Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Надявам се, както на края на Ковид, така и на бизнеса на Ебаг.
Виж какво се случва в Германия, Франция и после говори празни приказки. Идва нова вълна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Приказки под шипковия храстСега обявиха края на ограниченията покрай КОВИД, ебаг отече.
Виж какво се случва в Германия, Франция и после говори празни приказки. Идва нова вълна
Коментар
-
Първо ebag е в процес на набиране на капитал. Въпросът е колко ще запише Ейч Ар Кепитъл.
Чехът има опция да купи цялото дружство в следващите години, като дори има формула за това.
Приходите за ebag се очаква да възлязат на 80-100 милиона за 2022 г., а бъдещата сделка ще се осъществи на резултатите за последните 12 месеца.
Прочетете малко, плс, след което посмятайте. Лично аз съжалявам, че купих малко количество дори и на 6 лева. Имам и не е препоръка
Ако сте акционер като мен - пазарувайте от ebag и стискайте здраво акциитеСега обявиха края на ограниченията покрай КОВИД, ебаг отече.
Коментар
-
Първо ebag е в процес на набиране на капитал. Въпросът е колко ще запише Ейч Ар Кепитъл.
Чехът има опция да купи цялото дружство в следващите години, като дори има формула за това.
Приходите за ebag се очаква да възлязат на 80-100 милиона за 2022 г., а бъдещата сделка ще се осъществи на резултатите за последните 12 месеца.
Прочетете малко, плс, след което посмятайте. Лично аз съжалявам, че купих малко количество дори и на 6 лева. Имам и не е препоръка
Ако сте акционер като мен - пазарувайте от ebag и стискайте здраво акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз като акционер много бих се радвал ако е така,само че това къде го пише дай линк?
Ако сте акционер като мен - пазарувайте от ebag и стискайте здраво акциите
- 1 like
Коментар
-
Само 20% от Ebag сигурно вече са повече от капитализацията. Вие въобще знаете ли какво говорите?
- 1 like
Коментар
-
Само 20% от Ebag сигурно вече са повече от капитализацията. Вие въобще знаете ли какво говорите?
компанията е топ и в близката година ще го докажат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
То тъй става - с 4млн да си купиш 15"справедлива стойност" е разтегливо понятие, без активи, с инвестиции в свързани фирми и балонясване с хвалби в собствените медии
Туй, което не е относително - са кинтите, оскубани от вас тук хахахаха! А в тая групировка няма НИЩО, един бошлаф на изкуствено дишане - с малко червени пари от бащицата, Бог да го прости.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение"Себестойността на инвестициите на „Ейч Ар Кепитъл“ към края на 2021 г. се оценява на малко над 4,2 млн. лева, а справедливата стойност – на над 15 млн. лева, вижда се от отчета на дружеството за последното тримесечие на 2021 г."
https://www.investor.bg/novini-i-ana...releva-348488/
Пазарната капитализация е 25 милки......не може да се оплаче че не е добре оценена."справедлива стойност" е разтегливо понятие, без активи, с инвестиции в свързани фирми и балонясване с хвалби в собствените медии
Туй, което не е относително - са кинтите, оскубани от вас тук хахахаха! А в тая групировка няма НИЩО, един бошлаф на изкуствено дишане - с малко червени пари от бащицата, Бог да го прости.
- 1 like
Коментар
-
"Себестойността на инвестициите на „Ейч Ар Кепитъл“ към края на 2021 г. се оценява на малко над 4,2 млн. лева, а справедливата стойност – на над 15 млн. лева, вижда се от отчета на дружеството за последното тримесечие на 2021 г."
https://www.investor.bg/novini-i-ana...releva-348488/
Пазарната капитализация е 25 милки......не може да се оплаче че не е добре оценена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеТук от 01.03.2022 все положителни новини се пишат за компанията, но за съжаление пазара не я оценява подобаващо! Жалко!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
HR Capital инвестира 120 000 евро в българската платформа за растеж на операциите по приходи (RevOps) и анализи в областта на електронната търговия – Releva. Инвестиционният рунд се водеше от фонда New Vision 3 (NV3), като в него се включиха още Верто Инвест и няколко частни инвеститори. Привлечените средства ще бъдат използвани за увеличаване на оперативния потенциал и реализиране на глобалната стратегия на компанията.
Иновацията на Releva е базирана на изкуствен интелект, който в реално време може да предскаже следващата покупка на клиент и автоматично да изпрати високоперсонализирани съобщения. Основният клиент на компанията са eCommerce компании, които могат да използват технологията, за да скалират растежа и бизнеса си.
Според данни на компанията, размерът и потенциалите на пазара на електронна търговия, който Releva адресира, възлизат на близо $4.9 трилиона (за 2021 г.), като се очаква тази цифра да нарасне с 50% през следващите четири години, достигайки около 7.4 трилиона долара до 2025 г.
Христо Христов
Изпълнителен директор на Ейч Ар Кепитъл АД
- 1 like
Коментар
Коментар