'талянското първенство е честно като нашето, така че резултатите са налице.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА излиза на борсата
Collapse
X
-
Аз пък съм от Манчестър !!!!
Другото което прясно-прясно ме ядоса, са наказанията. Значи на Пифът 5 бона, защото е имал "нахалството" да каже една очевидна истина, а 5ков - 3 бона за мегапростотията му ?!? Това не е наказание, а измиване на очи... ама в тая държава на циганите и на подуенците е позволено всичко. Дано поне 200-300 от нашите фенове дадат под съд това животно - да пише обяснения в полицията до Коледа...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lond2001Пак гледах ситуациите и пак не видях тия100% дузпи.Няма такова нещо, пак казвам в ЦСКА са свикнали на всяко падане да им свирят, те и затова не се мъчат да го правят артистично. Импе, аз лично, имайки предвид умствения багаж на питбула, не бих се нарекъл така.Явно имаш предвид, че ще висиш захапал горната греда или чорапа на гадния немски съдия.
Фордов - я ми напомни колко беше крайният общ резултат от двата мача со Шалке ?!? И помисли на червеният картон на Бардонов ли единствено се дължи той? По тая логика и ний щяхме да отстраним Ливърпул, ако садията беше прогонил мръсният нигър Сисе за жестовете му, още повече че ги бихме на техен терен. Да не говорим че германците очевидно не играха срещу вас с повече от 68% от възможностите си. Просто се забавляваха со злочестото отборче от крайният квартал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЛонд, разбрах че си объркали ситуацията. За мен ситуация Тиаго/Боримиров е спорна доколкото краката на Тиаго бяха на линията, но тялото му, топката и Боримиров бяха вътре. Ти може не хиена, ами и Белият зъб да си, ама аз съм питбул, да.
Фордов - и какво - ако не беше Райли, щяхте да отстраните Шалке, нали? Развесели ме, спор няма. :-)
Коментар
-
Пак гледах ситуациите и пак не видях тия100% дузпи.Няма такова нещо, пак казвам в ЦСКА са свикнали на всяко падане да им свирят, те и затова не се мъчат да го правят артистично. Импе, аз лично, имайки предвид умствения багаж на питбула, не бих се нарекъл така.Явно имаш предвид, че ще висиш захапал горната греда или чорапа на гадния немски съдия.
Коментар
-
Лонд, разбрах че си объркали ситуацията. За мен ситуация Тиаго/Боримиров е спорна доколкото краката на Тиаго бяха на линията, но тялото му, топката и Боримиров бяха вътре. Ти може не хиена, ами и Белият зъб да си, ама аз съм питбул, да.
Фордов - и какво - ако не беше Райли, щяхте да отстраните Шалке, нали? Развесели ме, спор няма. :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Императоре, гледам че проявяваш интерес за съдията, грешката на Райли не беше неволна. Всичко беше добре организирано. Схемата беше горе- долу следната: Левски бяха набрали голяма пара тоя сезон, съдията в Италия срещу Удинезе се опита да направи нещо но не можа. Райли не е пратан срещу Левски, той просто е най- слабия съдия в Европа. Той поряза Левски с некадърността си, не защото е бил срещу тях. Така поряза и нац. отбор срещу Швеция като не ни даде дузпа и не изготи Т. Линдерот. Така не изгони С. Ларсен, а изгони Бардон. Просто пратиха на Левски некадърен съдия, не подкупен. На мача на Челси в който П. Чех се контузи (черепа му се пукна и едва не нарани мозъка му) той припадна на земята, не помни името си и кой ден е, а този хомосексуалист го накара да се изправи на земята и не пусна лекари ?! От този тип по- некадърен няма. Затова беше пратен да свири мача на Левски, ти да го видя после до края на турнира? Аз защото не. За тоя съдия винаги ще знам че е най- некадърния и противен на света, пълен клоун.
Коментар
-
Обърках ситуацията с предният мач и затова писах Боримиров. Голяма хиена съм в атака да знаеш, ще те литна и ще си захапеш езика Това е шегичка, ари стига сме спорили като ученици ами да се надяваме, че ще се срещнем за купата и тогава поне да погледаме хубав футбол. Пък ти нали си Император, можеш да съсечеш с меча неувиращата ми глава
Коментар
-
Не говоря за Боримиров.... обсъждаме различни положения, не се ли сещаш? Нямам предвид ситуацията с Боримиров и Тиаго, а първата - когато подкосен бе Георги Илиев.
Не ти знам финтовете, ама си знам, че ме бива да играя в защита и като захапя някой, не му е особено лесно до получи дори топката... а ако я получи, да стреля или да подаде. А ако реша да те съсека, както бе съсечен Илиев, няма да ти се размине. :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар