IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приста ойл може да направи IPO на БФБ-София през 2006 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Приста има завод и в Турция.

Коментар

• Приста е супер.

Коментар

• Баровеца със заложните къщи

По принцип бих инвестирал в заложни къщи, но много се съмнявам баровецът да ги управлява честно и открито. За мен едно такова IPO би било злоупотреба с оптимизма на борсата.

Коментар

• Подочух, че един баровец ще прави IPO на заложните си къщи. Бихте ли се включили в подобна авантюра?

Коментар

• Texaco има предвид. Освен това ако не ме лъже паметта Texaco имат и акционерно участие.

Коментар

• Това щях да кажа и аз. Те имат договор с Теьацо и Valvoline

Коментар

• За това ми е думата, защото смехурко зададе въпроса. Смятам че скоро ще имат и нови възможности, защото почват да произвеждат Valvoline по лиценз. Имат си и договор с тексако.

Коментар

• Може и да си прав, бонди,
                  аз си казвам мнението, а то е че не бих влезнал в тая позиция.
                  Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Бонд ти да не би да си мислиш че Всичките Жигули, Лади, Мосвичи, Запорожци и машините на градски транспорт ги карат с Castrol Shell и тн. Пазар има...

Коментар

• Бе не знам кой си кара колата с Приста ама продажби за 75.5 млн. лв. май не се правят от нищото

Коментар

• Мисля, че ще бъде интересна позиция. От една страна, това за "експанзията" в съседни страни е добре, но от друга, кой си кара колата с приста ? Ако има такъв, нека си каже мнението, струва ли им стоката. Попринцип новите коли стават все повече и с улесняването на лизинговането на автомобили, те ще стават още повече. Не знам някой да си кара новата кола с приста. Тя моята е дванадесетгодишна и я карам с кастрол, па камо ли някой да се прежали да си кара новата кола с евтино масло. А и като влезем в евросъюза, при нас ще навлязат доста европейски масла от по-евтиния сегмент. Сега на първо замисляне ми изскача едно, Шампион му е марката и е белгийско. Едва ли ще е по-кьопаво от ПристаЛидер. Не им знам ккаво им е производството на промишлени масла, може би там перспективите са им по-добри.

Много смешно ми стана, като прочетох за новия антифриз. Тя на антифриза формулата му е известна от 100 години, лесна е и не виждам какво може да и се промени. Освен това, те не правят антифриз, купуват го готов от лукойл, само че е безцветен, най-много да са измислили нова формула на синката, с която го оцветяват.

Малко пресечена ми се струва историята, като евтиното им масълце.
                        Май с паричките на инвеститорите ще построят заводче, което после ще продадат на някоя чужда компания, срещу съответната комисионна, а за инвеститорите от борсата - справка Химко.
                        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Приста ойл може да направи IPO на БФБ-София през 2006 г.

Mislite li 4e bi bilo izgodno da se investira po tazi eventualna poziciq?
                        Working...
                        X