Приста има завод и в Турция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приста ойл може да направи IPO на БФБ-София през 2006 г.
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Бонд ти да не би да си мислиш че Всичките Жигули, Лади, Мосвичи, Запорожци и машините на градски транспорт ги карат с Castrol Shell и тн. Пазар има...
Коментар
-
Мисля, че ще бъде интересна позиция. От една страна, това за "експанзията" в съседни страни е добре, но от друга, кой си кара колата с приста ? Ако има такъв, нека си каже мнението, струва ли им стоката. Попринцип новите коли стават все повече и с улесняването на лизинговането на автомобили, те ще стават още повече. Не знам някой да си кара новата кола с приста. Тя моята е дванадесетгодишна и я карам с кастрол, па камо ли някой да се прежали да си кара новата кола с евтино масло. А и като влезем в евросъюза, при нас ще навлязат доста европейски масла от по-евтиния сегмент. Сега на първо замисляне ми изскача едно, Шампион му е марката и е белгийско. Едва ли ще е по-кьопаво от ПристаЛидер. Не им знам ккаво им е производството на промишлени масла, може би там перспективите са им по-добри.
Много смешно ми стана, като прочетох за новия антифриз. Тя на антифриза формулата му е известна от 100 години, лесна е и не виждам какво може да и се промени. Освен това, те не правят антифриз, купуват го готов от лукойл, само че е безцветен, най-много да са измислили нова формула на синката, с която го оцветяват.
Малко пресечена ми се струва историята, като евтиното им масълце.
Май с паричките на инвеститорите ще построят заводче, което после ще продадат на някоя чужда компания, срещу съответната комисионна, а за инвеститорите от борсата - справка Химко.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар