Първоначално изпратено от Ford
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА излиза на борсата
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lond2001Ха-ха, жалък си императоре, ма то кви ли не мижитурки са ставали императори и то наистина, че ти ли.. 100% дузпи, ти си абсолютен смешник, че и Сърмов му пречел да види третата.Ама то пък в България такива смешни ситуации ви ги свирят, нали
Щях да призная, ако ни бяхте били честно, само че не е така.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Чисто игрово като гледах мача Левски бяха тромави, далеч са от формата в която бяха когато отпаднаха от Шалке 04. Тогава пак биха ЦСКА с 1-0, но играха много по- добре и по- бързо. По класа в България Левски нямат равен отбор. Знаеше се, че който влезе първи в ШЛ ще дръпне поне няколко сезона пред останалите отбори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaвие какъв съдия искате,имп.?айде стига смешен плач....съдията,времето,международното положение....
Не ме интересува дали садията ще е българин, германец или новозеландски маор. Искам да се свири 50:50.
Съжалявам Подуене само за едно - че не може да си води садии в ШЛ. Ако ви свирят Ристосков и тоя боклук, можете да стигнете далече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПоздравявам всичко левскари с победата. Когато любимият ти отбор през целия мач пробра само центрирания не виждам обективна причина да победи.
Левски игра по-добре и заслужено ни победиха. ЦСКА не заслужава да стане шампион.
Коментар
-
И как реши, че е симулация, да не си рентген? Как видя през вашия играч?
Съдията трябваше да е безпристрастен... ама не беше. Казах, че двете дузпи бяха абсолютно чисти и това е факт.
Отново се видя, че докато подуенската мафия - Батков, Сираков, агинт Николай са живи, в тая държава нормален футбол няма да има.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Поздравявам всичко левскари с победата. Когато любимият ти отбор през целия мач пробра само центрирания не виждам обективна причина да победи.
Левски игра по-добре и заслужено ни победиха. ЦСКА не заслужава да стане шампион.
Коментар
-
lond2001, свали си сините очилца и тогава гледай. Много странен критерий имаш, когато на вас ви свирят 4 дузпи всичко е наред, но кагато спъват Трика и повалят с ръце Тиаго в наказателното ви поле, тогава, разбира се, дузпи няма.
Фордов, садията си свири добре, разбира се, какво друго ще кажеш, нали подпираше през цялото време. Видя се и че при голът Йовов беше в засада през цялото време, още и при паса към него, но, както казах, това е въпрос на тълкуване и не претендирам.
За объркването за мачът с Рилецо съм съгласен - просто забравихте да го купите.
Но двете дузпи за ЦСКА бяха 1000%процентови, за третото положение на Трика второто полувреме не мога да преценя - Сърмов пречеше на камерата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Тук въпросът е до тълкуване. Вярно, че Йовов получи топката от рикошет от кракът на наш играч, но не беше ли в засада още преди това - при първият пас? Не споря за голът, но при положение, че на ЦСКА не се свирят две дузпи, това не е ли малко? Да не гоаворим за другите по-дребни аванти, например как Йовов за малко да вкара втори гол от явна засада и т.н. Стана ми ясно защо Сираков беше толкова спокоен и така се дуеше преди мача, както и защо ръководството на ЦСКА протестира срещу назначаването на тоя садия, още преди 3-4 дни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар