If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кукувица, как мислиш, че би завършил мача в Ливърпул, ако беше първи мач? Аз си мисля, че щеше да е минимум 3:0!?
я погледни за кой мач пиша.
1982 година
а не този от миналата
как би свършил - вероятно 5-0 за Ливърпул
ПОНЕ!
Ако-неако, беше небеше,а дано ама надали....истината е една - ЦСКА си би Ливерпул и преди и сега. Всичко друго е полет над кукувиче гнездо :-) (Джак беше велик в този филм -)
А междудругото и Челси имаше протоколен мач с лески. Що не ги бихте?
Хеви метъл копеле.
По принцип мачовете подобни на тези с Литекс са много трудни за обясняване.Затова и вие толкова дълго не можете да обясните титаничните с сблъсъци със Славия,Беласица,Спартак(Плевен)-от времето на Вуцов,и т.н.
Между другото, Кукувецав - не обясни как ЦСКА е купил мачът с Еврошампионът Ливърпул през 82-ра - сигурно нашите са бутнали под масата на британците 100-левовите си премии?
това е трудно за обяснение наистина!но вие имп.не обяснихте за титаничните си сблъсъци с литекс(нали ги помните)в които по комичен начин си поделихте титлата и купата.....
Между другото, Кукувецов - не обясни как ЦСКА е купил мачът с Еврошампионът Ливърпул през 82-ра - сигурно нашите са бутнали под масата на британците 100-левовите си премии?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Кукувицов и боримечков - ЦСКА ИМА ПЕТ ПОБЕДИ НАД ДЕЙСТВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ. Знам, че ви боли, както и всички уецкари, защото вас такива отбори ви използват само да си оправят головата разлика, но не мога да ви помогна.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Вуйчо, ти и да искаш лески да излезе на борсата, КаФеНе-то няма да им позволи. Виж по-назад съм поместил част от финансовите данни за последната година на любимия ви отбор и ще разбереш защо :-)
И кое толкова те разсмива в собственика на ЦСКА? Милиардите му долари ли? Или мустака?
бегай да пасеш говедата..., кво сме ви виновни, че си нямате своя...и ни цапотите нашата...[/quote]
аз въобще не искам Левски да излиза на борсата. Всеки който разбира от футбол знае, че с изключение на най-големите отбори или на люпилните на таланти като Аякс никой друг футболен клуб не може да е печеливш.
Струва ми се, че с тази тема се избиват комплекси. Защото с тези мижави перспективи за спортни успехи в следващите 10 години и смешен собственик, дори и най-затъпелите фенове на комунистическото недоносче наречено ЦЕЦКА няма да посмеят да си купят акции ...
Joro lex-a = Георги Аврамов?
Няма, аз Петков съм го спазарил лятото за Стяуа. Бием не бием, ще ядем табуле-та в ливанския ресторант на "Феничия" или шашлици в турския на Пиаца Божещи
Коментар