IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Що не взеха един ирански дрон и не го бяха пребоядисали и пуснали да лети над Балчик, без да казват нищо! И някоя друга уж аматьорска снимка да излезе.....
    По-надолу има такава снимка.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Значи остава другия вариянт....Да правят рунд без да имат летящ дрон. Но ми сте струва, че така съберат по-малко пари. Защото е очевидно, че рабоят по рунда, лицензите и PR-a, но доста време няма никакви данни, че работят по дрона. Както и да е....ще има експлозия или имплозия то е ясно....Имам предвид за рунда и оценката а не на дрона...да не се обърка нЕкой....
      Що не взеха един ирански дрон и не го бяха пребоядисали и пуснали да лети над Балчик, без да казват нищо! И някоя друга уж аматьорска снимка да излезе.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
        Определено не е това. Идеята..... на грешна. Плоскост ти. Е съждението!
        Значи остава другия вариянт....Да правят рунд без да имат летящ дрон. Но ми сте струва, че така съберат по-малко пари. Защото е очевидно, че рабоят по рунда, лицензите и PR-a, но доста време няма никакви данни, че работят по дрона. Както и да е....ще има експлозия или имплозия то е ясно....Имам предвид за рунда и оценката а не на дрона...да не се обърка нЕкой....
        Life won't wait for you.

Коментар

Ти инсайдър ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Според мен ще забавят литването /и кацането/ непосредствено до рунда. Явно инвеститори има и ще гледат...ако успешно литне /и кацне/ ще дадат пари.Ако не.....

Коментар

• Тука в това дружество никой нищо не очаквам да каже, защото това не е дронамикс, а spv което е дало пари на дронамикс великобритания. Т.е. официална инфо за дроня няма как да дойде от това безпредметно дружество.

Коментар

• Според мен ще забавят литването /и кацането/ непосредствено до рунда. Явно инвеститори има и ще гледат...ако успешно литне /и кацне/ ще дадат пари.Ако не.....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Вече е 2023г, но още нямаме инфо летял ли е дрона? Отново неспазиха сроковете, които бяха дали. Докога така?

Коментар

Естествено че са ги опекли... и то отняколко места!
                    Иде момента да отпишеш и тия акции ... знам че боли, ти пусна ли си брада като на братята вече, да ти купя гребенче?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Трудна за набиране на капитал макро обстановка.Очакват се гърмежи на VC фондове, дано да са си опекли нещата. Имам
                      Естествено че са ги опекли... и то отняколко места!

Коментар

Трудна за набиране на капитал макро обстановка.Очакват се гърмежи на VC фондове, дано да са си опекли нещата. Имам

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...ugo-druzhestvo

Коментар

• The 27-foot-wide aircraft features a hybrid-electric power system and weighs 1,900 pounds. Just don't expect it to land in your driveway.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Черен лебед....бяла лястовица.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X