IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
    Някаква информация кой се "прецака" да продаде на 11.50лв? Очевидно не е от тримата големи, след като фрий-флоута не мръдна
    Ще разширя въпроса ти - Кой ги е купил тогава, защото няма уведомление, а цената се върна, там където беше.

Коментар

• Те възможностите не са много > 135 хил. акции < 5%:

Съгласие - 378 347 акции
      Каи Лоджистик ЕАД - 250 000 акции
      Хоризон Платинум - 162 777 акции
      Иван Житиянов - 140 019 акции

Като изходим от това, че продавача трябва да е "леко вътрешен", и че Житиянов най-малкото все пак трябва да уведоми, залагам на Каи Лоджистик на на Спас Шопов.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
        Някаква информация кой се "прецака" да продаде на 11.50лв? Очевидно не е от тримата големи, след като фрий-флоута не мръдна
        При това положение явно няма да разберем. Аз се ослушвах и за уведомяване от най-големия, понеже подозирах най-вече него, а при продажба щеше да падне под 50% праг.

Коментар

• Някаква информация кой се "прецака" да продаде на 11.50лв? Очевидно не е от тримата големи, след като фрий-флоута не мръдна

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Ако могат - ще направят инвеститорите мажоритари. Какво по-хубаво от 100% фрий флоут, нали?!
            Толкова ли никой не иска да я купи тази компания ?Не е лоша ама мажо не я иска и това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Искат после доверие от инвеститорите ! В момента, в който им приберат парите след ИПО или СПО забравят за тях и се почват разни игрички и схемички ! Чакаме после да имаме нормална и развита борса, няма как да се случи !
              Ако могат - ще направят инвеститорите мажоритари. Какво по-хубаво от 100% фрий флоут, нали?!

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Отличен пример за полезността на форума, браво. Ех, борсо, борсо...
                Искат после доверие от инвеститорите ! В момента, в който им приберат парите след ИПО или СПО забравят за тях и се почват разни игрички и схемички ! Чакаме после да имаме нормална и развита борса, няма как да се случи !

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение

Добре мръдна цената с няма и четири тона, а до двеста са още доста. Големият въпрос за мен е, дали обратното е "истинско" или мажо е свършил парите и са се разбрали да му купят едни 150 тона на 11.50, например. Знаем, че е склонен да продава и не е максималист за цената... Цифрите си ги измислям.
                  Отличен пример за полезността на форума, браво. Ех, борсо, борсо...

Коментар

Цената съм я уцелил. Че обратното беше наредено за някой, май също. Остава да видим за кого.

Страхотно отиграване, БРАВО! ;-)

Коментар

Големият въпрос за мен е, дали обратното е "истинско" или мажо е свършил парите и са се разбрали да му купят едни 150 тона на 11.50, например.
                      Цената съм я уцелил. Че обратното беше наредено за някой, май също. Остава да видим за кого.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                        Надявам се, че не си погребал капитал тук
                        Не бях мернал репликата Ще отговоря така - болката е малко, но срамът е голям.

Не обичам да затварям на загуба, това е главната доказана слабост на инвестиционната ми дейност и не мога да надделя - просто не обичам и си нося кръста и зациклилите акции.

Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Редовно си приказват с акционерите, ама май няма много интерес.
                        Което си е, си е. Ако не друго, поне приличат на листнато акционерно дружество. Credit where credit is due.

Коментар

• Добре мръдна цената с няма и четири тона, а до двеста са още доста. Големият въпрос за мен е, дали обратното е "истинско" или мажо е свършил парите и са се разбрали да му купят едни 150 тона на 11.50, например. Знаем, че е склонен да продава и не е максималист за цената... Цифрите си ги измислям.

Коментар

Тази клета позицийка не може да си върне предишния блясък. Дори тихото фронтрънване на предполагаемата нова програма за обратно изкупуване до 15 лв. не може да събуди спекулативния интерес, когато мажоритарят вече е направил голяма беля.

Нещо повече. Вчера акционерите според ЦД са 960. На 2 янаури, преди последната покана за ОС са били... 962. Пет месеца няма дори един коментар във форума. Смятай... :/
                            Веднъж излъгани инвеститорите няма да се върнат повече ! Аз поне съм на този принцип !

Коментар

• Е от време навреме печалбата е нагоре Поне я има, щото другаде е само желание. Приходите и оперативната печалба растат от година-две, а за последното тримесечие очакват добър резултат. Тази година ще имат намаление в част от разходите и съответно това трябва да се отрази в печалбата.
                              Редовно си приказват с акционерите, ама май няма много интерес.

Коментар

Тази клета позицийка не може да си върне предишния блясък. Дори тихото фронтрънване на предполагаемата нова програма за обратно изкупуване до 15 лв. не може да събуди спекулативния интерес, когато мажоритарят вече е направил голяма беля.

Нещо повече. Вчера акционерите според ЦД са 960. На 2 янаури, преди последната покана за ОС са били... 962. Пет месеца няма дори един коментар във форума. Смятай... :/
                                Съвсем логично. От 2020 печалбата е само надолу. Голямо ниво на дълг /за българските стандарти/, което води до заблуждаващо високо ROE. И да има обратно, ако не е подкрепено с увеличение на резултатите....Надявам се, че не си погребал капитал тук

Коментар

Working...
                                X