Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ееее, разбра се най на края! Така кажи бе жълткретен, от кога се питаме аджеба, де си настъпил мотиката?
Исрено ти съчустваме, без грам ирония! Трудно се носят прекалените бетон и тухли!
Разгеле, барем ти научихме болката, че си имаш имотно камъче в чепика- субуй го и се облекчи!!!
Трудно е като свикне човек на 50% за 2 месеца да слезе на 20% за 3, вярно е. Ама всичко с времето си.
ПП: мое се облекча връз тебе, ако искаш? :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Не е лесно, признавам - най-слабата ми инвестиция досега е върнала 20% за 3 месеца, като изключим НИ де.
Ееее, разбра се най на края! Така кажи бе жълткретен, от кога се питаме аджеба, де си настъпил мотиката?
Исрено ти съчустваме, без грам ирония! Трудно се носят прекалените бетон и тухли!
Разгеле, барем ти научихме болката, че си имаш имотно камъче в чепика- субуй го и се облекчи!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Мдаа, сложен ти е случая !
Коментар
-
Болката я оставям на вас, вечните инвестори, заседнали в БИЙМ акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ти си по негативен и от "Шишо бакшишо", явно болката ти е голяма и нелечима !
Коментар
-
Каква ирония, фалшивите пчелички с ново име
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Истински мед" е близо до листване на пазара BEAM на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Виждам, че в бюлетина на ЦД броя на акционерите вече включва и тези от увеличението, значи скоро би трябвало да ги допуснат до търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеМного се замотаха тука със старта на търговията, спрямо последните ИПО-та. Акционерите брадясаха от чакане като дърти дронаджии. Не е препоръка за пускане на брада или бръснене.Last edited by tony1975; 10.01.2022, 07:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
За мен по-интересният въпрос е колко от участвалите с реални пари по сметките са подставени лица?
Според мен не е чак толкова трудно човек да намери пари, ако иска да манипулира цените, особено ако е самият предлагащ акциите за продажба или ИПО.
Сега е същото, но пазара е БИЙН, имна етикет "РАСТЕЖНИ" и ще е пак така, докато им давате, вервате, ще има и 10то и 20то ИПО на БИЙН пазара, и 6 милиона ще им се видят малко, 50 милиона вече виждат и искат от вас.
От вас наивните/прасета зависи кога ще свърши това! и от Рашков!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
За мен по-интересният въпрос е колко от участвалите с реални пари по сметките са подставени лица?
Според мен не е чак толкова трудно човек да намери пари, ако иска да манипулира цените, особено ако е самият предлагащ акциите за продажба или ИПО.
- 1 like
Коментар
Коментар