IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Друг служител в ТР може да го пусне или пък съдията да е благосклонен
    Изглежда ми малко вероятно да си затворят очите... за публично дружество...
    Без ново ОСА едва ли ще мине...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      И какво....Днес пак 50+?
      Вероятно пак ще внесат заявлението и ще обжалват предното в съда. Друг служител в ТР може да го пусне или пък съдията да е благосклонен, но дотогава сме в безтегловност. Най-добре да поискат спиране на търговията - в момента никой не знае какво търгува.

Коментар

• И какво....Днес пак 50+?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Твърде неприятно. Щях да пиша за този риск покрай многото сплитове напоследък, но се отказах, а ето че той се материализира.
          Ако и съда откаже вписването капитала няма да се увеличи и за евентуални ново общо събрание ще има нова дата, нов акционерен списък, ново решение, нови 14 дни за правото да участваш. Купилите на 1/3 от цената би следвало да са купили стария капитал, а продалите са прецакани. Докато новия капитал и новите акции не са вписани в ТР риска при продажба макар и теоретичен съществува, а ето че сега е реален.
          Надявам се че има някакви механизми за защита на продалите, но аз не знам за такива.
          Откакто почнаха да викат на сплита "дивидент в акции" някак си се разми същността му, а именно най-често увеличение на капитала или намаляване на номинала на акцията.
          Даа, май се отвори кутията на Пандора

Коментар

• Шшш! Щастието обича тишината

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
              Тук ще има май ново ОСА, ТР отказа вписване
              Твърде неприятно. Щях да пиша за този риск покрай многото сплитове напоследък, но се отказах, а ето че той се материализира.
              Ако и съда откаже вписването капитала няма да се увеличи и за евентуални ново общо събрание ще има нова дата, нов акционерен списък, ново решение, нови 14 дни за правото да участваш. Купилите на 1/3 от цената би следвало да са купили стария капитал, а продалите са прецакани. Докато новия капитал и новите акции не са вписани в ТР риска при продажба макар и теоретичен съществува, а ето че сега е реален.
              Надявам се че има някакви механизми за защита на продалите, но аз не знам за такива.
              Откакто почнаха да викат на сплита "дивидент в акции" някак си се разми същността му, а именно най-често увеличение на капитала или намаляване на номинала на акцията.
              Last edited by Poncho; 16.07.2022, 18:18.

Коментар

Скоро ще дойдат и новите акции, внесени са в ТР
                След извършената проверка по чл.21 от ЗТРРЮЛНЦ и чл. 91 от Наредба № 1 от 14 февруари 2007г. за водене, съхраняване и достъп до ТРРЮЛНЦ се установи, следното: заявено за вписване е увеличение на капитала на дружеството, по взето решение на общото събрание на акционерите, проведено на 23.06.2022г.Събранието е свикано с покана с дневен ред, в който е посочено, че общото събрание разпределя непаричен дивидент в размер на 8 640 012 лв., като за всяка съществуващ акция се получават две нови акции. На събранието не е взето изрично решение за увеличение на капитала, чрез издаване на определен брой акции със съответната номинална и емисионна стойност, чрез превръщане на част от печалбата в капитал по реда на чл.197 от ТЗ.Не е взето решение, което е в правомощията на общото събрание по чл.21, т.1 от Устава, а именно приемане на изменения в устава.В представените пълномощни за представителство на проведеното на 23.06.2022г. общо събрание липсва овластяване за гласуване и приемане на решение в този см.

Тук ще има май ново ОСА, ТР отказа вписване

Коментар

Скоро ще дойдат и новите акции, внесени са в ЦД
                  Мдааа... като се върна от плажа и аз ще ре инвестирам....

Коментар

• Скоро ще дойдат и новите акции, внесени са в ТР
                    Last edited by Yori; 16.07.2022, 16:11.

Коментар

• Доволен съм и аз. Сега да видим резултата
                      за Q2.
                      Ако продължим с темпа на ръст от Q1, догодина ни очаква даже повече радост. При това без да вземам предвид очакваната от есента експанзия на нови пазари.

Коментар

• И при мен. Даже предсрочно ...

Коментар

• И при мен Изпълняват си обещанията и то бързо....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Браво..Коректни мажоритари..Отлична компания..

Коментар

• Дивидента кацна, благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнение
                                Начална дата на изплащане на дивидента 20.07.2022
                                https://www.bse-sofia.bg/bg/news/id/132455
                                Много добре.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X