На това дружество му харесвам стабилния тренд. Може да има консолидации, но върви и не връща. От около 6 месеца съм на борда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПазарът като че ли много късно се усети -
Доверяват се на 18 000 000 мисля ама не съм сигурен за полезен модел не Биодит. С март органик търсят много десетки милиони. Импулс, Син карс и други.Всеки търси финансиране и то от БийН пазара, а не са се усетили да вземат наготово всичко от нормалния пазар което им предлага на готово.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКанибалите отиват към 15
Купете му малко от банката да вдигне и той по някой процент, да го отървем от докторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Напълно те разбирам
Доверяват се на 18 000 000 мисля ама не съм сигурен за полезен модел не Биодит. С март органик търсят много десетки милиони. Импулс, Син карс и други.
Всеки търси финансиране и то от БийН пазара, а не са се усетили да вземат наготово всичко от нормалния пазар което им предлага на готово.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗа жалост и в моя портфейл са ограничени ! В такива моменти на човек му се иска да е само в една акция !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
О друго си мисля. Някои импулсивни играчи от няколко дни напират и купуват Други както казват старите белотаджии - може и да се хванат с палците за масата. Все пак Валетата са само четири - нали така?
Кой както иска така да го разбира, но държиш ли слаби карти , не се ли отървеш от тях - винаги ще губиш.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За жалост и в моя портфейл са ограничени ! В такива моменти на човек му се иска да е само в една акция !
О друго си мисля. Някои импулсивни играчи от няколко дни напират и купуват Други както казват старите белотаджии - може и да се хванат с палците за масата. Все пак Валетата са само четири - нали така?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=TqAu-DDlINs
Знам, че е старо, но го поствам.....Ето хората викат "Eleven, eleven..."...ама никой не ги чува и не си купуваше акциите....А после.....Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение/
Ама да са и те екселски нещо.?
Алтерко никак ли нямат
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмат 2-3 неща много по-хубави
Ама да са и те екселски нещо.?
Алтерко никак ли нямат
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Днес питам в магазина що хляба е по-скъп 30 стинки и ми вика днес скъпо - утре по-скъпо. Хляб обаче има, а тук акциите са доста ограничени
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГреъм, канибалчетата имаха ли Алтерко ? В портфела
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Чакам да налазят импулсаМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Чакам да налазят импулса
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Импулс имат чрез Имвенчър към 69,000 акции та Алтерко но 11 кепитъл нямат
Коментар
Коментар