Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Освен с набраните малко под 6 млн. лева, с колко повече? И от къде ще ги вземе, след като няма данни за увеличение на капитала на ДроК?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение...ДроК участва при серия А с още капитал, дори ще си увеличи участието. ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДори някога да е имало шанс ДронК да има 2% от ДронГ, положението вече е много различною То и сега 11Ц имат 12%, но ги чакат да с 6 при Серията
За оценката по-добре прослушай примерите, които дадоха от 11Ц и Свилен Рангелов.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Защо да се дели дяловото участие, нали беше 2.16 ( по спомен)? За оценката не мисля че някой знае колко е, дадох само пример.
За оценката по-добре прослушай примерите, които дадоха от 11Ц и Свилен Рангелов.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Ако разделиш на две и оценката и процента дялово участие ще се доближиш до истината.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе верно ли, че мажовците пак пускали бради !?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Цената мисля че ще се върти в зависимост от дяловото участие на ДроК спрямо оценката на Дрон. Мисля че беше 2.16 от оценката серия А - post money. Например ако оценката е 500 мил Евро, 2.16% от оценката би следвало да се раздели на броя акции на ДроК, но това нищо не означава за цената на акциите на ДроК, тя може да е по - ниска щото пазарчето ни е ниско ликвидно, може и да е по- висока, ако някой от участващите фондове реши да купи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Prophet, правил ли си някакви нови калкулации и как достигаш до тези очаквания ?
На база на развитието на нещата последните месеци и наличната информация, аз лично по-скоро очаквам, ако има рунд през тази година, стойността тук по-скоро да е 2,00 - 2.50 лв.... а цената след рунда според мен е доста вероятно да доближи стойността....Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
благодарим за изчерпателното инфо, Скоти!
Ако всичко това се случи, чакаме 5лв до края на годината
На база на развитието на нещата последните месеци и наличната информация, аз лично по-скоро очаквам, ако има рунд през тази година, стойността тук по-скоро да е 2,00 - 2.50 лв.... а цената след рунда според мен е доста вероятно да доближи стойността....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Едно и също блещиш от 100 поста насам.Лични нападки като така неуспешно се опитваш да избягаш от неудобните въпроси.Мен ме остави.
-Кажи защо в Алтерко предупреждаваше уверено за ново дъно,а то отиде 50% нагоре Смятай някои хора колко се нагушихме ,докато ти лапаше мухи.
-Защо шортваш UK100 от върха като пълен аматъор?
-Защо не пишеш вече в темата за NYSE ? Аз ще ти кажа отговора,само не знам колко акаунта фалира шорвайки UK100 ?
Най-важния въпрос ,който показва и нивото ти.Защо си се набутал с имот/и баш в разгара на най-големия балон с ипотеки да даваш под наем ?Ти изобщо добре ли си?
От фалиралите акаунти и загуби ли си толкова злобен или от паниката от започналата вече катастрофа в НИ ?
Нека хората да си имат едно наум когато ти четат прогнозите
Опитахте се да манипулирате цената на Дрона и сега ревете
Еми как има шарени поли така има и гърбав член - що ревете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Пепито, където не е влезнал, там не е потънал. Иначе във всички теми дава акъл и дрънка та се не трае.
Като позна покачването в Алтерко не спряа да обяснява какъв профит е направил
Тука обаче ще обяви че е бил купил само ако удари поне 4лв до тогава ще отрича като партизан на разпит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеА какво стана с мантрите "пробив с голям обем - те и децата знаели и тнтн"
Набълбука се със скъпи хартии докато се опитвахте да манипулирате пазара, а сега ревете
Сори Пепи ама балъците са на привършване и тоя път късата клечка остана у вас
-Кажи защо в Алтерко предупреждаваше уверено за ново дъно,а то отиде 50% нагоре Смятай някои хора колко се нагушихме ,докато ти лапаше мухи.
-Защо шортваш UK100 от върха като пълен аматъор?
-Защо не пишеш вече в темата за NYSE ? Аз ще ти кажа отговора,само не знам колко акаунта фалира шорвайки UK100 ?
Най-важния въпрос ,който показва и нивото ти.Защо си се набутал с имот/и баш в разгара на най-големия балон с ипотеки да даваш под наем ?Ти изобщо добре ли си?
От фалиралите акаунти и загуби ли си толкова злобен или от паниката от започналата вече катастрофа в НИ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
А какво стана с мантрите "пробив с голям обем - те и децата знаели и тнтн"
Набълбука се със скъпи хартии докато се опитвахте да манипулирате пазара, а сега ревете
Сори Пепи ама балъците са на привършване и тоя път късата клечка остана у вас
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар