IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЦСКА И КРЕМИКОВЦИ. ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ.ДО ТУК САМО ПРИЛИКИ.

Коментар

• Бих вложил няколко хиляди лева в ЦСКА.

Коментар

• http://www.vsekiden.com/?p=31747
        Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Виждам злорадството на част от феновете на други отбори, естествено главно на Левски. И да им кажа, че са жалки все тая. Каквото и да им кажа всъщност все е тая. Да злорадстват, в която и да е ситуация могат единствено безмозъчни същества. Да НИ е честито.
          Със сигурност това е невероятно сериозен удар срещу ЦСКА. Със сигурност е инспиран от среди близки до Левски. Със сигурност е платен от Батков. със сигурност още утре Батков ще се извърти на 180% и ще заяви, че Левски с нежелание ще замени ЦСКА в ШЛ заради финансовите санкции при отказ. С още по-голяма сигурност всичко което се случва е последица и резултат от ситуацията в държавата ни. Допуснахме и допускаме да ни управляват крадци и мошенници. Със сигурност законите тук не важат за всички по еднакъв начин. Със сигурност следващите избори за пореден път път ще се решават от пачките на една или друга групировка близка до БСП и ДПС. Със сигурност интересите и на двете съвпадат. Със сигурност поради това съвпадение на интереси ще ни спрат фондовете от Европа. За жалост със сигурност от това ще страдаме всички ние, обикновените фенове на Левски, ЦСКА, Локо Сф и Локо Пд в качеството ни на обикновени граждани на тази държава.
          Жалко и тъжно за ЦСКА, моят любим клуб, още по жалко и тъжно ми е обаче за всички нас, които днес сме настръхнали едни срещу други, вместо да изметем боклука, без значение дали той се казва Томов, Батков, Доган, Симеон или Станишев. Защото кой друг освен Батков, Ганчев или някой друг от компаниянията е способен да замени гори от вътрешността срещу гори край морето, кой друг освен Доган или Станишев е в "правото" си да му разреши. Днес разделени по фенски пристрастия утре ще ни цепят още по-лесно по политически врътки и плащания. Хора, Българи, ако още имаме сили да се самоопределяме като Българи. Държавата ни мирише откъм главата - правителството. Там са виновниците тук закона да е да е врата у поле, откъм съдебната власт, откъм прокуратура и следствие, откъм елементарния ни отказ да бъдем нормални хора, дза се абстрахираме от различията си, за да бъдем преди всичко българи и граждани на тази държава, и едва след това фенове и симпазитанти на една или друга политическа "сила".

Коментар

• Graham, ако може погледни и в темата за Фазерчето, че нема кой да слага човечетата
            а то ЦСКА на каква борса да илиза, то направо е излязло извън групата казват.
            Нищо, те и Юве поиграха малко в долната група
            /не съм от ЦСКА, само съм от националния /

Коментар

• Да бе, Дучето се репчеше, че ще провеси ръководството от камбанарията, а сега обърнал плочата! ;-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Димитър Ангелов - Дучето: Искаме да купим акциите на ЦСКА

Председателят на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето поиска собственикът Промод Митал да предостави акциите на отбора на свободна продажба, за да могат привържениците сами да купят любимия си клуб. В емоционалното си изказване той заяви, че запалянковците ще успеят да се грижат за червените.

Без да вярвам в това, би ми бил интересен резултата от подобно стечение на обстоятелствата
                ""\_(o.O)_/""

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                  Мисля, че ще е много интересно 100% от капитала да се пусне на IPO и да се закупи от хиляди дребни акционери, без изразен мажоритар. Голямо шоу ще става по време на Общи събрания!!!
                  Ха-ха-ха!

Циркът ще е пълен!

Представителна извадка на обществото!

И точно презентиране на страстите.... в комплект с бизнес познанието!
                  Е,тогава сте видим "Три в едно"-Кавгата на \"финно ограбените\"-спортен клуб,и двете мантри -Химка и Кремко с напълно еднакви котировки

Коментар

• Мисля, че ще е много интересно 100% от капитала да се пусне на IPO и да се закупи от хиляди дребни акционери, без изразен мажоритар. Голямо шоу ще става по време на Общи събрания!!!
                    Ха-ха-ха!

Циркът ще е пълен!

Представителна извадка на обществото!

И точно презентиране на страстите.... в комплект с бизнес познанието!

Коментар

• Лупи и оня измекяр индиеца ще треснат някаква безбожна цена, та надали ще ги огрее феновете! Иначе и аз си представям някакво ОСА в зала 1 на НДК..... и смяна на управителното тяло на всеки 6 месеца.

Коментар

• Мисля, че ще е много интересно 100% от капитала да се пусне на IPO и да се закупи от хиляди дребни акционери, без изразен мажоритар. Голямо шоу ще става по време на Общи събрания!!!

Коментар

• Според мен трябва да ги спрат от търговия до първия мач с Литекс или до безследното изчезване на Томов. Тогава ще има стабилизиране
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                            ЦСКА много бързо си губи капитализацията.
                            ... те не останаа активи там бе.. :shock:
                            само неколко негри...
                            ма те са завеждат в пасива...
                            :P
                            ... и един вълк за разстрел.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                              ... те не останаа активи там бе.. :shock:
                              само неколко негри...
                              ма тях още кат ге доведат... ге завеждат в пасива...
                              :P
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                                При тия новини пада до ценовото ограничение
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X