Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Когато / ако стане, вече ще е късно за инвестиции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Кога щеше да е това събитие - дронът да се отдели от сянката си?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Е добре, ако Дрона литне и кацне, спокойно могат да се прекръстят от 11с на 111с
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Е много уклончиво... кажи си новатацена...явно е повече от 45 лвМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Доста повече от това което смятах, само ако Дрона литне и кацне, поради малкото на брой акции е възможен сериозен ръст. Вече заех дълги позиции и чакам.
- 1 like
Коментар
-
Е кажи си де..видимо ти напира.. колко трябва да е цената към днешна дата?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Видно е, че е повече от алтерко
Коментар
-
Е кажи си де..видимо ти напира.. колко трябва да е цената към днешна дата?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още миналата година писах - Тази акция трябва да струва 45 лева към минала дата, сега към днешна дата нр знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеОще миналата година писах - Тази акция трябва да струва 45 лева към минала дата, сега към днешна дата нр знам
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак хейт ще има ама това май прави към 11 лева за акция на Илевън.....само от канбанките....
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение100 мил евро!.....само от канбанките....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТа какво мислите?Бизнесмап може да се окентаври в близко бъдеще?
Коментар
Коментар