Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Кога догодина се очаква това увеличение, че нещо ми се губи информацията ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Дано!
Аз имам познати, които очакват догодина увеличението да е около 1,30(което ми се вижда малко) но нека видим развитието и новите придобивки.
Коментар
-
Дано!
Аз имам познати, които очакват догодина увеличението да е около 1,30(което ми се вижда малко) но нека видим развитието и новите придобивки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСилен ръст при Илевън, а при HRC направо мини еуфория, вероятно една от причините, че Импулса стои в забвение е че първите две са стартирали доста по-рано и имат готови птички за полет...
Да видим да кога ще изоставаме тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
На ИмПулса явно пулса му е все още слаб ! Имам и очаквам добри новини и тук !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСилен ръст при Илевън, а при HRC направо мини еуфория, вероятно една от причините, че Импулса стои в забвение е че първите две са стартирали доста по-рано и имат готови птички за полет...
Да видим да кога ще изоставаме тук
Коментар
-
Силен ръст при Илевън, а при HRC направо мини еуфория, вероятно една от причините Импулса да стои в забвение е защото първите две са стартирали доста по-рано и имат готови птички за полет...
Да видим да кога ще изоставаме тукLast edited by tony1975; 17.12.2021, 17:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеСирма 2 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЗдравейте в този мрачен неделен ден
Разлеждам участниците в beamup lab и виждам две дружества/ А4Е и Браузуейв /, които са в портфейла на импулса.
Някой има ли инфо дали ще има листване на тези дружества на beam пазара?
Коментар
-
Аз пък се надявам, че декември ще придобият дялове в 3-4 интересни компании и по-скоро цената да подмине 1,5лв, за да погледнем вече към 2лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Нормално, скоро ще излапкат вашите парички и ще минат на усвояване на евро-фондове (не че не ги усвояваха и не лапкаха парите на данъкоплатците през ББР и досега).
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар