Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеСвободно падане на дрона
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТочно това се опитах да кажа в темата на Илевън, но не ме разбраха. Излиза че Илевън е подценен - може да извади и втори заек от шапката
Дронамикс Кепитъл пък няма друго освен СЕЙФ- а на Глобъл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИлевън не е само дела в Дронамикс.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Браво! Много полезна стойност даваш. Оттук излиза, че към момента цената на Илевън и Дронамикс Кепитъл се движат в равновесие?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoЯнуари месец постнах една табличка в която fur6ton откри недомислица.
Коригирах я и сложих допълнителен sheet, които дава интересно сравнение на Илевън и Дронамикс Кепитъл като инструменти за инвестиция в Глобъл:
https://files.bg.cm/SAFEs.xlsx
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМного ти е къса мерната единица,- моята е преди ексдивинт ХЕС (от времето на пробив 6,90),
а тази ми удари байряка -отнесе звездата както рече. Иде иде ...жътва след ечемика, жито, слънчо,
а чаревичака и под снега си е зоб за жизн...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
от +14% до +2% днес с голям обем горе на Еверест.Сериозен rejection.Нищо чудно да са ви нарисували звездата отгоре
и да почва слалома.Слалом на ниско ликвидния ужас .
а тази ми удари байряка -отнесе звездата както рече. Иде иде ...жътва след ечемика, жито, слънчо,
а чаревичака и под снега си е зоб за жизн...
- 1 like
Коментар
-
Няма да забравя един пост на Батя - когато започне хейта по дадена позиция това е добре. Верно точно тогава по някаква странна случайност акциите поемат нагоре. Много странно - до 2-3 дни почва ръста.
Обяснението за мен е че дребните и злобни човечета ги е яд на чуждия успех въпреки че този успех се споделя месеци по-рано. Не смеят дори малка част от портфейла си да инвестират в определена позиция щото ги е страх. А после като се започне един рев до небесата направо се пукам от кеф.
Другите мрънкалници ги знаем. Това са онези свикнали да инвестират в стари много милионни акции останали от соца където някой може да им подшушне нещо. Загубили са рефлекси и опит от това някой да им снася информация на готово. При читавите обаче както и на запад всички играчи са равноправни и движението на цената става след новина, а не като при шитовете преди новината някой вътрещар да я отиграл.Last edited by MrSi; 22.07.2022, 22:35.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВиражите са му с голяма добавена стойност,- не се хаби и тук,
а вземи начертай елхата- време и е, остават броени месеци за покупката и
и да почва слалома.Слалом на ниско ликвидния ужас .
- 1 like
Коментар
-
Този дрон много секретен обект ще излезе
Виражите са му с голяма добавена стойност,- не се хаби и тук,
а вземи начертай елхата- време и е, остават броени месеци за покупката и
- 1 like
Коментар
-
Този дрон много секретен обект ще излезе