If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не че нещо,но това трябва да е някаква голяма новина ли? да обновят някаква снимка някъде си ?
А и този който го е направил може да е в друга часова зона.Пък и в 3 часа да я обновил или в 7 без 15 ,голям праз
Стори ми се странно - нищо повече, някой да качва снимка на летящ дрон посред нощ.
Дано е хубаво времето днес над Малта
Хм, интересно: "Дронамикс обнови снимката на корицата си."
Сега е 05:45ч., а някой в Дронамикс не е спал и преди 2часа е обновил снимката
Не че нещо,но това трябва да е някаква голяма новина ли? да обновят някаква снимка някъде си ?
А и този който го е направил може да е в друга часова зона.Пък и в 3 часа да я обновил или в 7 без 15 ,голям праз
Тонка благодаря уникална статия... явно автора. Предразположиш голямата брада защото толкова отпуснато и детайлно да говори не го бях чувал...само дето автора ми е откраднал последният въпрос за “ мечтите” от едно мое пряко включване... но нищо не му се сърдя....и Тонка пускай ги статиите и в дронамикс темата моля...всички разбрахме че матерялният ти интерес е в илевън но нека бъде точно и коректно
"...Когато големият самолет кацне успешно за първи път. Тоест, очакваме преди края на годината да се обръснем. Нямам търпение, този месец правим 8 години с бради…"
Коментар