Първоначално изпратено от mitkomitashki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mitkomitashki Разгледай мнениеМоже ли някой да обясни, когато тези не са публична компания, какви са възможните развития при евентуална покупка?
Коментар
-
Мажоритарите се опитват да се разделят с дела си, но пък за сметка на това апетита за нови по-добри времена не спира. Навлизането на румънския пазар определено звучи като добра новина. Не съм запознат абсолютно с нищо по отношение на конкуренцията, която ще срещнат там, но се надявам да се справят успешно, така както го правят в Бг. Дано от компанията разяснят малко за пазарната конюнктура там и какъв дял от пазара ще се стремят да откраднат.
Новината може да окаже влияние на тези, които се надяват на дивиденти от ТЛБС, но пък в дългосрочен план може да е златна кокошка. Само времето ще покаже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГоляма блъсканица станаНе е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще кажа какво мисля Аз. И днес купих акции защото мисля че цената ще скочи.
На това залагам защото TBS са много читави - така мисля. Те мислят за дребните така както и София Комерс например.
С две думи както СК ЗК даваше възможност всеки един да влезе на 3.5 лева, сега Паун и други ни дават възможност да влезем на тези цени.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitkomitashki Разгледай мнение
Какви са очакванията и как следва да се разбира тази честитка?
Пожелавам ти успехМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Тихо бе Груич
Та нали парите обичат тишината - поне така казват уж.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
+1, освен това офертата е необвързваща. Интересно е как ще реагира акцията отново - при предишната новина очаквах спад, но нямаше такъв, сега се чака ръст, а дали ще го има? Но е факт, че постигнаха за много по-кратко време това, което Балонерко се мъчи от сума ти време и се изхарчиха милиони за бъмп на акцията. Ако тази новина беше в съседната тема, вече щеше да има поне 5 страници коментари с благоданости към гусин Димитров и колко велико било това решение. А тук нищо - 2-3 комантара и това е. Просто сравнение между чиста акция и останалите
Та нали парите обичат тишината - поне така казват уж.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеЕдна седмица след обявяването на готовност за продажба, някак взе, че се намери мераклия
Оказа се, че неназованият "стратегически инвеститор, който да ускори и мултиплицира значително потенциала на ТБС Груп" и притежаващ "необходимата мотивация и контрол за постигането на тези цели" е телеком, свързан с един от основните им клиенти в България.
Аз очаквах, че може някой голям ИТ дистрибутор, който е преди ТБС по веригата на доставките, да се заинтересува от тях. Поне на Запад такава е практиката.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Една седмица след обявяването на готовност за продажба, някак взе, че се намери мераклия
Оказа се, че неназованият "стратегически инвеститор, който да ускори и мултиплицира значително потенциала на ТБС Груп" и притежаващ "необходимата мотивация и контрол за постигането на тези цели" е телеком, свързан с един от основните им клиенти в България.
Аз очаквах, че може някой голям ИТ дистрибутор, който е преди ТБС по веригата на доставките, да се заинтересува от тях. Поне на Запад такава е практиката.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Eдно +33% ме устройват на първо четене,- дано не съм прекалил с мерака
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Честито и от мен
Коментар
Коментар