IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръгли маси на БФБ, бизнесът и посредниците

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
    Ето повече за фирмите от днес

Фирмите-участнички на кръглата маса на БФБ-София в Пловдив са Бунай АД Панагюрище www.bunay.com , Рудметал-Рудозем АД www.rudmetal.com , ЗСК Боруй АД Стара Загора www.zsk-bg.com , Горубсо - Кърджали АД , Инса Ойл ООД - гр. Раковски, АСПИ-ЕЛ ООД Хасково wwwaspiel.911.bg , Металпласт - Деведжиев ООД гр. Пловдив www.metalplast.bg , Транспласт МПД ООД, Сокотаб България ЕООД www.socotab.com/html/bulgaria_key_facts.html , Булагро груп АД www.bulagro.com , Уваков ЕООД, Лъки-инвест АД , Пи Ес Ай АД - Стара Загора ww.psibg.com , ПТ Холдинг АД www.pt-holding.com , КЦМ 2000 АД www.kcm2000.bg , Пампорово-Ски АД Чепеларе www.orionski.com , Ерато холдинг АД гр. Хасково www.erato.bg , Мебел - К ООД Кюстендил, Стил - МС ООД Трявна www.stil-ms.com , Търговски дом Лукойл Балкани АД Пловдив, Белла България АД Пловдив www.bella.bg, Оптикоелектрон Груп АД Панагюрище www.opticoel.com , Сиенит холдинг АД Пловдив www.sienit.com/bg/holding.php , Херку АД Пловдив www.herku-lift.com , Анри 64 Андрей Кехайов ЕТ Смолян, Хлебопроизводoство Кърджали АД и АБ АД Хасково www.ab-jsc.bg .

Бунай АД произвежда детайли от пластмаса, като 70% от продукцията е за износ.
    Рудметал е собственик на рудник Димов дол и добива оловно-цинкова руда по подземен начин.

ЗСК Боруй произвежда стоманобетонни конструкции.

Индустриалните мощности на Инса Химическа индустрия са разгърнати върху повече от 150 декара застроена площ.

Аспи-ЕЛ ООД има четири магазина в Пловдив, три в Хасково и един в Харманли.

Металпласт Деведжиев търгува на едро с полимерни продукти.

Сокотаб е един от най-големите изкупвачи и преработватели на ориенталски тютюни в България.

Булагро Груп търгува с продукти за растителна защита и торове.

Антон Уваков е собственик на хипермаркет Сани в гр. Пловдив и Месокомбинат Садово ЕООД.

Лъки инвест е собственик на Горубсо Лъки.

Пи Ес Ай АД строи пътища, самолетни писти и спортни терени, част е от строителен холдинг Трейс груп АД.

ПТ Холдинг АД развива основно бизнес с недвижими имоти, но също така инжинерингова и туристическа дейност.

КЦМ 2000 АД контролира бизнес по добив и обработка на цветни метали.

Пампорово-Ски АД произвежда ски, сноуборд и ски обувки.

Ерато холдинг АД търгува с отполителна техника.

Мебел К ООД произвежда столове и маси, детски играчки и дограма.

Стил МС ООД развива дърводобив и дървообработване, произвежда хляб и сладкарски изделия.

Белла България АД притежава марките Перелик, Сачи, Леки, Белла, Фамилия, Томи и др.

Оптикоелектрон Груп АД произвежда прецизни оптически елементи, оптикоелектронни и лазерни прибори и системи.

Сиенит холдинг АД изгражда сгради и строителни съоръжения.

Херку АД произвежда подемно-транспортни машини, включително асансьори. Херку е първата българска частна компания произвеждаща електрокари и мотокари.

Анри 64 Андрей Кехайов търгува на едро с твърди, течни и газообразни горива.

Хлебопроизводство Кърджали произвежда хляб, хлебни и сладкарски изделия.

АБ АД Хасково строи и поддържа пътища, градски комуникации и инфраструктура.
    От кога 'Буная' взе да произвжда други неща,освен чубрика?
    Не сам чувал до сега

Коментар

• Ето повече за фирмите от днес

Фирмите-участнички на кръглата маса на БФБ-София в Пловдив са Бунай АД Панагюрище www.bunay.com , Рудметал-Рудозем АД www.rudmetal.com , ЗСК Боруй АД Стара Загора www.zsk-bg.com , Горубсо - Кърджали АД , Инса Ойл ООД - гр. Раковски, АСПИ-ЕЛ ООД Хасково wwwaspiel.911.bg , Металпласт - Деведжиев ООД гр. Пловдив www.metalplast.bg , Транспласт МПД ООД, Сокотаб България ЕООД www.socotab.com/html/bulgaria_key_facts.html , Булагро груп АД www.bulagro.com , Уваков ЕООД, Лъки-инвест АД , Пи Ес Ай АД - Стара Загора ww.psibg.com , ПТ Холдинг АД www.pt-holding.com , КЦМ 2000 АД www.kcm2000.bg , Пампорово-Ски АД Чепеларе www.orionski.com , Ерато холдинг АД гр. Хасково www.erato.bg , Мебел - К ООД Кюстендил, Стил - МС ООД Трявна www.stil-ms.com , Търговски дом Лукойл Балкани АД Пловдив, Белла България АД Пловдив www.bella.bg, Оптикоелектрон Груп АД Панагюрище www.opticoel.com , Сиенит холдинг АД Пловдив www.sienit.com/bg/holding.php , Херку АД Пловдив www.herku-lift.com , Анри 64 Андрей Кехайов ЕТ Смолян, Хлебопроизводoство Кърджали АД и АБ АД Хасково www.ab-jsc.bg .

Бунай АД произвежда детайли от пластмаса, като 70% от продукцията е за износ.
      Рудметал е собственик на рудник Димов дол и добива оловно-цинкова руда по подземен начин.

ЗСК Боруй произвежда стоманобетонни конструкции.

Индустриалните мощности на Инса Химическа индустрия са разгърнати върху повече от 150 декара застроена площ.

Аспи-ЕЛ ООД има четири магазина в Пловдив, три в Хасково и един в Харманли.

Металпласт Деведжиев търгува на едро с полимерни продукти.

Сокотаб е един от най-големите изкупвачи и преработватели на ориенталски тютюни в България.

Булагро Груп търгува с продукти за растителна защита и торове.

Антон Уваков е собственик на хипермаркет Сани в гр. Пловдив и Месокомбинат Садово ЕООД.

Лъки инвест е собственик на Горубсо Лъки.

Пи Ес Ай АД строи пътища, самолетни писти и спортни терени, част е от строителен холдинг Трейс груп АД.

ПТ Холдинг АД развива основно бизнес с недвижими имоти, но също така инжинерингова и туристическа дейност.

КЦМ 2000 АД контролира бизнес по добив и обработка на цветни метали.

Пампорово-Ски АД произвежда ски, сноуборд и ски обувки.

Ерато холдинг АД търгува с отполителна техника.

Мебел К ООД произвежда столове и маси, детски играчки и дограма.

Стил МС ООД развива дърводобив и дървообработване, произвежда хляб и сладкарски изделия.

Белла България АД притежава марките Перелик, Сачи, Леки, Белла, Фамилия, Томи и др.

Оптикоелектрон Груп АД произвежда прецизни оптически елементи, оптикоелектронни и лазерни прибори и системи.

Сиенит холдинг АД изгражда сгради и строителни съоръжения.

Херку АД произвежда подемно-транспортни машини, включително асансьори. Херку е първата българска частна компания произвеждаща електрокари и мотокари.

Анри 64 Андрей Кехайов търгува на едро с твърди, течни и газообразни горива.

Хлебопроизводство Кърджали произвежда хляб, хлебни и сладкарски изделия.

АБ АД Хасково строи и поддържа пътища, градски комуникации и инфраструктура.

Коментар

• линкове към сайтовете на повечето компании има в новината

http://www.investor.bg/?id=47270

Коментар

• http://www.tracebg.com

Коментар

• Може ли малко повече информация за дейността на Трейс Груп?

За Стемо и аз като Никола, като чуя за тях и се сещам за сервизното им обслужване- никога повече/предпочитам да си спестя парите и нервите)))/, пък и не се сещам търсен от мен продукт на НР, който да не съм намерила на по-добра цена от друг представител или дори пак от Стемо, но търгуван чрез Метро)

Коментар

• stemo -yes
              paralelite i tqh -yes

trace с някой предрсъдаци !имайки предвид някой вътрешни инф.

сба-до някаде

Коментар

• ...

Коментар

• Не знам защо мислите, че Трейс е по-голям от ХДПАТ. Аз не съм много сигурен, защото ХДПАТ имат дружества в северозападна, северна-централна и югоизточна България и са с по-голям капацитет според мен. По принцип мисля че сте наясно че Трейс произлиза от ХДПАТ от който се отделя през 2002 г. Взема дружествата в Стара загора, Ямбол, Кърджали и май още няколко и така се появява на пазара.
                  А за магистрала Тракия, околовръстното на Ст.Загора, пътя Казанлък-Ст.Загора и други проекти в района работиха съвместно с ХДПАТ до 2005 г. След продажбата на ХДПАТ, от 2006та строят сами доколкото знам. Но всичко е бизнес, така че може да са започнали пак да работят заедно по някои проекти (мисля че Трейс или PSI, които са свързани, взе търга за пътя Плевен-Никопол, а в този район ХДПАТ са силни).
                  Дано да се листнат и да има повече представители на този бранш. Времето ще покаже

Коментар

• По оборот мисля, че Трейс са малко по-малки от ХДПАТ. Но са доста по-концентрирани регионално. А условността на колегата предполагам е, заради работата им по летище София. Там Щрабаг обвини подизпълнителите, а Трейс бяха нещо такова.
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Трейс Груп е огромен, ХД Пътища ряпа да яде
                      ако сте пътували към Бургас по магистрала Тракия има билбордове на
                      Tracebg

Това са те
                      те строят магистралите на България
                      компанията е от Стара загора
                      Стемо са огромни, както и Поликомп

Никром мебели ще си направят хубав ПР

CBA също е доста добре

Първоначално изпратено от nqkoi
                      Първоначално изпратено от pitancho
                      ...с някои условия-Трейс!

Нещо по конкретно...

Коментар

• Първоначално изпратено от pitancho
                        ...с някои условия-Трейс!

Нещо по конкретно...

Коментар

• ...с някои условия-Трейс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Първоначално изпратено от PDP
                            Бих инвестирал малко в СТЕМО ...

.
                            Стемо са сервиза на HP нали? Ако са те не струват! Скъсаха ми нврвите със стария ми лаптоп. Крайно невъзпитани хора. Услугите са им нереално скъпи за справка. Искаха да ми сменят целия мониотр за 700 евро, вместо да ми сменят някаква жичка там за 40 лв. В крайна сметка се разминах с 50 лв. Вместо с 700. Тапанари.
                            За сервиза незнам....обаче Стемо обслужват и продават техника на повечето големи и средни корпоративни фирми в България. Мисля знаете какъв е процента на притежание на компютри в нашата китна родина

Коментар

• Аз бих инвестирал в Битова електроника АД още сега, ако някой притежава акции от ЦПТ-тата може да драсне на thetrader@start.bg!

Коментар

• Първоначално изпратено от PDP
                                Бих инвестирал малко в СТЕМО ...

.
                                Стемо са сервиза на HP нали? Ако са те не струват! Скъсаха ми нврвите със стария ми лаптоп. Крайно невъзпитани хора. Услугите са им нереално скъпи за справка. Искаха да ми сменят целия мониотр за 700 евро, вместо да ми сменят някаква жичка там за 40 лв. В крайна сметка се разминах с 50 лв. Вместо с 700. Тапанари.

Коментар

Working...
                                X