Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тони, каква е тази страница??? - изписва ГРЕШКА !!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Дронамикс и Cranfield Aerospace Solutions ще разработват водородно гориво за товарни дронове - Компании - econ.bg Това се отваря,а твоят линк не бачка!P.S.Без каквито и да било препоръки Toнка ти какво чакаш да ти продавам DRON на 5 лева ли???
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тони, каква е тази страница??? - изписва ГРЕШКА !!!!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТони, каква е тази страница??? - изписва ГРЕШКА !!!!
Коментар
-
Дронамикс и Cranfield Aerospace Solutions ще разработват водородно гориво за товарни дронове - Компании - econ.bg Това се отваря,а твоят линк не бачка!P.S.Без каквито и да било препоръки Toнка ти какво чакаш да ти продавам DRON на 5 лева ли???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Зависи и от това, което остава след раздадения дивидент, а и от някои други показатели. Ако говорим за Илевън, а най-вероятно е така, защото пишете в тази тема, според мен не дивидента трябва да е критерия за оценка, а това на колко се оценяват дяловете им в компаниите, в които участват и какви са техните преспективи за растеж.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе другари, според вас колко трябва да струва едно дружество, което дава към 3 милиона дивидент втора година подред?, а и от някои други показатели. Ако говорим за Илевън, а най-вероятно е така, защото пишете в тази тема, според мен не дивидента трябва да е критерия за оценка, а това на колко се оценяват дяловете им в компаниите, в които участват и какви са техните преспективи за растеж.
Коментар
-
Congrats to our portfolio companies Frisbo, Dronamics, Kanbanize, NitroPack, for making it among the top CEE Rising Stars in The State of CEE Startups Report by Atomico, Credo Ventures and Dealroom.co
see attached https://docdro.id/B9uMfri
And the good news doesn't stop here - Payhawk is among the new unicorns on the map, while Gtmhub and Yotpo SMSBump are featured among CEE's tech success stories.Last edited by panama; 08.11.2022, 21:58.
Коментар
Коментар