Първоначално изпратено от AF Debugger
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеИзявление от Любомир Минчев:
Скъпи инвеститори в ТБС Груп,
На скорошното дигитално събитие относно предварителните резултати на ТБС Груп за 2022 г., изпълнителният директор Иван Житиянов сподели намерението си да предложи отпадане на ангажимента за разпределяне като дивиденти на най-малко 50% от неговата печалба, с оглед нейното реинвестиране в придобивания и други инвестиционни инициативи за развитие и разрастване на ТБС Груп.
Предвид потенциала на тези инициативи за ускоряване на растежа на Компанията, възнамерявам да подкрепя предложението за отпадане на минималния дивидент, след като то бъде надлежно отправено към общото събрание на акционерите на ТБС Груп...
x3news
- 7 Харесвания
Коментар
-
Мажоритар- кокайнозависим с бизнес зависим от държавата и поръчките на ГЕРБ много ясно че словенците ще се откажат...за шести път ви. Казвам,проверявайте ги тези хора преди да и доверявате парите си!Last edited by Scottie Pippen; 18.02.2023, 12:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Егати - не че не се очакваше подобно нещо след развалената сделка с оня шумадиец. Те затова нямаме борса! Честити едноцифрени стойности на акцията - въпрос на време е! Нямам, но направих добри кинти тук и имам сантимент към акцията. Жалко за повярвалите инвеститори - и в адсиците би било същото, ако не ги ограничаваше закона, не че не го промениха в тяхна полза! Айде пак ми кажете как тех компаниите щели да извадят бфб от дупката, какъв потенциал имало на това подобие на борса и бла-бла - чакаме да видим и другите подобни герои кога ще се сговнясат, и при тях ще е въпрос на време, за съжалениеLast edited by Andi11; 18.02.2023, 10:54.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Любомир Минчев, съосновател и мажоритарен акционерСкъпи инвеститори в ТБС Груп,
На скорошното дигитално събитие относно предварителните резултати на ТБС Груп за 2022 г., изпълнителният директор Иван Житиянов сподели намерението си да предложи отпадане на ангажимента за разпределяне като дивиденти на най-малко 50% от неговата печалба, с оглед нейното реинвестиране в придобивания и други инвестиционни инициативи за развитие и разрастване на ТБС Груп.
Предвид потенциала на тези инициативи за ускоряване на растежа на Компанията, възнамерявам да подкрепя предложението за отпадане на минималния дивидент, след като то бъде надлежно отправено към общото събрание на акционерите на ТБС Груп.
При все това, отчитам и факта, че насочването на генерираните от Компанията парични средства към инициативите за разрастване представлява стратегия с различна потенциална възвръщаемост и рисков профил.
От предходни оповестявания пред обществеността е известна моята принципна готовност за нови предлагания на акции на ТБС Груп на пода на БФБ, създаващи възможност за диверсификация на риска и нови инвеститори.
В настоящия контекст, възнамерявам през идните месеци да предложа на пода на БФБ миноритарен пакет акции, като запазя мажоритарно участие в Компанията и продължа да подкрепям нейните перспективи за ускорен растеж през следващите години.
Искрени поздрави, Любомир Минчев, мажоритарен акционер на „ТБС Груп“ АД
Коментар
-
Изявление от Любомир Минчев:
Скъпи инвеститори в ТБС Груп,
Предвид потенциала на тези инициативи за ускоряване на растежа на Компанията, възнамерявам да подкрепя предложението за отпадане на минималния дивидент, след като то бъде надлежно отправено към общото събрание на акционерите на ТБС Груп...
x3newsLast edited by wolf_15; 17.02.2023, 22:02.
Коментар
-
-" Добрият PM не е специалист по нито една от задачите. Не е нужно да е техничар, не е нужно да е част от бизнеса, неговата роля е организационна и да накара хората да работят заедно добре"
https://www.capital.bg/biznes/kompan...to_no_moje_da/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ааа, не! Юнга съм си, бях за паламуд с лодката... в Карол - по въпроса, аз други сметки нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ааа, не! Юнга съм си, бях за паламуд с лодката... в Карол - по въпроса, аз други сметки нямам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Връзкар си ти, Андрешко... През кой ИП това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Връзкар си ти, Андрешко... През кой ИП това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПреждевременно наличен е даже
Коментар
Коментар