Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Хи хи. На прага сме на четвъртата индустриална революция. Вече е факт и не знам защо голяма част от играчите не я виждат :
1 - Алтерко къртят от всякъде с IOT устройствата си. Продадох на 17 лв. поради грешна прогноза. Както и да е.
2 - Телелинк навлизат на пазара на хиперавтоматизацията, която ще накара много IOT устройства да работят паралелно и да съставят нещо между екипи където сумата от добавената екипна стойност е далеч по-голяма от последователните губещи време , памет и енергия механизми.
За 2022 се очаква пазара на хиперавтоматизацията да надмине 600 000 000 000 долара.
1%да клъвнем от този ръст си е скромните 6 млрд.
3- Илевън Кепитъл - един от диамантите на БФБ. Малко на брой акции и огромен потенциал подкрепен от набор от стартъпи - кандидат Еднорози.
За да правиш такива неща ти трябва държавата САЩ или Китай да е зад гърба ти, да имаш Световен талант - хиляди служители, Милиарди за иновации, Политиката в тех средите да е на твоя страна.
Тези неща да умен дом, автоматизации, ОЩЕ НЕ СА РАЗРАБОТЕНИ. Това което предлагат тези смешни компанийки в СОФИКС служебният индекс са неща не елементерно ПРЕХОДНО НИВО, която може да е нещо което те правят и продават само за ограничен брой години и време, защото след това ще дойде истинската технология, и този пазар с числото което се цитира. ТАМ НЯМА ДА ИМЕ ЛЕЩЕРКО.
Да си знаете, че не всеки ви вярва на лъжите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Май е инвестиция на Импулс, объркал съм се!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
И какво общо има тази статия с Илевън?
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
И на мен ми се иска цената да не бърза ама виж графиката. Като че ли всеки момент ще изригне
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Не го хвали толкова! Нека цената не бърза
Last edited by MrSi; 29.10.2021, 18:47.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Хи хи. На прага сме на четвъртата индустриална революция. Вече е факт и не знам защо голяма част от играчите не я виждат :
1 - Алтерко къртят от всякъде с IOT устройствата си. Продадох на 17 лв. поради грешна прогноза. Както и да е.
2 - Телелинк навлизат на пазара на хиперавтоматизацията, която ще накара много IOT устройства да работят паралелно и да съставят нещо между екипи където сумата от добавената екипна стойност е далеч по-голяма от последователните губещи време , памет и енергия механизми.
За 2022 се очаква пазара на хиперавтоматизацията да надмине 600 000 000 000 долара.
3- Илевън Кепитъл - един от диамантите на БФБ. Малко на брой акции и огромен потенциал подкрепен от набор от стартъпи - кандидат Еднорози.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ами такава е тя, ние за сламка ти за палците на краката !
3- Илевън Кепитъл - един от диамантите на БФБ. Малко на брой акции и огромен потенциал подкрепен от набор от стартъпи - кандидат Еднорози.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Ами такава е тя, ние за сламка ти за палците на краката !
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Удавник и за сламка се хваща
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да ти кажа и аз се позачудих, възможно е и да си права ! Името на Валери Петров в статията ме накара да си мисля, че е публичния фонд !
Коментар
Коментар