IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Просто е решил да втъне

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
      На някой му хареса каквото чу на събранието... и изкълва на бързичко айсберга!
      ти успя ли да отидеш?
      някакви новини?

аз купих, без да ходя

Коментар

• На някой му хареса каквото чу на събранието... и изкълва на бързичко айсберга!

Коментар

• Китайският безпилотен летателен апарат TP500, предназначен за пренос на товари, извърши вчера първия си полет, съобщиха от Китайската корпорация за авиационната индустрия (AVIC), цитирани от Радио Китай. Продължителността на полета е била 27 минути и през това време апаратът не е имал никакви проблеми

Коментар

Спекулантите, само ми се пречка те по пътя към 3 те лева... август ще си ги търсите тези бройки по пътя нагоре но няма да ви ги дам!
            Къде нагоре ве ало, тук капитулация идва от неизпълнени обещания

Коментар

Спекулантите, само ми се пречка те по пътя към 3 те лева... август ще си ги търсите тези бройки по пътя нагоре но няма да ви ги дам!
              Едва ли по към 1.6

Коментар

• Спекулантите, само ми се пречка те по пътя към 3 те лева... август ще си ги търсите тези бройки по пътя нагоре но няма да ви ги дам!

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Дрона е страхотна акция. Волатилност, ликвидност и то само на 5 мил акции. Мечта е за всеки спекулант. Мисля че е крайно време от БФБ да изчистят плявата и да рязкарат от най-ликвидните онези многомилионни дето има пакетни сделки и да оставят място на онези които заслужават
                  Каква ликвидност цената се смъква и качва с една шепа акции през останалото време не мърда.
                  Last edited by конан; 08.06.2022, 16:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                    Дрона до като вземе да лети май ще наберат още средства.
                    Дрона е страхотна акция. Волатилност, ликвидност и то само на 5 мил акции. Мечта е за всеки спекулант. Мисля че е крайно време от БФБ да изчистят плявата и да рязкарат от най-ликвидните онези многомилионни дето има пакетни сделки и да оставят място на онези които заслужават
                    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Дрона до като вземе да лети май ще наберат още средства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        Как пък нито един голям VC фонд като Софтбанк или Тайгър не е инвестирал? Само някакви ангели и компании, които никой на запад не е чувал. И оценката е само 250 милиона последния път
                        Защото са малки за тези фондове. Задаващия се рунд ще покаже. Първите инвеститори в Пейхоук също не са от същия калибър като последните, които го направиха еднорог.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...rskite-ostrovi

.......тук е. По добре, не мрънка!

Коментар

• Предполагам, че колкото по-невероятно е твърдението, толкова повече хора се връзват - точно като Теранос. Че па даже сийдблинк предлагаха 20% отстъпка ако даде човек от 5 бона нагоре

https://investors.seedblink.com/invest/dronamics/78

We have designed an aircraft that is 80% less expensive to operate and to own per unit of weight per unit of distance than any existing aircraft

This system enables international same-day deliveries for 5 EUR or less

50% - 90% cheaper than other cargo airplanes

Как пък нито един голям VC фонд като Софтбанк или Тайгър не е инвестирал? Само някакви ангели и компании, които никой на запад не е чувал. И оценката е само 250 милиона последния път

https://www.crunchbase.com/funding_r...seed--d86833f5
                            Last edited by Black and white cat-foot; 04.06.2022, 10:00.
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз с дати няма да се ангажирам, но разсъжденията са ми сходни със Скоти. Важното е до края на 2023 всичко да се е развило положително и да остава само Насдак
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

Я пусни линк към източника на информацията.
                                Като писах това са моите разсъждения от вчера...след уебинара- мрънкане... логиката тръгва от зад напред... човека каза рунд до края на годината... каза до няколко месеца полет за клиент - логика преди рунда ще бъде защото ще иска да докара цена за голям фонд батко... няма да рискува да лети зимата времето се скапва в Европа и гадая до Малта кое му е близо... махаш два месеца ноември и декември и логиката те води до 31 окт 2022... махаш логически още два месеца според а и логиката че Европа август не работят той ще гледа да е готов преди септември и получаваш31.август за да се вмести в q3... за да може да заработи по активно с партери и клиенти и производства той го каза....
                                австралия си е моя мечта!
                                повтарям видеото гледахме всички
                                това са мойте логични разсъждения ме ангажирам никой с нищо...

както днес Донев повтори едно нещо три пъти но един от двамата за мен най умни на пазара не го беше разбрал... на третия път разбра момчето!....

Всички слушаме едно и също но не всички го чуваме
                                успех

Коментар

Working...
                                X