Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
https://www.investor.bg/a/538-pazari...-40-mln-dolara
Доста сериозен капитал за стартъп в такава фаза от развитието. Навлизането на пазара може да се окаже много рязко и изневиделица, а неверниците да си кажат " ама как стана това ? " . В статията пише за 40 милки в долари ДОПЪЛНИТЕЛНО , без онези 2,5 милиона ЕвроLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Има официално съобщение от Илевън, но инфото е същото. Нищо по различно.
Доста сериозен капитал за стартъп в такава фаза от развитието. Навлизането на пазара може да се окаже много рязко и изневиделица, а неверниците да си кажат " ама как стана това ? " . В статията пише за 40 милки в долари ДОПЪЛНИТЕЛНО , без онези 2,5 милиона ЕвроLast edited by MrSi; 17.02.2023, 14:01.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
за първи път излиза информация за набраните средства до момента от компанията. Не съм сигурен доколко е актуална обаче.
По-важното е следващото финансиране - Series A колко ще е и на каква оценка на Дрона. Вярвам, че скоро ще има официална информация от компания.Life won't wait for you.
Коментар
-
за първи път излиза информация за набраните средства до момента от компанията. Не съм сигурен доколко е актуална обаче.
По-важното е следващото финансиране - Series A колко ще е и на каква оценка на Дрона. Вярвам, че скоро ще има официална информация от компания.Last edited by the prophet; 17.02.2023, 11:58.
- 1 like
Коментар
-
Svilen Rangelov, co-Founder and CEO at Dronamics explained to me over email: “We’re the size of a delivery van (Renault Kangoo / VW Caddy) and we can cross all of Europe in 12 hours or less at a fraction of the cost of airfreight. That means we operate in a space between airfreight and road freight, and by creating a faster, cheaper, greener middle-mile, we can help customers achieve tremendous savings.”
Лееееекоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Autonomous aircraft have long been thought of as having the most potential, though not in the realm of glitzy people-carrying drones so much as the more sedate world of cargo. It’s here where the economic savings could be most significant. Large, long-range drones built specifically for cargo have the potential to be faster, cheaper and […]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение“Умниците”....едни пълнят гащите,други. Пълнят бройки.... аз лично съм от вторите....годината на дрона...надушвам го...аромат на водородни изпарения на пистата...ще взема да се кандидатирам за пилот е само нощна смяна,
И без друго скучая!
Кофти работи ти дават смени съплаера
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМиналия декември Dronamics , първата в света авиокомпания, лицензирана в Европа за транспортиране на товари с дрон, обяви, че Golden Cargo пое ролята на неин генерален агент по продажби и обслужване (GSSA) в Гърция и Кипър .
Партньорството има за цел да консолидира присъствието на Dronamics на двата пазара, където бизнесите и общностите ще се възползват от доставка в същия ден благодарение на нарастващата мрежа от дронпортове .
DRONAMICS търси да наеме до 200 пилоти на дронове . Процесът на лицензиране в Гърция продължава. Първият търговски тестов полет ще се проведе следващия септември.
И без друго скучая!
- 1 like
Коментар
-
Миналия декември Dronamics , първата в света авиокомпания, лицензирана в Европа за транспортиране на товари с дрон, обяви, че Golden Cargo пое ролята на неин генерален агент по продажби и обслужване (GSSA) в Гърция и Кипър .
Партньорството има за цел да консолидира присъствието на Dronamics на двата пазара, където бизнесите и общностите ще се възползват от доставка в същия ден благодарение на нарастващата мрежа от дронпортове .
DRONAMICS търси да наеме до 200 пилоти на дронове . Процесът на лицензиране в Гърция продължава. Първият търговски тестов полет ще се проведе следващия септември.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеИ като литне Дрона, кво? Спекулантите ще направят някой лев и дотам. Има ли някакъв план за печалба след така дългоочакваното "летене" или само чакаме да литне и тук там някой хвърчащ договор за екзалтация на масите.
Не съм навътре в дрона, но ако някой ми обясни какво е конкурентното предимство на дрон за 500 000 долара с полезен товар като на лека кола, може и аз да си купя малко мечти! Сигурно ще караме уран за same day delivery. В Европа и в момента всичко е same day ако си платиш, или на другия ден. Ако не са хляб и памперси на 99% от хората им е през оная работа, дали ще им го метнат пред вратата днес, утре или вдругиден! А и двете стоки ги има в магазина, който е до вас! Колко ще ми струва доставката с дрон, който каца на летище и пак трябва бус да отиде да вземе стоката и да я разнесе нагоре-надолу? И стига с тия нискоемисионни педерастии. Тоя филм го гледахме вече няколко пъти и е тъп. На тия сайта им е дрън дрън -- празни приказки за шматки. Революцията отдавна е настъпила и е отиграна и рентабилна (справка Амазон, JD, Меркадолибре и пр.е)
Утре тия, литне не литне, бръснат брадите и кой откъде е, няма дори да ги познаете да им теглите една майна ако ги засечете някъде.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И като литне Дрона, кво? Спекулантите ще направят някой лев и дотам. Има ли някакъв план за печалба след така дългоочакваното "летене" или само чакаме да литне и тук там някой хвърчащ договор за екзалтация на масите.
Не съм навътре в дрона, но ако някой ми обясни какво е конкурентното предимство на дрон за 500 000 долара с полезен товар като на лека кола, може и аз да си купя малко мечти! Сигурно ще караме уран за same day delivery. В Европа и в момента всичко е same day ако си платиш, или на другия ден. Ако не са хляб и памперси на 99% от хората им е през оная работа, дали ще им го метнат пред вратата днес, утре или вдругиден! А и двете стоки ги има в магазина, който е до вас! Колко ще ми струва доставката с дрон, който каца на летище и пак трябва бус да отиде да вземе стоката и да я разнесе нагоре-надолу? И стига с тия нискоемисионни педерастии. Тоя филм го гледахме вече няколко пъти и е тъп. На тия сайта им е дрън дрън -- празни приказки за шматки. Революцията отдавна е настъпила и е отиграна и рентабилна (справка Амазон, JD, Меркадолибре и пр.е)
Утре тия, литне не литне, бръснат брадите и кой откъде е, няма дори да ги познаете да им теглите една майна ако ги засечете някъде.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеСкотии, ще ни изпреварят
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар