Изложили са птицата пред Telerik Academy, можем да я видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКритериите за успех са много различни според мен. Само за примера, за да се замисляме:
Ако за един инвеститор е голям удар да вложи пари в нещо на 100млн и то утре да направи рунд при оценка 1 млрд pre-money, за founder-a е успех да направи рунд, в който да набере 900млн при оценка 1млрд post-money - и в този сценарий компанията е успяла. Само за примера го казвам.
- 1 like
Коментар
-
Критериите за успех са много различни според мен. Само за примера, за да се замисляме:
Ако за един инвеститор е голям удар да вложи пари в нещо на 100млн и то утре да направи рунд при оценка 1 млрд pre-money, за founder-a е успех да направи рунд, в който да набере 900млн при оценка 1млрд post-money - и в този сценарий компанията е успяла. Само за примера го казвам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Абсолютно…а и наблюдавай самочувствието с което Свилен говори…има тотална промяна в излъчването му!
Конкретно, Свилен е много зле да предава послание към инвеститорите, което не значи, че компанията е зле. Всичко може да се случи, отчитаме че пазарът за нови ИПО и рундове бавно се подобрява...Нямам и нямам препоръки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнениеНа вместо да се тюхкате над нероден Петко, изчакайте мълчаливо след първите си забележки, пък нека Съдбата помага на вярващите ..! Айде сега малко по-тихо и спокойно, пък ще видим къде и с колко .. Поздрави и да се радваме на българското!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеследащите 24 месеца - глобално! примерна прогноза, 60 дневни полета през април 2024. и това преди над 3 години. но хей, нали били с цяло десетилетие пред конкуренцията? не знам какво пушат инвестиротите в тази акция, но искам и аз
От това дрон няма да стане,такива съмнения почвам да имам аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anjihal Разгледай мнениеДано този път, да спазят сроковете.
следащите 24 месеца - глобално! примерна прогноза, 60 дневни полета през април 2024. и това преди над 3 години. но хей, нали били с цяло десетилетие пред конкуренцията? не знам какво пушат инвестиротите в тази акция, но искам и азdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh
Предлагам, разговор по телефона с тях или направо отиди до халето за производство (в удобно за тях време разбира се), а и им потвърди че си Х'акционер и че се притесняваш как върви развитието на проекта.. би трябвало да е основателна причина за да те пуснат да хвърлиш един зъркел .. После ако искаш сподели ..destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнениеДоколкто виждам публикуват на страницата си почти всеки месец новини. Вярно е, че повечето са маркетингови / организационни и по-малко технически, но не вярвам че искаме да знаем за всяко сглобено колело. За мен се движат правилно и напред (вярно има забавяне), но по-добре да забавят, но да се развиват, отколкото да се откажат! Ако е имало / има някакви проблеми с последна финансова инжекция мисля ще си ги решат от раз.. и очакваме полети !! Не е приятно, че бягат хората, но пък оставаме дългосрочно гледащите. Не на всеки му се кисне дългосрочно, но пък това си е най-успешния за мен подход "купи и дръж".. Наслука и за други позитивни позиции на колегите, и не е препоръка!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Доколкто виждам публикуват на страницата си почти всеки месец новини. Вярно е, че повечето са маркетингови / организационни и по-малко технически, но не вярвам че искаме да знаем за всяко сглобено колело. За мен се движат правилно и напред (вярно има забавяне), но по-добре да забавят, но да се развиват, отколкото да се откажат! Ако е имало / има някакви проблеми с последната финансова инжекция мисля ще си ги решат от раз.. и очакваме полети !! Не е приятно, че бягат хората, но пък оставаме дългосрочно гледащите. Не на всеки му се кисне дългосрочно, но пък това си е най-успешния за мен подход "купи и дръж".. Наслука и за други позитивни позиции на колегите, и не е препоръка!Last edited by smeh; 05.04.2024, 15:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение2025г а? припомни ми според презентацияза за ипо-то, къде трябваше да бъдат 2025г?
Верно ,че има много глупаци на БФБ,но доверието и най-вече търпението им, не е безгранично и логично разпродават
Ако имаше някакъв видим резултат,какъвто и да е, нямаше да е така.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар