If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Storied Data
През периода компанията работи активно по фунията на продажби като през
Q3 2023 конвертира в плащащ клиент ключов играч във финансовия сектор на
Европейско ниво, а в напреднал етап на преговори е с още 5 потенциални
клиента. В допълнение, компанията инвестира в разширяването на търговската
си мрежа като вече има партньорства с италиански, испански и гръцки
интегратори, които алокират маркетинг бюджети за платформата.
През м. юли Storied Data финализира инвестиционният си рунд с японски,
американски и швейцарски ангел-инвеститори, като компанията очаква откриване
на нов рунд за финансиране в края на годината. Финансирането е при оценка на
компанията над 2х спрямо миналогодишния рунд. Инвестицията ще бъде
използвана за растеж на продажбите и за маркетинг инициативи. Очаква се
инвеститорите да имат стратегическа роля за разширяване на продажбите към
японския и европейските финансови пазари.
Реших да се запиша за уебинара. Не ми харесва това, че трябва да си пиша и телефона. За какво им е ? Нямам спомен другите дружества, когато правят подобни срещи с акционерите, при регистрация за срещата, да трябва да се пише и номер на телефон.
Ще пращат поздравителни SMS за Коледа и Нова година
Със срещи и без срещи не се ли промени нещо откъм дивидент или някой екзит на добра цена ще продължаваме да се влачим по корем.
Чудя се как ще ги правят планираните увеличения при сегашното положение?
Impulse Growth За да се регистрирате за участие - на живо или да получите записа от срещата, трябва да се регистрирате, като последвате линка от "Go to Link" във Facebook събитието или попълните формата за участие в сайта - https://www.impulsegrowth.eu/webinar/
Нямало е кворум. 1,8% от капитала са се явили. Леко се шашнах.. Много са незаинтересовани акционерите тук.. чак странно.
Нищо чудно.. аз лично, днес продадох последните си бройки (не е препоръка), а съм тук от ИПО-то. Излизам с нелоша печалба като съм продавал и над и под текущата цена, но напоследък нещата се движат бавно тук. Успех на акционерите, а аз продължавам да наблюдавам
Тони, кога ги чакаш новите, а очаквания за ръст на цената имаш ли
Чакам си аз х3 следващите две години....
Хм, с това многостъпково увеличение на капитала, чак такъв оптимист за цената не съм - но се надявам полека да започнат да ни подгряват с музика за ушите преди пускането на тези варанти. - Шелли, Дискордиа, Сториед дата, а защо не Промото и Соу Сайбър да поднесат добри новиниследващите месеци
Коментар