IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mellifera IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Според мен тази дама (собственичката) има продукт с голям потенциал. Повечето подобни продукти са правени с глюкоза или малтодекстрин. Аз не открих такива с основна съставка мед, които да са едновременно био сертифицирани и сертифицирани за професионални спортисти. Възможно е и да има, но аз поне не успях да открия. От друга страна не виждам защо и други да не направят подобен продукт, едва ли изисква сериозни инвестиции. Но все пак първият на пазара си има предимство.
    Харесва ми и че собственичката не се е изхвърлила с оценката и смятам че ако успее да развие марката ще може да се продаде на многократно по-висока оценка (друг е въпросът дали би искала). Чудя се само защо фондовете за рисков капитал не са я налазили?
    Мисля да инвестирам

    Коментар


    • И тези рекламират предлагането във ФБ. И тези ще ги пропусна , функционално...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
        Продуктите изглеждат много инресни и с голям потенциал.
        През BEAM пазара се прескачат фондовете за рисков капитал, което прави оценките по-добри за инвеститорите, но и добавя риск понеже няма контрол върху дейсността на компанията. Даваме едни пари и стискаме палци управителката Биляна да е читав човек...

        Въпреки рисковете, продуктите и деята са страхотни. Мисля да участвам в ИПО-то, за да подкрепя един БГ продукт за износ.
        Привет,

        Аз им писах имейл с доста въпроси и получих отговори на по-голямата част от тях.
        По въпроса за дялов инвеститор, предпочитат публичен статус, който би им отворил повече възможности по отношение на специфични пазари като Япония и близкия изток. За Япония са ми отговорили, че отварят представителство там, тече регистрация по техния закон за храните.

        Парите ще ги използват, ако ги съберат, основно за инвестиции в машини и оборудване, защото в момента машината им няма достатъчен капацитет и произвежда линейно (каквото и да значи това), а искат нови машини, които да покрият всички налични продукти. Имат поръчки, които не могат да изпълнят навреме поради технологични особености на оборудването, като целта им е да вдигнат капацитета 5 пъти, за да отговорят на търсенето.


        ​​​​​​В Мюнхен, на спортното изложение, бяха единствената българска фирма с щанд и единствения българин, който аз лично видях, беше Любо Ганев, даже поговорихме малко време.

        Писаха също, че са единствения БГ продукт, одобрен за употреба от Международната антидопингова асоциация, което и ми го казаха още в Мюнхен.

        Външните пазари са им абсолютен приоритет поради по високия жизнен стандарт и разбирането на ползите от подобен тип храни за здравето и човешката физика, основно в спорта.

        Ще видим. Аз утре сключвам договор с посредник за покупка.
        Last edited by Thiem; 11.12.2022, 21:23.

        Коментар


        • Продуктите изглеждат много инресни и с голям потенциал.
          През BEAM пазара се прескачат фондовете за рисков капитал, което прави оценките по-добри за инвеститорите, но и добавя риск понеже няма контрол върху дейсността на компанията. Даваме едни пари и стискаме палци управителката Биляна да е читав човек...

          Въпреки рисковете, продуктите и деята са страхотни. Мисля да участвам в ИПО-то, за да подкрепя един БГ продукт за износ.

          Коментар


          • то няма лошо да пуснеш нова тема, ама защо с тия истории за огромен demand, няколко дни преди ipo-то
            мен лично този подход не ме привлича
            намерете някои телефонен измамник по достоверна история ще съчини отколкото
            аматьорите от ип
            Last edited by ceneto; 11.12.2022, 11:17.
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

            Коментар


            • Аз пък от 5 години чета този форум и продължавам да не мога да видя как се пуска нова тема и винаги се възхищавам на току що регистриралите се потребители които веднага успяват да пуснат нова тема

              Коментар


              • Поредните измамници, промотирани от измислен профил

                Коментар


                • Mellifera IPO

                  Здравейте, живея в Германия и преди две седмици бях по работа на най-голямото изложение за спорт в Европа в Мюнхен. Там видях тази компания, имаха собствен щанд. Тъй като работя в спортната индустрия и този пазар на специализираните храни в спорта расте с огромни темпове, поне тук в Западна Европа, реших да се допитам до вас във връзка с предстоящото листване на това дружество. Още тогава ми казаха неофициално, че ще търсят капитал за развитие и увеличение на производствените си мощности, та имате ли наблюдения на местно ниво, заслужава ли си въобще този пазар BEAM, има ли ликвидност на акциите, има ли капиталови печалби или...

                  По отношение на този пазар на спортни храни, там нямам съмнение, че е необятен и има огромен demand в света за подобни продукти. Смятате ли, че тази фирма може да пробие и струва ли си да се купят нейни акции? Има подобни алтернативи, но никъде не видях да са bio, organic и ТН и да са сертифицирани от WADA?

                  Хубава вечер.
                Working...
                X