От пролетта на 2022г. Rohlik стартират операции под бранда Sezamo в Румъния, като през 2022г. под този бранд ще оперират и в Италия, и Испания, според информация от сайта им.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Чешката Ролик има опция да изкупи дела на HR в капитала на E bag през тази година. Цената на опцията се определя на база на оборота на E bag, а той сериозно се увеличава поради пандемията, рекламата и подобряването на услугата. Колко ще е цената нямам идея, но Ролик са голяма компания в този бизнес и едва ли ще пропуснат да упражнят опцията.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Каква е тази бъдеща продажба и има ли някакво инфо или пък опция, която да се управжни при определени условия? Или са само приказки тип пожелателно мислене? Не следя особено - кой е продал, имаше нещо, че имало увеличение на 2,50 или подобно и после съшите акции са предложени на цацата на ипо-то? Иначе ебаг може и да струва 100 милки. Евентуално при сегашния хайп, знам ли. Успех
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеАз смятам така - само инвестицията в ЕБАГ в момента е колкото пазарната им капитализация (на база бъдещата му продажба цена). Всичко останало за момента е бонус, а се очакват и новите инвестиции. PLUM е чук, но в какво ли ще вложат и останалите кинти. Да, не ми хареса това, че един от акционерите продаде, при все че преди 2-3 месеца е записал увеличение на двойно по-ниска цена, но хайде, да им дадем шанс и да гледаме в перспектива.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз смятам така - само инвестицията в ЕБАГ в момента е колкото пазарната им капитализация (на база бъдещата му продажба цена). Всичко останало за момента е бонус, а се очакват и новите инвестиции. PLUM е чук, но в какво ли ще вложат и останалите кинти. Да, не ми хареса това, че един от акционерите продаде, при все че преди 2-3 месеца е записал увеличение на двойно по-ниска цена, но хайде, да им дадем шанс и да гледаме в перспектива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Даже нямам оферта
искам да видя докъде ще го избушат. После може да пусна оферта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКанибалите тръгнаха от 7лв и стигнаха до 25лв и ги върнаха на 17 лв.....не знам за какво избушване говориш.Тези тръгнаха от 4.40 и стигнаха 7.50 сега са 6.90, а ти аналогично чакаш срив.........нали за целта трябва първо да се набалончат и тогава......доста път до тогава има да извървят.
Канибалска история...или истерия
Коментар
-
Да, не щат да избушат, но пък избушиха канибалите. Може утре да е ден на тукашните
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не щат да го избушват. Защо ли? И къде ще дянат обезценяващия се кеш? На 0,6% 1 year treasury?
Коментар
-
Даже нямам оферта
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Що........ти къде чакаш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеАко ще продавате - продавайте.
Коментар
Коментар