IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опитите за отнемането на лиценза на ЦСКА и последвалото отстраняване от Шампионската лига са си чиста проба заговор с цел да се усвоят няколко милиона евро за участие в турнира. Ако имаше някой подобно на ди Пиетро да се захване с "недъзите на българския футбол"...

Коментар

• Титлата е за Борат.Та той си говори с големите хора на "ти".Даже Господ се "консултира" с него.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Жеваго заковал 8 млн. евро бюджет за ЦСКА, иска титлата

23 септември 2008 15:07

Автор: Филип Димитров

Милиардерът увеличава заплатите на футболистите
        След като вече Константин Жеваго е собственик на "Кремиковци", до края на седмицата се очаква милиардерът да встъпи и официално във власт в "Борисовата градина". Украинският олигарх вече е заделил дори и 8 млн. евро бюджет за ЦСКА за този сезон, научи db. Тази колосална за родните стандарти сума е предоставена на отбора, за да може задължително червените да триумфират и този сезон с титлата в "А" група. Както е известно в момента армейците са на първото място с 15 точки, като вторият за сега е Локо Сф с 13 точки.

При евентуален труимф в "А" група бюджета на ЦСКА ще скочи на 10 млн. евро, което ще трябва да е достатъчно за подсилване на състава за един бъдещ пробив в групите на Шампионска лига. Също така се очаква през тазгодишния зимен трансферен прозорец армейците да бъдат едни от най-активните на пазара, като в състава на Пенев ще се присъединят поне 2-3 класни попълнения, които да вдигнат класата на отбора.

Междувременно db разбра, че заплатите на играчите на 31-кратните шампиони ще бъдат вдигнати с около 20%, което трябва да стимулира настоящите играчи и Димитър Пенев да дублират шампионската си титла от сезон 2007/2008.

http://donbalon.eu/news23571.html
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Stenlian
          Лишават ЦСКА от всички точки?

http://dnes.dir.bg/2008/09/23/news3400941.html
          Хахаха, още бисери ви сервират. Дай на народа хляб и зрелища Забелязали ли сте, че и тази и предишната гавра с ЦСКА стават когато борсата прави бънджи скок, ама без ластик

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Първоначално изпратено от Nikola
            Първоначално изпратено от B.Graham
            А сега и Ботев ще изхвърлят защото им се опънаха за Христов.
            А верно бе. А аз се чудих защо се заяждат с тях. За това си гледайте Премиър Шип и не се занимвайте с глупости.
            В тази връзка Ливърпул - Сток Сити направи по-богати букмейкърите, а аз ще трябва пак да си захранвам сметката в Бетфеър
            Във Фонбет (руски,но качествен букмейкър) имаше хубав хендикап +2 за Сток и ми се стори закономерно да излезе.Винаги сме губили в похода към титлата точки срещу селски тимчета.Та затова и захлебих.

Коментар

А верно бе. А аз се чудих защо се заяждат с тях. За това си гледайте Премиър Шип и не се занимвайте с глупости.
              В тази връзка Ливърпул - Сток Сити направи по-богати букмейкърите, а аз ще трябва пак да си захранвам сметката в Бетфеър
              Вече двайсетина години гледам футбол и НИКОГА досега не бях виждал отбор да играе толкова дефанзивно.Направо не е истина.А и какъв карък ни гонеше.... заеби.Иначе резултата трябваше да е двуцифрен дори само ако 30% от положенията бяха влезнали.
              Life won't wait for you.

Коментар

Аз както виждате си трйкам. Не смея да ви бъзна вас двамата
                EPIC FAIL

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• На следващото заседание на "Голямата Перука,Борат и сие" ще гласуват и смяна на името на групата.Ще се казва вече "Уецки свръхвисша лига".
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• А сега и Ботев ще изхвърлят защото им се опънаха за Христов.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stenlian
                          Тъпото е че и сега ги крепат с дуспи. Някой знае ли колко им е дуспи на мач рейшото за тази година?
                          дуспи се пише със З
                          Тихо балъчко. И ти се изяви в този форум. WoW!

5 от 6 не е зле. Май миналата година бяха над 1.5

Коментар

Тъпото е че и сега ги крепат с дуспи. Някой знае ли колко им е дуспи на мач рейшото за тази година?
                            В А група се сещам за 5 в 6 кръга.
                            Life won't wait for you.

Коментар

дуспи се пише със З

Коментар

• Тъпото е че и сега ги крепат с дуспи. Някой знае ли колко им е дуспи на мач рейшото за тази година?

Коментар

Working...
                                X