Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Тук май лека-полека взе да обръща палачинката - винаги ми е била много интересна психологията зад такива акции. Днес - уууу, разсипваме я, утре - аааа, дай ъъъъп. А реално няма нито новини, нито нищо, освен очакваното?
Иначе вчера децата бяха за посещение в една еко ферма (да не споменавам имена, нали уж реклама и ала-бала). прибират се и носят дребни подаръчета - кисело мляко, айрянче и т.н. И в торбичката рекламка - всичко това може да поръчате бързо и лесно, доставено до вашата врата с ебаг или нещо от сорта. Ми браво, явно им е добър маркетингът - за другите инвестиции не знам, но ебаг може да се превърне в много златна кокошка, както и супердокNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеАЛОХА!
5-минутна грешка няма как да заличи 20-годишно ДовериеНе е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
АЛОХА!
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Доверието може да се гради 20 години и за 5 мин да го загубиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОще не могат да си върнат загубеното доверие.Дано Христов си е взел поука.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-invСега е момента Мажо да покаже КЛАСА:
1. На първото ОСА предлага дивидент 2.02 лв.
2. На второто ОСА предлага класически сплит 1:3.
3. Прави среща, на която разяснява инвестициите до момента. Ако не може той да обясни, да покани експерти да обяснят.
4. Прави увеличение на капитала.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Може, като във вица на Грую с ходжата, да се ожениш например, после ще е по-леко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПари има мацки има... няма интересни... интелект
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е много сложни задачи даваш.... .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПари има мацки има... няма интересни... интелектLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНека първо ни излезнат картите с канибалите и ч.ресурсите а после мацки сами ще дотърчат... Ето 11С ще ни зарадват с почти максимално възможния двидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеИзвинявам ти се, наистина прекалих вчера! Харесвам градивна критика,! Не съм Христо и не го познавам и не го и харесвам от единствената ни среща- но това не пречи да изкарам добри пари от неговата хр и и бег!агресията ми няма връзка с инвестирането ми на бфб секфо и други щуротии които си измислям постоянно. С инвестирането сме по план .. но като цяло бг простотията, скуката, липсата на интересни жени ме побъркват, а десерта ми е да гледам как умници тряскат х р импулс и други неща на загуба под себестойност... откачам направо!ако искаш помагай с мацките успех и благодаря!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Пипън, ценя мненията ти и ги следя.И тук сме заедно и в Илевън. Тук ще направиш добра печалба а там още по-....Така, че не си изпускай нервите.Дори нашите постове бяха по-спокойни от твоя. Това, че нещо е законно не значи, че е морално или етично или правилно.На нашата борса а и в живота в БГ като цяло, примери колкото щеш. Не ми казвай, че закона им казва едното обвявление да излезе по време на борсовата сесия а другото след нея. Закона ли им забранява да кажат ..."Свикваме ОСА за еди кога си и за еди какво си.....Свикваме ИОСА за еди кога си и за еди какво си.." Ако има такава забрана извинявай. Дори двете обявления може да излезнат с две минути разлика а не с часове и второто след сесията. Не съм продал.Не си купих вчера. Може и да ти е приятел Христов, може и това да си ти, но в защитата си прекали вчера. По спокойно. С тия венчъри и SAFE-ове, в които си инвестирал, нервите ще са ти важни. Поздрави и успехии!!!
Коментар
Коментар