If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О друго си мисля. Някои импулсивни играчи от няколко дни напират и купуват Други както казват старите белотаджии - може и да се хванат с палците за масата. Все пак Валетата са само четири - нали така?
Ако ти се паднат в портфейла и държиш - няма контра, няма и ре контра - държиш и това е. Проблема е че за да получим тези карти първо се налага да изчистим шумата - (7-ци и 8 -ци)
Кой както иска така да го разбира, но държиш ли слаби карти , не се ли отървеш от тях - винаги ще губиш.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
За жалост и в моя портфейл са ограничени ! В такива моменти на човек му се иска да е само в една акция !
О друго си мисля. Някои импулсивни играчи от няколко дни напират и купуват Други както казват старите белотаджии - може и да се хванат с палците за масата. Все пак Валетата са само четири - нали така?
https://www.youtube.com/watch?v=TqAu-DDlINs
Знам, че е старо, но го поствам.....Ето хората викат "Eleven, eleven..."...ама никой не ги чува и не си купуваше акциите....А после.....
Ами не бих се учудил ако някой фонд като Импулса или някой друг да купи директно ТУК вместо да се занимава с проучване и рисковане относно стартъпи - ето ти готова инфраструктура. Купуваш няколко хиляди акции и хоп - вече си готов с сеед сектора.
Коментар