплатиш

Коментар

• Мисля, че днес повечето позиции ще са на промоция, да не я изпускаме предлагам!

Коментар

• Репо сделките са ми малко странни как влияят. Те спасяват от разбродажби което е разумно при тези извратени презаписвания. Но все пак идва деня в който рапата се плащат и в крайна сметка всяко ППП дърпа ресурс което при никаквата дивидентна доходност на нашия пазар е стъпка по пътя надолу.

Коментар

• Покрай Инвестбанк и Енемона има някакъв шанс..но ми се струва минимален.....защото колкото повече нарастват портфейлите на участниците,толкова по-лесно те се финансират с репа и няма нужда от разпродажби.Затова моят отговор е по скоро не.Иначе очаквам с излизането на КТБ и ПИБ да се раздвижат и доста други позиции.
          лично и неангажиращо мнение

Коментар

• Новите ИПОта са малки и трудно ще променят цените на другите акции, по скоро са интересно възможност да разнообразиш портфейла си. Влияние върху пазара предполагам ще имат увеличението на Химимпорт и евентуално отписване на БТК. Но като цяло предполагам, че корекция ще има най-рано март-април следващата година. Последните месеци доста изостанахме от съседите и ще трябва да догонваме.

Коментар

• Зависи какви ППП ще има. По-малките компании няма да се усетят. Очаквам и неуспешни ППП - въпрос на време да се случи.
              Но ако Приста решат да стават публични ще има емоции. :-) Те нещо заглъхнаха но туй не значи че са се отказали. Предстои излизане на ПИБ и КТБ и съответно преструктуриране на портфейли. Увеличението на капитала на Химимпорт също ще дръпне ресурс. В позициите които следя вече виждам умора след големия ръст последвал приключването на кампанията за ПИБ. След това рязко поскъпване за тези позиции момента стана добър за излизане и лош за влизане.

Коментар

• Очаквате ли пак примоция за следващите няколко ИПО-та тази година
                все пак няма да са толкова търсени новите акции като на двете банки

Коментар

• Ето-о-о - Албена и М+С тръгнаха могъщо нагоре.... :-)
                  Съчувствам на будалите от заешки сорт, дето продаваха на евтиния...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=50148
                    Посредниците търсят двойно повече акции, отколкото предлагат
                    Това е най-високата стойност за последните два месеца и индикира, че инвестиционните посредници и банки са склонни да купуват за собствена сметка.

просто малко статистика

Коментар

• Айде не останаааааааааа
                      днес и утре ще е ефтинийката :-)
                      да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
                        по-точно ще е да кажеш че е обида за твоя разум Импе
                        да инвестираш в туризъм след това което стана с Лагуна, Ривиера, Гергов и зимния сезон си е самоубийство
                        камбаната бие един път за глухи и който разбрал разбрал
                        az ne vijdam ne6to da e stanalo nito s Laguna nito s Riviera.
                        Kato stane- to 6te se 4ue

Коментар

• Много ясно, Магов, че ще получи подкрепа. Противоестествено е да се търгува на тия нива, при положение, че туристите са вече там.

А доколкото помня официалните данни, най-много кинти носи туризмът.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ХАХА, за пампо така и стана, заклевам се, не ги купих аз

Коментар

• Е днес поне тези от туризма изглежда малко ще се съвземат. Алб получи силна подкрепа, а май скоро някой ще лапне тези 30 бр на Пампо на 23 лв. Дано и другите отрасли лека полека да мръднат скоричко Това не е препоръка, само пожелание

Коментар

• Подценени са не тези които падат, а тези които държат цена и дори поскъпват! Хайде и умната
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X