Какво ви хареса и какво не в днешният уебинар???Заради профилактика на тока при мен не го следих!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булметал-IPO
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Аз захапах малко по-време на безвремието ;-)
Очаквам страхотни отчети до края на годината ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеГолямо раздвижване днес тук гледам!Ама и какъв отчет са извадили.........P.S.Препоръки и акции за сега нямам тук!
Очаквам страхотни отчети до края на годината ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнение
Писал съм 12% от печалбата.Мислех, че става ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Дивидент от 12%, или 12% от печалбата? Има известна разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнениеМинимум 12% дивидент от печалбата. Не е зле.
Не е съвет.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеАз вече съжалявам, че не записах малко акции.
Много добри репутационни отзиви получих за италянския и немския бизнес ;-)
Коментар
-
Хората набират близо 9 милиона лева от ИПО, където основните инвеститори са пенсионните фондове. Вие твърдите че някакъв "вътрешен човек" купувал акции на тази цена, и днеска "разтоварил" стабилното количество от 500 акции за няма и 5000лв... Всеки е свободен да вярва в каквото си иска...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хората набират близо 9 милиона лева от ИПО, където основните инвеститори са пенсионните фондове. Вие твърдите че някакъв "вътрешен човек" купувал акции на тази цена, и днеска "разтоварил" стабилното количество от 500 акции за няма и 5000лв... Всеки е свободен да вярва в каквото си иска...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Хората набират близо 9 милиона лева от ИПО, където основните инвеститори са пенсионните фондове. Вие твърдите че някакъв "вътрешен човек" купувал акции на тази цена, и днеска "разтоварил" стабилното количество от 500 акции за няма и 5000лв... Всеки е свободен да вярва в каквото си иска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнениеСпоред мен Вътрешен човек купува определено количество ,за да стане успешно IPO-то .И после постепенно разтоварва,дори и на същата цена. Това е практика на повечето IPO.
- 1 like
Коментар
Коментар