Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Няма неотменими сделки ! Гафове и грешки винаги може да се случат ! Въпрос на решение е на БФБ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа кажем, че мажо има вина за миналата седмица....Но за днес? Информацията вече беше публична.Знаеше се пробема и някой се възползваха от напълно законната възможност днес. Според мен поне. Мисля, че ръководството на борсата и без искане от Телематик можеше да спре търговията.....
Но имаше тръпка, де.Отдавна не ми се беше случвало
Беше си феър плей
Аз си взех около 450 на 20, и ако ми отменят сделката, ще ги наругая публично, за назидание!!!
Коментар
-
От тази ситуация виждам 3 изхода. 1 - Борсата отнемя сделките. 2 – Свиква се ново Общо събрание и всички си губят правото на дивидент (който е продал акции днес съди дружеството за некомпетентност). 3 – СГС се изказва в полза на дружеството или поне не си губиш правото на дивидент, заради непълнотата на взетите решения (който е купил акции днес съди Търговския регистър). Но каквото и да е решенията не вярвам някой да му се занимава със съд при положение че оборота не е толкова голям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
ръководството на борсата не е длъжно да следи кой какво е подал в ТР и какво са му отказали, на мажо е работа да подаде рано сутринта искане за спиране до изясняване на ситуацията
но и борсата можеше да реагира по-бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа кажем, че мажо има вина за миналата седмица....Но за днес? Информацията вече беше публична.Знаеше се пробема и някой се възползваха от напълно законната възможност днес. Според мен поне. Мисля, че ръководството на борсата и без искане от Телематик можеше да спре търговията.....
но и борсата можеше да реагира по-бързо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Мажо няма да плати, акционерите ще платим, и най-вероятно някой юрист ще изгори
И защо, кое не направихме по предложените ни правила, -Точно Ние - участниците в търговията която ни се предложи в 10,00 с аукцион до 10,10 и още час???
Ха тука няма не ориентирани предлагания, от типа тука има- тука няма!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗа това и добих кураж, и отеглих продажбите си!
Мажо този път трябва да си плати , както за недовиждане и познаване, тк и за последвалото колебание...
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
За това и добих кураж, и отеглих продажбите си!
Мажо този път трябва да си плати , както за недовиждане и познаване, тк и за последвалото колебание...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧас и половина умуваха дали да спрат или не....
За това и добих кураж, и отеглих продажбите си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Не могат да се отменят сделки на борсата. Трябваше да ги спрат предварително още сутринта преди аукциона
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Не могат да се отменят сделки на борсата. Трябваше да ги спрат предварително още сутринта преди аукционаПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар