IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kukuvicata
    Първоначално изпратено от ASTIN
    Кукувица, как мислиш, че би завършил мача в Ливърпул, ако беше първи мач? Аз си мисля, че щеше да е минимум 3:0!?

я погледни за кой мач пиша.
    1982 година

а не този от миналата
    как би свършил - вероятно 5-0 за Ливърпул
    ПОНЕ!
    Ако-неако, беше небеше,а дано ама надали....истината е една - ЦСКА си би Ливерпул и преди и сега. Всичко друго е полет над кукувиче гнездо :-) (Джак беше велик в този филм -)

А междудругото и Челси имаше протоколен мач с лески. Що не ги бихте?

Коментар

• Хеви метъл копеле.
      По принцип мачовете подобни на тези с Литекс са много трудни за обясняване.Затова и вие толкова дълго не можете да обясните титаничните с сблъсъци със Славия,Беласица,Спартак(Плевен)-от времето на Вуцов,и т.н.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Между другото, Кукувецав - не обясни как ЦСКА е купил мачът с Еврошампионът Ливърпул през 82-ра - сигурно нашите са бутнали под масата на британците 100-левовите си премии?
        това е трудно за обяснение наистина!но вие имп.не обяснихте за титаничните си сблъсъци с литекс(нали ги помните)в които по комичен начин си поделихте титлата и купата.....

Коментар

• Между другото, Кукувецов - не обясни как ЦСКА е купил мачът с Еврошампионът Ливърпул през 82-ра - сигурно нашите са бутнали под масата на британците 100-левовите си премии?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кукувицов и боримечков - ЦСКА ИМА ПЕТ ПОБЕДИ НАД ДЕЙСТВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ. Знам, че ви боли, както и всички уецкари, защото вас такива отбори ви използват само да си оправят головата разлика, но не мога да ви помогна.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ASTIN
              Кукувица, как мислиш, че би завършил мача в Ливърпул, ако беше първи мач? Аз си мисля, че щеше да е минимум 3:0!?

я погледни за кой мач пиша.
              1982 година

а не този от миналата
              как би свършил - вероятно 5-0 за Ливърпул
              ПОНЕ!

Коментар

• В неделя бири + мач, както коментирахме в другата тема преди време или се проваля организацията...???

Коментар

• Само ЦСКА.

Коментар

• Вуйчо, ти и да искаш лески да излезе на борсата, КаФеНе-то няма да им позволи. Виж по-назад съм поместил част от финансовите данни за последната година на любимия ви отбор и ще разбереш защо :-)

И кое толкова те разсмива в собственика на ЦСКА? Милиардите му долари ли? Или мустака?

Коментар

• бегай да пасеш говедата..., кво сме ви виновни, че си нямате своя...и ни цапотите нашата...[/quote]

аз въобще не искам Левски да излиза на борсата. Всеки който разбира от футбол знае, че с изключение на най-големите отбори или на люпилните на таланти като Аякс никой друг футболен клуб не може да е печеливш.

Струва ми се, че с тази тема се избиват комплекси. Защото с тези мижави перспективи за спортни успехи в следващите 10 години и смешен собственик, дори и най-затъпелите фенове на комунистическото недоносче наречено ЦЕЦКА няма да посмеят да си купят акции ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                        абе няма ли кой да изтрие тази тема за жалкото армейско отроче ...
                        бегай да пасеш говедата..., кво сме ви виновни, че си нямате своя...и ни цапотите нашата...

Коментар

• Първоначално изпратено от ASTIN
                          "ако"- то мирише и цапа гащи ASTIN, но щом ти върши работа да си избиваш комплексите нямам нищо против да си задаваш "интересни" въпросчета...

Коментар

• абе няма ли кой да изтрие тази тема за жалкото армейско отроче ...

Коментар

• Кукувица, как мислиш, че би завършил мача в Ливърпул, ако беше първи мач? Аз си мисля, че щеше да е минимум 3:0!?

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                                Joro lex-a = Георги Аврамов?
                                Няма, аз Петков съм го спазарил лятото за Стяуа. Бием не бием, ще ядем табуле-та в ливанския ресторант на "Феничия" или шашлици в турския на Пиаца Божещи

Лек ден и стига сме писали глупости
                                по добре го върни в "Искра" - Пазарджик

Коментар

Working...
                                X