Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
"„Започваме с нискорискови маршрути“, казва Рангелов. „И така, полети над вода предимно... всичко, което правим, е в подхода пълзене,-ходене,-бягане. Така че, когато натрупаме опит, ще можем да разширим повече маршрути, повече полети, повече територия и така нататък.“
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
"„Започваме с нискорискови маршрути“, казва Рангелов. „И така, полети над вода предимно... всичко, което правим, е в подхода пълзене,-ходене,-бягане. Така че, когато натрупаме опит, ще можем да разширим повече маршрути, повече полети, повече територия и така нататък.“
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСкарата се завъртяяя!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа блинкването няма ли да кажат нещо? Няма инфо успешно ли е или да?
След успешната реклама и реализация на IPO-тo и до очакваното от всички ни, макар и забавено, заветно финализиране на следващия Рунд, когато "виртуалните" акции на акционерите тук ще се превърнат в истински, на практика единственото усилие, което мениджъмънта СЛЕДВА да прави се ограничава до:
1.) набиране на информация за темповете на набиране на капитал на големия дрон, предвид че тези парични потоци реално ще определят и процента на участието на БГ дрон акционерите в истинския дрон
(според мен е нормално и логично мениджмънта също да се интересува в полза на акционерите на дружеството и за етапите по развойната дейност и пътя по реално стартиране на бизнес дейност.... но това вече съм го отписал отдавна, където оправданията се базират някъде между "ние сме отделно дружество и нямаме никаква представа какво прави "истинския" Дронамикс"" и поради търговска тайна).
Но поне горната точка No.1, предвид че "Дронамикс капитал" си един вид финансов инструмент и венчър фонд, според мен е задължително.
2.) периодично обявяване на тази информация (колко са набраните общо средства в компанията в която сме инвестирали) и някаква приблизителна оценка какъв е актуалния процент на очаквано притежание във истинския "Дронамикс" след рунда.... Много хубаво, че в началото калкулираха и обявиха тези 2,16%, но след това голямо мълчание, което за мен е необяснимо.
Накратко - чисто като бизнес концепция ДРОНА продължава да бъде уникален проект, който всички се надяваме да бъде реализиран с прогнозирания ефект и ефективност, но конкретно "Дронамикс капитал" АД някак си ми се вписват в култовия лаф "Човека взе парите и каза "Ще видим""Last edited by Van Basten; 10.08.2023, 11:49.
- 13 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеТук ситуацията е гледайте алтерко сещайте се за дрона...след 4 г дрона ще бъде листнат в Америка и американците много по бързо от немците ще надушат дрончето...(екипчето от Балчик се е преместило в кавала, но не е там на почивка)
Ps, не е препоръка, и аз като Греъм имам дрон през Илевън (11те канибала)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Ако успеем и поне 1-2 дрона да добавим към тия 75 летища, цена няма да имаме !!!Last edited by MrSi; 05.08.2023, 22:23.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНад 75 летища вече:
"Kъм нacтoящия мoмeнт, мpeжaтa oт дpoнпopтoвe нa Дpoнaмиĸc нaбpoявa нaд 75 лeтищa, глoбaлнo, ĸaтo пo-гoлямaтa чacт oт тяx ca в Eвpoпa, a oтвъд Cтapия ĸoнтинeнт имaмe peгиoнaлни мpeжи в Aвcтpaлия и Aзия."
Коментар
Коментар