IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• netware5 - зад изказването ти прозира традиционната синя комплексарщина и безсилна злоба... ама те хората са го казали:

"Вечно да си втори, вечно да си втори
    боже, колко кофти е да и уецкар !!!

... и колкото и титлички да си купите под масата, това няма да се промени... щото идва денят на истината (тоя сезон групите на ШЛ), когато голият ви и Наскосираковски задник ЛЪСВА...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Аз, Neтware5, потомствен левскар заявявам следното:

1. Радвам се, че идеята ми от преди време за листване на основните отбори от българското първенство на борсата се възприе. По този начин, както вече казах отдавна в някоя от "плювателните" футболни теми, ще имаме възможност да обсъждаме на воля нашите футболни пристрастия без да нарушваме правилата на Инвестора!

2. Дълбоко скърбя, че кочината първа заяви борсови намерения, с което накърнява моите най-интимни футболни чувства!

3. Никога няма да си купя акции от свинското дружество, защото изгледите за печалба за нищожни - по понятни причини

Наздраве колеги! Чакат ни светли мигове на яростни битки във форума и на борсата, пред които споровете за Химко ще бледнеят!
      Дано пуснат до тогава "късите" продажби. И ние ще сме в играта

Коментар

• Я ги вижте какви са пичове нашите момчета:

http://cska.gol.bg/article.php?id=13821 :-)

Коментар

• Сега разгледах баланса на ад-то от подуене и ето какво открих (публикувам с големи съкращения):

1. Земи (терени): 30тина декара пасища
          2. Сгради и конструкции: 2 обора
          6. Основни стада: 22 говеда
          1. Дялове и участия, в т.ч. във:
          - дъщерни предприятия: в пари и рогат добитък в родопа и други треторазредни отбори
          2. Отрицателна репутация: Огромна
          4. Млади животни и животни за угояване: ДЮШ
          V. Разходи за бъдещи периоди: хиляди левове за съдя-мъдя през пролетния дял
          СУМА НА АКТИВА 1-17
          8. Други краткосрочни задължения: към определени хора от вечния съперник за продадената титла
          СУМА НА ПАСИВА 1-17

:-) :-) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
            Наздраве колеги! Чакат ни светли мигове на яростни битки във форума и на борсата, пред които споровете за Химко ще бледнеят!
            Мале мале! Какво шоу ни очаква.

Коментар

• Аз, Neтware5, потомствен левскар заявявам следното:

1. Радвам се, че идеята ми от преди време за листване на основните отбори от българското първенство на борсата се възприе. По този начин, както вече казах отдавна в някоя от "плювателните" футболни теми, ще имаме възможност да обсъждаме на воля нашите футболни пристрастия без да нарушваме правилата на Инвестора!

2. Дълбоко скърбя, че кочината първа заяви борсови намерения, с което накърнява моите най-интимни футболни чувства!

3. Никога няма да си купя акции от свинското дружество, защото изгледите за печалба за нищожни - по понятни причини

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да си свързано лице на Пушливеца и да искаш да правиш IPO ми изглежда малко като Хитлер да ти е вуйчо и да се кандидатираш за премиер на Израел...

Не е препоръка
                Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• СТИГА ДЕ , 1 АПРИЛ Е ДАЛЕЧЕ !

ПИСАХ , ЧЕ ИПО ЩЕ СА ОКОЛО 25 НЯКОЙ МИ СЕ СМЯХА

СТИГА ДЕ , ЛУПИ ЩЕ ВИ ГИ ЗЕМЕ ПАРИЧКИТЕ КОБУСЧЕТА

ЧИЧО КИРЕ МИ ЗВЪННА И ТОЙ ИСКА БАНИЧАРНИЦАТА ДА Я КАЧИ НА БФБ

ЛУПИ , ТИ СИ ЗНАЕШ ПОХАРЧИ ПАРИЦИТЕ ИМ ЗА ИНДИИСКИ ФУТБАЛЕРИ
                  Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Re: ЦСКА излиза на борсата

Първоначално изпратено от RAI
                    Хайде честито!

IPO треската вече се пренесе и в спортния сектор.

Това ще е интересно, но аз лично съм малко скептичен към подобни перспективи...
                    Ще излязат, ще се поразходят и ще се приберат да вечерят. Сервитьорът както обикновено ще е Гонзо - хърватска кухня

Коментар

• Мъката по привличане на айпиота е като родилната и досега БФБ има много съмнителен успех - с няколко изключения - но тази новина е прекрасна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Най-добрият БГ отбор, радвал ме толкова време, прославил със свои футболисти българското име по света, сега ще ми даде възможност и да спечеля.

Коментар

• ако си развият наистина добре школата ще имат голям успех - в България само те продават на големи западни отбори и за добри пари, а тук имаме огромен потенциал за развитие на таланти, защото това е националният спорт все пак

Коментар

• Идеално!

Коментар

• Веднага започвам да ги изкупувам тайно и подмолно.... целта е към 2018 да съм мажоритар ;-)

Коментар

• Въпроса е до колко са сериозни намеренията им ?

Коментар

• Най-после ! Ето още един сектор, който ще бъде представен на БФБ АД и за радост от най-титолуваният ни тим !

Коментар

Working...
                                X