If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си купувам по малко. Започнах от 7.2 че и до сега - Причини :
1 Илевън са единствения бизнес ангел на БФБ и има достъп до капитала на компании , непублични , в които ние дребните не може да инвестираме дялово.
2 Има глад за стартъпи не само у нас а и на всякъде - Специално у нас видяхме каква е оценката на Биодит. Че и хартиите при ИПО-то не стигнаха даже.
3 Портфейла на 11c е съставен от около 30 стартъпи ( нали разбираш че само ако 3-4 от тях се окажат като Алтерко , ТБС или Биодит при толкова малко на брой акции какво се случва? )
4 Тук няма мажо. ФФ е над 50 % за сега а той е едва 1267740 акции.
5 Има и други предимства пред по-голямата част от компаниите на БФБ , но те са си за мен
Добре си го написал. Гледам, че броят акционери постепенно нараства.
Хайде сега пък ГАЙДА било. Не виждате ли ?
Само 1-2 от топ компаниите струват колкото в момента е пазарната оценка от 22 милиона.
Аз си купувам по малко. Започнах от 7.2 че и до сега - Причини :
1 Илевън са единствения бизнес ангел на БФБ и има достъп до капитала на компании , непублични , в които ние дребните не може да инвестираме дялово.
2 Има глад за стартъпи не само у нас а и на всякъде - Специално у нас видяхме каква е оценката на Биодит. Че и хартиите при ИПО-то не стигнаха даже.
3 Портфейла на 11c е съставен от около 30 стартъпи ( нали разбираш че само ако 3-4 от тях се окажат като Алтерко , ТБС или Биодит при толкова малко на брой акции какво се случва? )
4 Тук няма мажо. ФФ е над 50 % за сега а той е едва 1267740 акции.
5 Има и други предимства пред по-голямата част от компаниите на БФБ , но те са си за мен
Планирана на 18.05.2021 г. от 15 часа онлайн среща на ръководството на Илевън Кепитъл АД с инвеститорите.
На нея Изпълнителният директор - Даниел Томов и Председателят на Борда на директорите - Валери Петров, ще направят преглед на резултатите на компанията за дейността й през 2020 г. ,както и на последните новини, свързани с компаниите от портфейла на Илевън Кепитъл. Събитието е насочено към настоящите акционери на компанията, бъдещи инвеститори или хора с интерес в технологиите и инвестициите. Регистрацията за събитието е задължителна. Предвидена и възможност да зададете предварително своите въпроси
Коментар