Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеЕ не бъди нахален де, Ицката си има сигурно други по важни задачки !
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе че нещо ама....отчет ще има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
И още нещо си мисля, че дори вече листваните компании трудно ще набират повече капитал, ако не покажат резултати и откритост към нас ! А пък за нови компании да не говорим !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
На никой не му....затова и някои компании изгреят и после залезат. На някой даже им знаем цикъла кога им идва Когато почнат срещи с инвеститорите значи имат имидж за чистене. Всяка прилика с реални лица, събития и банки е неумишлена Та Христов ще трябва да реши каква компания иска.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Някакси не ми харесва това компаниите да гледат на нас само като на дойни крави, пък после никаква грижа и внимание !Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБаш това ми е думата. Даже и х3-те за нищо ги нямат, но се дават гръмки интервюта. Откритост пред акционерите...?!?!Забрави. Пак се сетих за лексо....Как може да си уредят екзит, даже да получат част от парите и да не я обявят тази информация официално?!?!?!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение.... А тези, които се гласят да искат още, нека първо се докажат и тогава да искат !Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНо поне инвестираха парите от ИПО-то, защото WIN все още не са а вече се гласят да искат още
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеЗначи ) няма да правят увеличение ) ако им трябвахме ) щеше да има и инфо и уебинари и отчети )Life won't wait for you.
Коментар
Коментар