IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ъхъ, баш го брига някой за варненските спекуланти (или за софийските или онези, дето са под Бунарджика) - ясна е болката ти - хем не са те уведомили твоите аверчета от яхтата Кор Кароли, хем ниска ликвидност и не може да се правят кинти. А иначе схемата тук и при преопаковачните лешпери е една и съща - искат да влязат в суфлекса, за да ги забележат на Запад. Това е малко като да се явиш с най-яката мадама на партито, за да направиш впечатление - има два варианта: или ще я ухажваш дълго и несигурно и ще се изръсиш маса пари, за да се правиш на звезда и достоен за нея, или просто ще си вземеш почасова компаньонка. И в двата случая ще си с най-яката мадама на партито - за парлама де, тя така или иначе няма да включва консумация накрая (освен ако пак не си платиш).

Та в този ред на мисли телекрава и лешперя постигнаха (ще постигнат/стремят се да постигнат) едно и също - да влязат в суфлекса, за да може да се показват като членове на основния индекс на държава от ЕС (колкото и да не се вярва на някои, на Запад това си е яката работа като визитка) пред потенциални партньори/инвеститори в чужбина. Само дето лешшеря хвърли една камара пари, за да поддържа ликвидност и да помпа с яверчетата от Кор Кароли, та покраяй тях и някои захлебиха и пишат дитирамби как преопакованите китайски бракми били иновация от типа на Тесла поне, а другите го направиха тънко и без да вдигат много шум.

В крайна сметка и едните, и другите изпълниха изискванията за брой акционери, който е основна пречка пред някои качествени дружества, за да влязат в Суфлекса. Ми тука е така...
    Ха добрутро. И на финала пак един ръбат, щото никой не го брига за компанийка от Софикс, ако ще и на франкфуртската да влезе - не е в ДАКС
    Обаче ако може да се припалат парите на баламурниците у дома - що не...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Каруцата пред коня!
      Първо си развий акцията, направи я интересна за спекулантите, да я търгуват, да има някаква ликвидност и игра всеки ден или почти всеки и тогава се бутай да влизаш в Софикс. Пък то сега какво стана.. нагласянки които отблъскват и създават недоверие към хартията и мажо. Жалко!
      Ъхъ, баш го брига някой за варненските спекуланти (или за софийските или онези, дето са под Бунарджика) - ясна е болката ти - хем не са те уведомили твоите аверчета от яхтата Кор Кароли, хем ниска ликвидност и не може да се правят кинти. А иначе схемата тук и при преопаковачните лешпери е една и съща - искат да влязат в суфлекса, за да ги забележат на Запад. Това е малко като да се явиш с най-яката мадама на партито, за да направиш впечатление - има два варианта: или ще я ухажваш дълго и несигурно и ще се изръсиш маса пари, за да се правиш на звезда и достоен за нея, или просто ще си вземеш почасова компаньонка. И в двата случая ще си с най-яката мадама на партито - за парлама де, тя така или иначе няма да включва консумация накрая (освен ако пак не си платиш).

Та в този ред на мисли телекрава и лешперя постигнаха (ще постигнат/стремят се да постигнат) едно и също - да влязат в суфлекса, за да може да се показват като членове на основния индекс на държава от ЕС (колкото и да не се вярва на някои, на Запад това си е яката работа като визитка) пред потенциални партньори/инвеститори в чужбина. Само дето лешшеря хвърли една камара пари, за да поддържа ликвидност и да помпа с яверчетата от Кор Кароли, та покраяй тях и някои захлебиха и пишат дитирамби как преопакованите китайски бракми били иновация от типа на Тесла поне, а другите го направиха тънко и без да вдигат много шум.

В крайна сметка и едните, и другите изпълниха изискванията за брой акционери, който е основна пречка пред някои качествени дружества, за да влязат в Суфлекса. Ми тука е така...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Каруцата пред коня!
        Първо си развий акцията, направи я интересна за спекулантите, да я търгуват, да има някаква ликвидност и игра всеки ден или почти всеки и тогава се бутай да влизаш в Софикс. Пък то сега какво стана.. нагласянки които отблъскват и създават недоверие към хартията и мажо. Жалко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
          не много отдавна, К.К. беше заявил заглавно, че БФБ имала нужда от точно такива дружества (вероятно тук се разбира и Х ВАР, СГЩ, Радиатори, Птичи Грип, Леферко и т.н.). Е хак да са ви. Балонни, с неясен бизнес, несигурни приходи, всичко в бъдеще време, с фокус главно към индексите, борсата и представянето на акциите (рецептата за провал на всяка компания с претенции за технологична, където фокуса трябва да е ЕДИНСТВЕНО КЛИЕНТА, а борсовото представяне резултат от наистина растеж на клинентската база и иновации които се налагат на пазар). Но тук е друго, важното е индекса, борсата във Франкфурт, димек тиганя преди рибата. Всички знаеме как ще завърши това.
          Като ПИБ ли ще завърши това?

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Ами то какво да мислят? Към вчерашна дата вече имат 798 акционера. Тоест доволно над 750. Направо са си готови.
            Щом казваш. Изглежда затова търговията им такава -
            дотук общо 4 артишки за всичко 68 лв без комисион.
            циркове

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
              Да отбележим за хисторито - дотук днес 2 сделки с по 2 артишки.
              Явно им идва нагорно вече с тая търговия, особено ако си мислят, че са покрили критериите
              Ами то какво да мислят? Към вчерашна дата вече имат 798 акционера. Тоест доволно над 750. Направо са си готови.

Коментар

• Да отбележим за хисторито - дотук днес 2 сделки с по 2 артишки.
                Явно им идва нагорно вече с тая търговия, особено ако си мислят, че са покрили критериите

Коментар

Мислех да не пиша и повече от месец, както се бях самобанирал, но това, с този "анализ", вече изби рибата. Щом и Мариян се е включил в плюенето на "враговете" на Лешперко, нещата са ясни!

Кажи бре, Марияне, за чий я писа тази статия, като за Лешперко и Евана имаш само хвалебствия и дитирамби? Или когато Евереста вкарва насила агроизмишльотината си в суфлекса с подобни врътки, то той е велик, когато Лешперко го правят - те са иновативна компания, която влиза в Дакс от воле, ма когато го прави Телекрава, то те са кубертеновци, лъжци, измамници и т.н.

Що с този двоен аршин, Марияне? И теб ли те натисна сектата на многониковите оптимисти от утрешния ден? Или другаде ви боли - че може телекрава да измести някой като Евереста, да речем? Пък масата тук имате акцийки там или в някой друг "флагман" на Суфлекса (нямам предвид химчето)

За протокола - нямам акции нито от телекрава, нито от лешперко, нито от евана агроизмишльотина с претенции за адсиц, но щом за едните може, що за другите да не може? Кажи, Марияне, кажи си, сектантите не ме вълнуват, ма ти защо пишеш подобни пасквили?
                  Браво Груич . Голям + от мен. Исках да го кажа ама нямам дар слово като теб , а именно :
                  Евалла, напълно приветствам ТБС които имат достойнството напълно прозрачно и публично да увеличават акционерите си през БФБ , вместо да използват ' лешперсковски и Евански номера '.
                  Разбира се последва един ВОЙ , СКИМТЕНЕ и ЖЛЪЧ от хора които вероятно уж проповядват прозрачност и публичност на борсата ( УЖ ) .Ама както и да е.
                  Ако обаче от ТБС бяха постъпили подмолно като останалите мишоци - е те тогава вероятно нямаше да има проблем
                  Last edited by MrSi; 24.02.2021, 01:24.
                  Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• 12 сделки до тук
                    11 "сделки" за по 2-3 бр. И Само една с цели 28 броя.
                    Хубава акция, затова само 54 изтъргувани
                    Last edited by mecka_stryvnica; 23.02.2021, 18:13.

Коментар

• не много отдавна, К.К. беше заявил заглавно, че БФБ имала нужда от точно такива дружества (вероятно тук се разбира и Х ВАР, СГЩ, Радиатори, Птичи Грип, Леферко и т.н.). Е хак да са ви. Балонни, с неясен бизнес, несигурни приходи, всичко в бъдеще време, с фокус главно към индексите, борсата и представянето на акциите (рецептата за провал на всяка компания с претенции за технологична, където фокуса трябва да е ЕДИНСТВЕНО КЛИЕНТА, а борсовото представяне резултат от наистина растеж на клинентската база и иновации които се налагат на пазар). Но тук е друго, важното е индекса, борсата във Франкфурт, димек тиганя преди рибата. Всички знаеме как ще завърши това.

Коментар

• Гледам днешния бюлетин на ЦД, станала е работата - 749 акционера. Сега поне може да спре напъването и множеството дразнещи сделки по 2-3 акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Мом/и/чета, вземете си стая!
                          Ни мъ кйефиш, не си падам по варненски кифлета
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мом/и/чета, вземете си стая!

Коментар

Не бре, Мариянски, ти си от много малкото качествени журналисти у нас, та затова и ме зачуди, че пишеш такива неща, затова. Иначе инвестора го чета основно заради теб, защото пишеш авторски статии, а не пасквили, преводите на английски текстове и прокарването на определена пропаганда не ме кефи особено. Тук съм си иначе - и да има проблем, не е в теб, а на други места. Живи и здрави
                              мерси за милите думи
                              и аз съм човек и аз греша
                              факт е че мнозина печатат акционери и често ги пропускам
                              но последната тукашната звезда изгря много ярко и постави в светлината на прожекторите заформирия се тренд за печатане

още веднъж благодаря за милите думи

Коментар

• Не бре, Мариянски, ти си от много малкото качествени журналисти у нас, та затова и ме зачуди, че пишеш такива неща, затова. Иначе инвестора го чета основно заради теб, защото пишеш авторски статии, а не пасквили, преводите на английски текстове и прокарването на определена пропаганда не ме кефи особено. Тук съм си иначе - и да има проблем, не е в теб, а на други места. Живи и здрави

Коментар

Working...
                                X