Тук можете да видите запис от онлайн срещата - презентация на Пейсера с Филип Мутафис - управляващ партньор и акционер.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Paysera IPO
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОнази Пейсера е дружеството, през което си работят тези хора/фирми, които имат сметка в Пейсера.
Тази Пейсера е подизпълнител с привилегии.
Т.е. не знаем докога ще имат тези привилегии.
И, естествено, тези нови дейности доколко са припознати от Онази, или ще се развива отделно направление.
И ако е така няма ли да има сблъскване на интереси и да се изгубят привилегиите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение.
И ако е така няма ли да има сблъскване на интереси и да се изгубят привилегиите?
Коментар
-
Онази Пейсера е дружеството, през което си работят тези хора/фирми, които имат сметка в Пейсера.
Тази Пейсера е подизпълнител с привилегии.
Т.е. не знаем докога ще имат тези привилегии.
И, естествено, тези нови дейности доколко са припознати от Онази, или ще се развива отделно направление.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеСпециално тази Пейсера, не е онази Пейсера.
И някакси погледнато отгоре - не ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеСпециално тази Пейсера, не е онази Пейсера.
И някакси погледнато отгоре - не ми харесва.
Все си мисля , че това му е смисъла на форума.
- 1 like
Коментар
-
Paysera IPO
ПЪРВИЧНО ПУБЛИЧНО ПРЕДЛАГАНЕ НА „ПЕЙСЕРА БЪЛГАРИЯ“ АД
Настоящото първично предлагане на пазар за растеж “BEAM” е за обикновени акции на „Пейсера България“ АД. „Пейсера България“ АД притежава 95% от Paysera Romania SRL. Дружествата в България и Румъния оперират в партньорство и под лиценза за Дружество за Електронни Пари на Paysera Литва.
Основната цел на първичното предлагане е покриване на капиталовите изисквания за лицензиране от местния регулатор, както и засилване и разширяване на дейността.
https://www.paysera.bg/v2/bg-BG/inve...nbDTzklYMSmwEfТагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар