Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик АД (SO)
Collapse
X
-
[QUOTE=top;n3827766]Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
В петък обикновено ги пускат отпуска и щъкат повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Dio;n3827755]Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеДнеска са изнервени, забелязва се.
Не ги сдържа на едно място.
Напълзяли са
Като цяло - Добър сигнал
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Q35;n3827740]Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Ослади им се. Няма наяждане вече. Само маркет краш е спасението и напълно неминуемо вече.
Благодарете на форумният Господ и Гуро - Гусин Маринов. Показа как се влиза СЛУЖЕНО В СОФИКС, какво в БИЙН пазар, как се ловят ШАРАНИ, КАК СИ ХЕМ РАСТЕЖЕН, ХЕМ ДИВИДЕНТЕН, ХЕМ ВЕДНАГА СТАВАТ ПЕЧАЛБИТЕ и ЗАТОВА СЕ ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО! Да не се сърдите, такива са правилата. ХУБАВОТО Е СКЪПО! Както е при пътищата и магистралите НАЛЕ? Както се казва, да им сладко! Интересно защо бройката на шараните не скача повече от 1,000? Явно до толкова им е моженето.[/QUOTE
Като Ви чете човек веднага се замисля ,че лично Вие сте създали поне 5/пет/ "РАСТЕЖНИ","ДИВИДЕНТНИ" И "ПЕЧЕЛЕЩИ" компании . И не може да не Ви се възхити на опита,куража,уменията,търпението и склонността да споделите с други хора резултата от труда Ви.
В този ред на мисли отдавна ми се ще да задам един култов въпрос на Гриша Ганчев - "Вие къщичка за птици някога правили ли сте?" И не - не ми отговаряйте - той отговора е ясен и за слепците! Успехи в хейтенето Ви желая.От сърце !
Този въпрос може да се зададе към цялата Ви групичка и в много други теми!
Не ги сдържа на едно място.
Напълзяли са
Като цяло - Добър сигнал
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Harry Kane;n3827668]
Ослади им се. Няма наяждане вече. Само маркет краш е спасението и напълно неминуемо вече.
Благодарете на форумният Господ и Гуро - Гусин Маринов. Показа как се влиза СЛУЖЕНО В СОФИКС, какво в БИЙН пазар, как се ловят ШАРАНИ, КАК СИ ХЕМ РАСТЕЖЕН, ХЕМ ДИВИДЕНТЕН, ХЕМ ВЕДНАГА СТАВАТ ПЕЧАЛБИТЕ и ЗАТОВА СЕ ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО! Да не се сърдите, такива са правилата. ХУБАВОТО Е СКЪПО! Както е при пътищата и магистралите НАЛЕ? Както се казва, да им сладко! Интересно защо бройката на шараните не скача повече от 1,000? Явно до толкова им е моженето.[/QUOTE
Като Ви чете човек е почти сигурен ,че лично Вие сте създали поне 5/пет/ "РАСТЕЖНИ","ДИВИДЕНТНИ" И "ПЕЧЕЛЕЩИ" компании . И не може да не Ви се възхити на опита,куража,уменията,търпението и склонността да споделите с други хора резултата от труда Ви.
В този ред на мисли отдавна ми се ще да задам един култов въпрос на Гриша Ганчев - "Вие къщичка за птици някога правили ли сте?" И не - не ми отговаряйте - той отговора е ясен и за слепците! Успехи в хейтенето Ви желая.От сърце !
Този въпрос може да се зададе към цялата Ви групичка и в много други теми!Last edited by Q35; 12.11.2021, 15:26.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Благодарете на форумният Господ и Гуро - Гусин Маринов. Показа как се влиза СЛУЖЕНО В СОФИКС, какво в БИЙН пазар, как се ловят ШАРАНИ, КАК СИ ХЕМ РАСТЕЖЕН, ХЕМ ДИВИДЕНТЕН, ХЕМ ВЕДНАГА СТАВАТ ПЕЧАЛБИТЕ и ЗАТОВА СЕ ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО! Да не се сърдите, такива са правилата. ХУБАВОТО Е СКЪПО! Както е при пътищата и магистралите НАЛЕ? Както се казва, да им сладко! Интересно защо бройката на шараните не скача повече от 1,000? Явно до толкова им е моженето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Тази пародия на АйПиО е много лош знак за капиталовия пазар в България! Доказва, че никой, ама никой на местния пазар не се усеща за какво става дума! Хвърлянето на пари на тези коефициенти на дружество, без участие на местни институционални участници, нулево участие на чуждестранни инвеститори и масовка на стотици хора с по 100 лв. инвестиция е последната стъпка към самоунищожение на идеята да се инвестира, за да спечелиш пари, а не самоцел да участваш, защото другите го правят - стадното чувство??? ужасена съм!
Благодарете на форумният Господ и Гуро - Гусин Маринов. Показа как се влиза СЛУЖЕНО В СОФИКС, какво в БИЙН пазар, как се ловят ШАРАНИ, КАК СИ ХЕМ РАСТЕЖЕН, ХЕМ ДИВИДЕНТЕН, ХЕМ ВЕДНАГА СТАВАТ ПЕЧАЛБИТЕ и ЗАТОВА СЕ ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО! Да не се сърдите, такива са правилата. ХУБАВОТО Е СКЪПО! Както е при пътищата и магистралите НАЛЕ? Както се казва, да им сладко! Интересно защо бройката на шараните не скача повече от 1,000? Явно до толкова им е моженето.
Коментар
-
Не знам защо се възмущавате на пазара има много дълги пари за които 10% плюс дивидент е супер а и рано или късно някой ще си хареса. За придобиване,,,.за мен това ще е новото Спиди
Не записалите очаквам да се насочат към
Импулс- очакваме отчет там скоро. Надявам се...
Алтерко- търговия в Германия черен петък и Коледа
все хубави неща надявам се!
успех. И на мрънкащите!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
За хората, които са застанали с пари зад думите си, само респект. За тези, които не са сложили пари зад думите си, само помия.
Иначе Смарт органик е интересна компания, но при тия набалончени коефициенти. Как да е , никой не може да предвиди бъдещето - март като излезе консолидирания ще видим какви приходи и печлаба имат и дали съм прав за набалончените прогнози на Карол. ( и то като първият ред на прогнозата ти е завишен , следващите години се изкривяват) Яни Драганов за сега има моето уважение, на интервютата изглежда скромен и земен типаж, явно се е посветил на идеята , а това е най-важното за успеха на един бизнес...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Тази пародия на АйПиО е много лош знак за капиталовия пазар в България! Доказва, че никой, ама никой на местния пазар не се усеща за какво става дума! Хвърлянето на пари на тези коефициенти на дружество, без участие на местни институционални участници, нулево участие на чуждестранни инвеститори и масовка на стотици хора с по 100 лв. инвестиция е последната стъпка към самоунищожение на идеята да се инвестира, за да спечелиш пари, а не самоцел да участваш, защото другите го правят - стадното чувство??? ужасена съм!
Земи се осъзнай малко, тва си е чисто спекулатив папир .
Ей че си. Явно не си страдала дълго.
Вероятно си котило след 2009. Ма какво си видяла тогава. Едно голямо нищо... За малко да кажа нещо друго
П.с. изглежда сте малко хората, които не го усещате пазара, нищо де, - Пепи казваше така - кучетата лаят а кервана си върви.Last edited by Zaki; 12.11.2021, 02:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеУспя ли ?
Презаписване от 2 пъти.
Успех на всички записали.Last edited by buyvalue; 12.11.2021, 01:17.IM d best
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
За хората, които са застанали с пари зад думите си, само респект. За тези, които не са сложили пари зад думите си, само помия.
- 1 like
Коментар
Коментар