Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА излиза на борсата
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katИ преди и сега шампион е ЦСКА
и който не му харесва да си ходи в темата за Левски
А ти sms прати ли ?
А, и ти не си ... баси и феновете, ей ! Два лева ви се свидят, иначе на думи всички сте велики.
Каквито феновете, такъв и отбора !
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от B.GrahamАз пък пожелавам на Левски два пъти по-успешно представяне в ШЛ.
Спирам по темата, защото е кощунство да коментираме такива въпроси при положение, че все още тече УЕФА ЕВРО 2008Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamАз пък пожелавам на Левски два пъти по-успешно представяне в ШЛ.
Спирам по темата, защото е кощунство да коментираме такива въпроси при положение, че все още тече УЕФА ЕВРО 2008"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от StormА вие си имате Александър Томов.
Правиш ли разликата ?
А ?
Счупените седалки бяха подменени в началото на сезона и впоследствие отново счупени от фенове обединени от "любовта към синия отбор""The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
"Аз лично се надявам ЦСКА да не играе в А група ! Не защото няма футболисти или отбор, а защото такава трябва да е съдбата на крадците ! Всяко друго решение не би било честно и почтенно. Но .... зад вас са Първанов, Овчаров, Станишев ... зад нас - само любовта ни към синия отбор. Нищо, ние сме свикнали - сами срещу всички ! Затова сме и голям отбор, за това на тренировка идват 1000 човека, а на митинг на ЦСКА за спасяването на любимия отбор - 100 пияни и друсани лумпена !"
Оставаш си с надеждите!!! Като не можете да влезете в Шампионска лига прзе пардиня вход , се опитвате да го направите през страничните входове, но самите ще си умрете от собствените ходове! Защото Господ е с нас и справедливостта ще възтержествува! , колко и гадно да ти е!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivSportline
Разследване
ДАНС погва Гонзо, Иванков и Левски за укрити данъци
24 юни 2008 | 11:17
От: Богдан Дърев
София. Държавната Агенция "Национална сигурност", която разследва две седмици ЦСКА и предложи управниците Александър Томов и Гарибов да бъдат дадени на съд, ще нахлуе в най-скоро време и в Левски. Причината е съмненията на ДАНС, че футболистите на Левски са покрили огромни неплатени данъци. Разследваният период е 1999-2003 година, когато над "Герена" наистина се изсипа златен дъжд от Майкъл Чорни. Тогава заплатата на Георги Иванов достигна колосалните 1 милион лева на година, от които той получаваше едва 1/3 по документ, а останалите в офшорка на Чорни. По същия начин и останалите звезди на Левски като Митко Иванков, Илиян Стоянов и Мечо Телкийски се замогнаха сериозно. Извадените от ръководството на Левски преди две седмици списъци с платени суми за осигуровки доказват, че на "Герена" наистина не са обявявали истинските възнаграждения на състезателите. Неслучайно по онова време премиерът Иван Костов, който изгони Майкъл Чорни от България обяви, че Левски е "касичка на руските тайни служби у нас".
Ами то има поговорка бе Каквото повикало такова отговорило мале мале
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenЗа лумпените не си прав! Има ги в изобилие и при нашите и при вашите фенове. Ако имаше начин да се ограничи възможността им да посещават мачове, щеше да е много добре, 2 мнения няма...
Иначе - лумпените нямат място на стадиона. Въпреки че и мен са ме арестували не въднъж, мамка му и ушеви.
Коментар
Коментар