IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/10005422691...HG95PkaJUjJQl/

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

"„Започваме с нискорискови маршрути“, казва Рангелов. „И така, полети над вода предимно... всичко, което правим, е в подхода пълзене,-ходене,-бягане. Така че, когато натрупаме опит, ще можем да разширим повече маршрути, повече полети, повече територия и така нататък.“
      И нито дума за серия А финансирането или онова на Сеедблинк от лятото. Да вземат да си наемат някой читав ПР, че ако бяха хората на Шели (Алтерко) тук цената може би щеше да 50% отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

"„Започваме с нискорискови маршрути“, казва Рангелов. „И така, полети над вода предимно... всичко, което правим, е в подхода пълзене,-ходене,-бягане. Така че, когато натрупаме опит, ще можем да разширим повече маршрути, повече полети, повече територия и така нататък.“

Коментар

• https://www.forbes.com/sites/johnkoe...h=7d97a71d204a
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• https://podcasters.spotify.com/pod/s...-miles-e28iduf
            Life won't wait for you.

Коментар

• Някой по-рано беше попитал: Има ли информация за всички SAFEве и условията по тях?
              Никъде не мога да намеря що годе пълна и систематизирана информация по този въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Скарата се завъртяяя!!!
                Да не би да има новина някъде, че нищо не намирам. Доста са потайни тези.

Коментар

• Скарата се завъртяяя!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    За блинкването няма ли да кажат нещо? Няма инфо успешно ли е или да?
                    За огромно мое съжаление информацията и откритостта към акционерите през "Дронамикс капитал" е клоняща към НУЛА !

След успешната реклама и реализация на IPO-тo и до очакваното от всички ни, макар и забавено, заветно финализиране на следващия Рунд, когато "виртуалните" акции на акционерите тук ще се превърнат в истински, на практика единственото усилие, което мениджъмънта СЛЕДВА да прави се ограничава до:
                    1.) набиране на информация за темповете на набиране на капитал на големия дрон, предвид че тези парични потоци реално ще определят и процента на участието на БГ дрон акционерите в истинския дрон
                    (според мен е нормално и логично мениджмънта също да се интересува в полза на акционерите на дружеството и за етапите по развойната дейност и пътя по реално стартиране на бизнес дейност.... но това вече съм го отписал отдавна, където оправданията се базират някъде между "ние сме отделно дружество и нямаме никаква представа какво прави "истинския" Дронамикс"" и поради търговска тайна).

Но поне горната точка No.1, предвид че "Дронамикс капитал" си един вид финансов инструмент и венчър фонд, според мен е задължително.

2.) периодично обявяване на тази информация (колко са набраните общо средства в компанията в която сме инвестирали) и някаква приблизителна оценка какъв е актуалния процент на очаквано притежание във истинския "Дронамикс" след рунда.... Много хубаво, че в началото калкулираха и обявиха тези 2,16%, но след това голямо мълчание, което за мен е необяснимо.

Накратко - чисто като бизнес концепция ДРОНА продължава да бъде уникален проект, който всички се надяваме да бъде реализиран с прогнозирания ефект и ефективност, но конкретно "Дронамикс капитал" АД някак си ми се вписват в култовия лаф "Човека взе парите и каза "Ще видим""
                    Last edited by Van Basten; 10.08.2023, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                      Тук ситуацията е гледайте алтерко сещайте се за дрона...след 4 г дрона ще бъде листнат в Америка и американците много по бързо от немците ще надушат дрончето...(екипчето от Балчик се е преместило в кавала, но не е там на почивка)
                      А то не се знае кой по-напред...ако немците още "политически" си правят оглушки и възпират Шелито за "истинската" ксетра, където да се виждат не 1 а поне 10 оферти в дълбочина, нищо чудно Митко Димитров да му писне и след 1г да иде на насдак.
                      Ps, не е препоръка, и аз като Греъм имам дрон през Илевън (11те канибала)

Коментар

• За блинкването няма ли да кажат нещо? Няма инфо успешно ли е или да?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Тук ситуацията е гледайте алтерко сещайте се за дрона...след 4 г дрона ще бъде листнат в Америка и американците много по бързо от немците ще надушат дрончето...(екипчето от Балчик се е преместило в кавала, но не е там на почивка)

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Ако успеем и поне 1-2 дрона да добавим към тия 75 летища, цена няма да имаме !!!
                            Когато играем първо се опитваме да подредим фигурите в правилната конфигурация и чак тогава даваме Шах
                            Last edited by MrSi; 05.08.2023, 22:23.
                            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                              Над 75 летища вече:

"Kъм нacтoящия мoмeнт, мpeжaтa oт дpoнпopтoвe нa Дpoнaмиĸc нaбpoявa нaд 75 лeтищa, глoбaлнo, ĸaтo пo-гoлямaтa чacт oт тяx ca в Eвpoпa, a oтвъд Cтapия ĸoнтинeнт имaмe peгиoнaлни мpeжи в Aвcтpaлия и Aзия."
                              Ако успеем и поне 1-2 дрона да добавим към тия 75 летища, цена няма да имаме !!!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Gi5GMeo2z_4&t=1s
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X