If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предното мнение на Жеков вече може да се чете така - Дружество с над 5 милиона капитал .......
Човекът къса от залъка си, за да има за вас, и пак недоволни бе, пак Като помня какви дитирамби бяха тук - ехееей. То веднъж "просто се случи" с Балонерко, но явно за повече от един балон на нашата борса няма пауър. И камилчета, за дапоемат горещия картоф...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Дружество с над 6 млн. капитал прави 350К печалба (около 5%) и то от преоценки. Някак си ми напомня на хубавото дружество Лекс отпреди 30 г. Може да раздадете по някоя "безплатна" акция на всеки 20, да се радват балъците, пардон - акционерите
Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Приемане на доклада на Съвета на директорите за 2021 г.;
Приемане на одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2021 г. и одиторския доклад;
Освобождаване от отговорност на членовете на Съвета на директорите;
Приемане на решение относно печалбата на Дружеството;
Назначаване на одитор на Дружеството за 2022 г.
Промени в устава на Дружеството.
Стартирахме собствен продукт за управление на уязвимости, по който работихме година и половина и взехме първи рунд финансиране, коментира пред Economic.bg Красимир Коцев, основател на компанията за киберсигурност SoCyber
Не разбрах, но да ти кажа честно не ме и интересува. През живота си не съм ходил на нито 1 ОСА. Това обаче скоро ще се промени, че бизнесчето ни нещо закъсва и ще взема да обърна повече внимание на БФБ и в частност на ОСА. Това, което ме интересуваше за Биодит го чух. Липсва инфо за A4E и затова ми се щеше да има някой да обясни.
щом са така нещата - изгледай и днешния на Алтерко, може да се върнеш
+1
Явно има няколко проблемни компании в портфолиото и А4е е една от тях.
А успя ли да разбереш защо те и Биодит( е и Химимпорт ) още нямат дати и покани за ОСА?
Не разбрах, но да ти кажа честно не ме и интересува. През живота си не съм ходил на нито 1 ОСА. Това обаче скоро ще се промени, че бизнесчето ни нещо закъсва и ще взема да обърна повече внимание на БФБ и в частност на ОСА. Това, което ме интересуваше за Биодит го чух. Липсва инфо за A4E и затова ми се щеше да има някой да обясни.
Изгледах с удоволствие и този уебинар. Перфектно водене на хората от Импулс с цифри, графики и информация. На предишния ме впечатли момчето от Болерон. На този също Юлиан и момчето с хакерската фирма /той самият така се изрази/ бяха супер. Млади, умни и амбициозни хора, евала! Имам само 1 препоръка - предвид голямата счетоводна загуба от A4E ми се щеше да участва някой и от тях. Да обясни защо не вървят нещата, докога мислят да бъде така, какво са предприели и т.н. Не знам дали A4E не са искали да се включат или не са били поканени. Въбоще не давам акъл /просто изказвам мнение/ и нямам представа въобще дали съм прав, но мисля, че би било добре ако в тези уебинари се пуска информация основно за дружествата извън БФБ. Особено ако има добри или лоши новини. Тези от БФБ имат котировки и всеки може с един поглед да разбере на къде вървят.
+1
Явно има няколко проблемни компании в портфолиото и А4е е една от тях.
А успя ли да разбереш защо те и Биодит( е и Химимпорт ) още нямат дати и покани за ОСА?
Изгледах с удоволствие и този уебинар. Перфектно водене на хората от Импулс с цифри, графики и информация. На предишния ме впечатли момчето от Болерон. На този също Юлиан и момчето с хакерската фирма /той самият така се изрази/ бяха супер. Млади, умни и амбициозни хора, евала! Имам само 1 препоръка - предвид голямата счетоводна загуба от A4E ми се щеше да участва някой и от тях. Да обясни защо не вървят нещата, докога мислят да бъде така, какво са предприели и т.н. Не знам дали A4E не са искали да се включат или не са били поканени. Въбоще не давам акъл /просто изказвам мнение/ и нямам представа въобще дали съм прав, но мисля, че би било добре ако в тези уебинари се пуска информация основно за дружествата извън БФБ. Особено ако има добри или лоши новини. Тези от БФБ имат котировки и всеки може с един поглед да разбере на къде вървят.
И Илевън и Импулс възлагаха големи надежди за А4Е, но и двата фонда я обезцениха.Не се разбра защо.
Коментар