IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ford
    Чисто игрово като гледах мача Левски бяха тромави, далеч са от формата в която бяха когато отпаднаха от Шалке 04. Тогава пак биха ЦСКА с 1-0, но играха много по- добре и по- бързо. По класа в България Левски нямат равен отбор. Знаеше се, че който влезе първи в ШЛ ще дръпне поне няколко сезона пред останалите отбори.
    Тромави бяха и двата отбора. Но все пак мачът не беше с лошо качество, макар да сме гледали и доста по-добри.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
      Ха-ха, жалък си императоре, ма то кви ли не мижитурки са ставали императори и то наистина, че ти ли.. 100% дузпи, ти си абсолютен смешник, че и Сърмов му пречел да види третата.Ама то пък в България такива смешни ситуации ви ги свирят, нали
      Тъпанар, вие сте жалките - видя се есента в ШЛ и догодина пак ще се види. Тогава защо не продавате фасони? Май срещу Челси не можахте да купите садията, а Барса не ви е сателит и не ще да излезе с детски отбор срещу вас. Сам ти си смешник, а явно си и сляп - за което ти съчувствам искрено.

Щях да призная, ако ни бяхте били честно, само че не е така.

Коментар

• Nikola, прави ти чест, моите уважения към феновете на ЦСКА, които се държат мъжки, импето това не го може

Коментар

• Чисто игрово като гледах мача Левски бяха тромави, далеч са от формата в която бяха когато отпаднаха от Шалке 04. Тогава пак биха ЦСКА с 1-0, но играха много по- добре и по- бързо. По класа в България Левски нямат равен отбор. Знаеше се, че който влезе първи в ШЛ ще дръпне поне няколко сезона пред останалите отбори.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
            вие какъв съдия искате,имп.?айде стига смешен плач....съдията,времето,международното положение....

Не ме интересува дали садията ще е българин, германец или новозеландски маор. Искам да се свири 50:50.

Съжалявам Подуене само за едно - че не може да си води садии в ШЛ. Ако ви свирят Ристосков и тоя боклук, можете да стигнете далече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Поздравявам всичко левскари с победата. Когато любимият ти отбор през целия мач пробра само центрирания не виждам обективна причина да победи.
              Левски игра по-добре и заслужено ни победиха. ЦСКА не заслужава да стане шампион.
              поздравявам никола за спокойното и цивилизовано изказване и позиция!respect!

Коментар

• Ха-ха, жалък си императоре, ма то кви ли не мижитурки са ставали императори и то наистина, че ти ли.. 100% дузпи, ти си абсолютен смешник, че и Сърмов му пречел да види третата.Ама то пък в България такива смешни ситуации ви ги свирят, нали

Коментар

• И как реши, че е симулация, да не си рентген? Как видя през вашия играч?

Съдията трябваше да е безпристрастен... ама не беше. Казах, че двете дузпи бяха абсолютно чисти и това е факт.
                  Отново се видя, че докато подуенската мафия - Батков, Сираков, агинт Николай са живи, в тая държава нормален футбол няма да има.

Коментар

• вие какъв съдия искате,имп.?айде стига смешен плач....съдията,времето,международното положение....

Коментар

• Поздравявам всичко левскари с победата. Когато любимият ти отбор през целия мач пробра само центрирания не виждам обективна причина да победи.
                      Левски игра по-добре и заслужено ни победиха. ЦСКА не заслужава да стане шампион.

Коментар

• Императоре, пък точно Трика такава смешна симулация направи, има още какво да учи от Велизар Димитров. Такъв съдия не може да подбира които и да е отбор от нашите, затова се вика чужд защото е сигурно че е безпристастен.

Коментар

• lond2001, свали си сините очилца и тогава гледай. Много странен критерий имаш, когато на вас ви свирят 4 дузпи всичко е наред, но кагато спъват Трика и повалят с ръце Тиаго в наказателното ви поле, тогава, разбира се, дузпи няма.

Фордов, садията си свири добре, разбира се, какво друго ще кажеш, нали подпираше през цялото време. Видя се и че при голът Йовов беше в засада през цялото време, още и при паса към него, но, както казах, това е въпрос на тълкуване и не претендирам.
                          За объркването за мачът с Рилецо съм съгласен - просто забравихте да го купите.

Но двете дузпи за ЦСКА бяха 1000%процентови, за третото положение на Трика второто полувреме не мога да преценя - Сърмов пречеше на камерата.

Коментар

• Стана това което очаквах, шаблонната победа с 1-0. След мача с Рилецо някои просто се объркаха. От 2 години мача е един и същ. Съдията пък изобщо не е фактор, добре си свири човека.

Коментар

• Какви дузпи видяхте, вечно съдията ви е виновен, ех няма го вече Милко Балев. Жалки сте даже и да губите не можете

Коментар

• Тук въпросът е до тълкуване. Вярно, че Йовов получи топката от рикошет от кракът на наш играч, но не беше ли в засада още преди това - при първият пас? Не споря за голът, но при положение, че на ЦСКА не се свирят две дузпи, това не е ли малко? Да не гоаворим за другите по-дребни аванти, например как Йовов за малко да вкара втори гол от явна засада и т.н. Стана ми ясно защо Сираков беше толкова спокоен и така се дуеше преди мача, както и защо ръководството на ЦСКА протестира срещу назначаването на тоя садия, още преди 3-4 дни.

Коментар

Working...
                                X