Просто е решил да втъне
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеНа някой му хареса каквото чу на събранието... и изкълва на бързичко айсберга!
някакви новини?
аз купих, без да ходя
Коментар
-
Китайският безпилотен летателен апарат TP500, предназначен за пренос на товари, извърши вчера първия си полет, съобщиха от Китайската корпорация за авиационната индустрия (AVIC), цитирани от Радио Китай. Продължителността на полета е била 27 минути и през това време апаратът не е имал никакви проблеми
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСпекулантите, само ми се пречка те по пътя към 3 те лева... август ще си ги търсите тези бройки по пътя нагоре но няма да ви ги дам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСпекулантите, само ми се пречка те по пътя към 3 те лева... август ще си ги търсите тези бройки по пътя нагоре но няма да ви ги дам!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Дрона е страхотна акция. Волатилност, ликвидност и то само на 5 мил акции. Мечта е за всеки спекулант. Мисля че е крайно време от БФБ да изчистят плявата и да рязкарат от най-ликвидните онези многомилионни дето има пакетни сделки и да оставят място на онези които заслужаватLast edited by конан; 08.06.2022, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеДрона до като вземе да лети май ще наберат още средства.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКак пък нито един голям VC фонд като Софтбанк или Тайгър не е инвестирал? Само някакви ангели и компании, които никой на запад не е чувал. И оценката е само 250 милиона последния път
Life won't wait for you.
Коментар
-
Предполагам, че колкото по-невероятно е твърдението, толкова повече хора се връзват - точно като Теранос. Че па даже сийдблинк предлагаха 20% отстъпка ако даде човек от 5 бона нагоре
https://investors.seedblink.com/invest/dronamics/78
We have designed an aircraft that is 80% less expensive to operate and to own per unit of weight per unit of distance than any existing aircraft
This system enables international same-day deliveries for 5 EUR or less
50% - 90% cheaper than other cargo airplanes
Как пък нито един голям VC фонд като Софтбанк или Тайгър не е инвестирал? Само някакви ангели и компании, които никой на запад не е чувал. И оценката е само 250 милиона последния път
https://www.crunchbase.com/funding_r...seed--d86833f5
Last edited by Black and white cat-foot; 04.06.2022, 10:00.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Я пусни линк към източника на информацията.
австралия си е моя мечта!
повтарям видеото гледахме всички
това са мойте логични разсъждения ме ангажирам никой с нищо...
както днес Донев повтори едно нещо три пъти но един от двамата за мен най умни на пазара не го беше разбрал... на третия път разбра момчето!....
Всички слушаме едно и също но не всички го чуваме
успех
Коментар
Коментар