Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро!
Утре е денят на гражданската авиация, преди 1г. на този ден показаха дрона ...зоната над летище Балчик е резервирана от дни, но полети във флайт радар не се виждат. ...чакаме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТака или иначе всички VC-та се качват на гърба на Илевън. Колкото до ИПО-то на тия другари...не очаквах да са толкова реалистични откъм цена. Явно са внимавали след последните биймвания.
-Тука и сам се справям,- ясно че подсладиха с "пилота Ас", но в другата тема писах причината
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАз дори ще ги побутна с малко,- но на дали...
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЯсно е че е тройката, но ако решат да увеличават тук, ще им се порадваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз си мислех че се объркаха и говориха за илевън тройката
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Аз си мислех че се объркаха и говориха за илевън тройката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
И аз това чух,- иии доста ме озадачи!!!!!!,- дали не бъркам като, се наредя на пазарната при тях
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИ аз това чух,- иии доста ме озадачи!!!!!!,- дали не бъркам като, се наредя на пазарната при тях
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение".......Koмпaниитe c плaнoвe зa cĸopoшнa инвecтиция вĸлючвaт Тіgеr Тесhnоlоgу, ĸoйтo щe имa cĸopoшeн pyнд, cъщo и Еlеvеn Саріtаl, ĸoмeнтиpa Cтaнимиp Bacилeв, eдин oт ocнoвaтeлитe нa МFG......"
Това как ще стане?Ще почнат да купуват акции?
И аз това чух,- иии доста ме озадачи!!!!!!,- дали не бъркам като, се наредя на пазарната при тях
Коментар
Коментар