IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е вие какво си мислехте, че ще се направи изключение защото имате повече титли от другите отбори в БГ, така ли?

евала на УЕФА ... правилата трябва да се спазват ...

най ме кефи днес новината на топспорт, че Кюрда отишъл до Нион за среща с Платини ... муаххахахахахахахаха ...

големи са майтапчии!!!

Коментар

• Футбол: Александър Томов все още не е подал оставка като президент на ЦСКА, съобщи пресаташето Иван Такев

05 юни 2008 | 11:11 | Агенция "Фокус"

София. Александър Томов все още не е подал оставка като президент на ЦСКА, съобщи за Агенция "Фокус" пресаташето на клуба Иван Такев. По-рано днес БНР съобщи, че Томов се оттегля заради отнетия лиценз на клуба за участие в Шампионската лига. "Клубът ще излезе с официално становище, ако има промяна в ръководството", допълни той.

Коментар

• Е Лупи вече е персона нонграта!!!

Коментар

• SIGUREN SUM 4E GO NAPRAVI NARO4NO

Коментар

• A.T. DA SE GRUMNE- GADEN NEKUDURNIK

Коментар

• Футбол: УЕФА отказа лиценз на ЦСКА за евротурнирите

05 юни 2008 | 10:38 | Фокус

София. УЕФА отказа лиценз на ЦСКА за евротурнирите през сезон 2008/2009 година, съобщи официалният сайт на БФС. Решението е окончателно и не подлежи на никакво обжалване от страна на българския клуб. "Късно снощи се получи факс от УЕФА в отговор на официалното запитване отправено от БФС с молба да бъде направено изключение и да бъде удължен срока на ПФК ЦСКА София да представи нови документи и доказателства. Администрацията на УЕФА е разгледала всички представени документи във връзка с лицензирането и допускането на ПФК ЦСКА София да участва във Шампионска Лига на УЕФА за сезон 2008/2009 година, както и изпратеното писмо от БФС. УЕФА ясно изразява своята позиция като подчертава, че трябва да бъде гарантирано еднакво и равнопоставено третиране на всички клубове и не могат да бъдат допускани изключения и да се дават отсрочки. Следователно УЕФА не издава лиценз и не допуска ПФК ЦСКА София да участва в Шампионска Лига на УЕФА за сезон 2008/2009 година", се казва в съобщението.

Коментар

• Първоначално изпратено от the cat
                Ти какво искаш,да спрем да пишем и да вперим очи в мъдрите ти слова.......Аман от баш разбирачи
                Не! От фЕн-атиците нищо хубаво не очаквам, бъди сигурен!

п.с - Просто е жалко когато не можете да разберете, че врага на терена не е предателя в дома Ви!

Коментар

• Георги Атанасов трябва да бъде съден за моралните щети, които нанася на поколения чорбари.
                  Тоя е опасен в национален мащаб.
                  Ебахти и шизофреника.

Коментар

• Ти какво искаш,да спрем да пишем и да вперим очи в мъдрите ти слова.......Аман от баш разбирачи

Коментар

• Първоначално изпратено от the cat
                      На Батков не му е дълга ръката,той се възползва от некомпетентността на Томов....защо да си мълчи като може да извлече ползи от ситуацията..Лошо за футбола ни и за ЦСКА
                      Още един "ослепял" фЕн-атик!

Коментар

• На Батков не му е дълга ръката,той се възползва от некомпетентността на Томов....защо да си мълчи като може да извлече ползи от ситуацията..Лошо за футбола ни и за ЦСКА

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                          Първоначално изпратено от don emilio
                          http://www.sport1.bg/sport1/node/96322

Лелеееее, на тоя хептен му изби релето!

Горкия човецец!

Мъкааа, мъка .....
                          Мн. яка статия. аз стигнах до първия ред и спрях : "60 годишния заговор на злото с/у ЦСКА е нема такъв лумпен. или всъщност човекът просто си пише простотии и се радва как те биват попивани от идиотчетата, четящи спортните сайтове.
                          Лошото е че и хора с по над 1000 мнения в този форум се въодушевяват от подобни простотии, но всъщност това е и причината нивото на форума инвестор да падне драстично в последните месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio

Лелеееее, на тоя хептен му изби релето!

Горкия човецец!

Мъкааа, мъка .....
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio

kum vsi4ki dolni goveda............4etete vnimatelno....ISTINATA
                              Тъпо!!! Много Тъпо!!!

п.с - "Много Тъпо" или "Много Тъп"?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                хах аз не съм ЦСКА-р (а като казах, че сме искрени нямах предвид че съм като Продигал левскар - не съм, просто с него сме астрални близнаци ;-)) но това е удар по целия БГ футбол - както по-долу казах другите ще го разберат на по-късен етап - дано не се наложи де.

ще направя малка аналогия с Борсата - както се вижда всички пострадаха - дори и апокалиптиците - разбирай Батков, Овчата глава и КО - губят защото парите им се обзценяват от инфлацията - какво значение има кой губи по-малко или повече - за мен е от значение че всички ГУБЯТ и гледам да не плюя там откъдето си изкарвам част от доходите - за съжаление много хора, които в последно време списват в темата за Оптимизма немогат да го разберат това - аз и затова спрях да пиша там!
                                Ами да, това е. Аз съм левскар, отвчера ми е болно за футбола, за ултрасите, за безнаказаността на това ГОВЕДО ТОМОВ, а би трябвало да изпитам минимална радост, че Левски ще ходят в УЕФА.

Коментар

Working...
                                X