IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
    това бе телефонна сделка ) иначе тези нямат крива инвестиция ) всичко дето имат ми се вижда перспективно )
    очаквам цена най малко 4ка след три месеца )
    Това как да го разбирам?
    Очакваш 4лв или очакваш цена х4?

Коментар

• това бе телефонна сделка ) иначе тези нямат крива инвестиция ) всичко дето имат ми се вижда перспективно )
      очаквам цена най малко 4ка след три месеца )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        Кой се раздели с това съкровище ? Някой налапал се да сподели,моля
        Някой треперещ ще да е бил ! Лошото е, че нямах сложена оферта да се облажа и аз !

Коментар

• Кой се раздели с това съкровище ? Някой налапал се да сподели,моля

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение

В статията пише 19% пряко,но имат и през Eleven 2.0.Никой не коментира новините за Payhawk,новият еднорог?
            На мен ми е много интересно и ще се радвам някой знаещ да сподели,Пейхоук какви приходи и каква печалба имат за 2021 година ?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

В статията си пише колко притежават
              В статията пише 19% пряко,но имат и през Eleven 2.0.Никой не коментира новините за Payhawk,новият еднорог?
              Last edited by termit; 16.02.2022, 10:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don_Aleks Разгледай мнение

От къде е инфото че в момента набират капитал
                Това ми е работата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Питах, защото в момента набират капитал. Въпросът е дали ще запазят дела си. Това обаче е добре, защото ebag ще има нова оценка, която ще е в пъти по-висока от това, което се води при HRC.
                  От къде е инфото че в момента набират капитал

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Питах, защото в момента набират капитал. Въпросът е дали ще запазят дела си. Това обаче е добре, защото ebag ще има нова оценка, която ще е в пъти по-висока от това, което се води при HRC.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

https://capman.bg/blog/2022/02/14/%d...V9CqycHYiZNawk

80-100 млн. оборот, това са доста сериозни цифри. HRC колко притежават? 20% ли?

Коментар

• https://capman.bg/blog/2022/02/14/%d...V9CqycHYiZNawk

80-100 млн. оборот, това са доста сериозни цифри. HRC колко притежават? 20% ли?

Коментар

• Какъв по-лесен начин да имате достъп до стартъп екосистемата у нас? Ейч Ар Кепитъл е една от най-новите компании, листвали се на BEAM

Коментар

• След 20,45 минута, -уточнявай нещата
                            https://bnt.bg/news/nuzhna-li-e-nova...03072news.html
                            Last edited by inta53; 14.02.2022, 13:46.

Коментар

• https://youtu.be/Z_r2SzOKo9o

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                                Тук май някой е чел отчета... щом така катерим... 20 дни и би трябвало да разберем
                                Как няма да катери като почти няма предлагане,спекулантите излязоха твърде бързо........да им се чуди човек на акъла.На практика масовката влезе малко над 6 лв.До сега едва 30 процента,не знам за какво покачване стаева въпрос,то за толкова време някои хартии успяха да направят дабъл и даже да върнат под цената си от ИПО като Син карс примерно.

Коментар

Working...
                                X