If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ново летателно превозно средство на ток, предназначено да превозва пътници на кратки разстояния над градски улици, претъпкани с автомобили, направи първия
... позна! Едното е войната... второто още лятото трите американски банки(сити банк едната) които правиха дюдилиджънс и заявиха намерение и желание да запишат целият рунд серия А. Едното тяхно условие е ИНОВАЦИЯ. На двигателя...от там идва и идеята за друг вид гориво... до колкото знам партнер и са англииска фирма с екип учени и още една българска пак с таланти по темата... за войната мисля че не е редно да се коментира... януари месец ще потърся среща със Свилен по темата”забавяне”, което повярвайте за никой не е приятно, но щом BBC ни търсят и обръщат внимание съвсем малко остава...търпение му е майката..и щастлива Коледа!
Добре че не сме в предходните времена, защото просто щяха да засекретят обекта и да преустановят разработката му за граждански цели. Дано няма останала инерция оттогава.
Това с войната не мисля че е фактор за забавяне даже напротив - Свилен обясни за товаро-разтоварните дейности как че освен забавят ами и ОСКЪПЯВАТ процеса. Дрона избягва тези тромави и скъпи процедури.
В сферата на спекулациите но: ако всичко е наред и върви по план а в същото време нещата се бавят то причината е една - някой иска да вземе всичко но някой доста умен се е сетил че може да се избяга взимането на всичко ако компанията се листне през БФБ, Сеедлинк и други.
По този начин ако въобще има някой голям, той не би могъл да погълне компания и то със заявка за участие от Европейски фондове в серия А.
Войната е фактор за не споделянето.... но и фактор катализатор за огромен интерес и подкрепа от ЕС и Англия..на правителствени нива...забавянето не е заради двигателя ..иновацията си е отделно и няма общо и повярвай ми никой на никой не кляка...разсъжденията не са ти в правилна посока... невероятни неща се случват около дрона...няма друга такава българска компания.... просто имайте търпение...плавно ще научаваме за всичко!
Сега това БиБиСи ли е или ВеВеЕс....че нещо се объркАх..... Не че не може и двете....даже съм учуден, че президентчето летец не се е намесило да помогне на родното производство.....може пък да не го харесва щото наш'те дронове нямат летци...
Да не му е омръзнала старата играчка,- за тази все пак трябва и писта!!!
И синтетичните горива с които са се захванали. Защо не ги оставят на някой друг а ние да се отклоняваме от целите си!?
КОЛКО ПЪТИ ДА припомням че Фейсбук не е първата социална мрежа а тествана 20 години по-рано. По късно фасебоок стъпват на готова основа.
Та нали целта е ЕВТИН превоз - не ниско въглероден и Супер скъп превоз - в какво превърнаха Свилен от превоз на Сирене до опитно зайче.
Скоти е написал за горивата...два поста по-долу...ако е така,де...вероятно е така.Човека е запознат.
И синтетичните горива с които са се захванали. Защо не ги оставят на някой друг а ние да се отклоняваме от целите си!?
КОЛКО ПЪТИ ДА припомням че Фейсбук не е първата социална мрежа а тествана 20 години по-рано. По късно фасебоок стъпват на готова основа.
Та нали целта е ЕВТИН превоз - не ниско въглероден и Супер скъп превоз - в какво превърнаха Свилен от превоз на Сирене до опитно зайче.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Дори мисля че мястото на критичните мисли за Дрона са именно тук, а не в темата на дрона, защото от Илевън са се доказали като големи професионалисти и ще изискат сметка защо НИТО ЕДИН СРОК ОТ ОБЯВЕНИТЕ НЕ Е ИЗПЪЛНЕН за тези 8 години.
Ако се навеждат на някой голям не е сега момента защото водим само с 1 година, а големия може да печели време докато преговаря докато дрона му не вземе лиценз и не унищожи Дронамикс още в зародиш пълнейки главите на акционерите че имало война, ама оценките били ниски.
Ниски, високи - няма значение - да пускат полетите незабавно иначе след няколко месеца друг ще го направи - сега или никога -това е залога
... позна! Едното е войната... второто още лятото трите американски банки(сити банк едната) които правиха дюдилиджънс и заявиха намерение и желание да запишат целият рунд серия А. Едното тяхно условие е ИНОВАЦИЯ. На двигателя...от там идва и идеята за друг вид гориво... до колкото знам партнер и са англииска фирма с екип учени и още една българска пак с таланти по темата... за войната мисля че не е редно да се коментира... януари месец ще потърся среща със Свилен по темата”забавяне”, което повярвайте за никой не е приятно, но щом BBC ни търсят и обръщат внимание съвсем малко остава...търпение му е майката..и щастлива Коледа!
Това с войната не мисля че е фактор за забавяне даже напротив - Свилен обясни за товаро-разтоварните дейности как че освен забавят ами и ОСКЪПЯВАТ процеса. Дрона избягва тези тромави и скъпи процедури.
В сферата на спекулациите но: ако всичко е наред и върви по план а в същото време нещата се бавят то причината е една - някой иска да вземе всичко но някой доста умен се е сетил че може да се избяга взимането на всичко ако компанията се листне през БФБ, Сеедлинк и други.
По този начин ако въобще има някой голям, той не би могъл да погълне компания и то със заявка за участие от Европейски фондове в серия А.
Сега това БиБиСи ли е или ВеВеЕс....че нещо се объркАх..... Не че не може и двете....даже съм учуден, че президентчето летец не се е намесило да помогне на родното производство.....може пък да не го харесва щото наш'те дронове нямат летци...
Дали Черният лебед не го бавят и крият по военни съображения?
The National Sleep Foundation (NSF) named AYO, and Sunrise as winners of the 2022 SleepTech® Award. NSF’s SleepTech Award recognizes the year’s most innovative efforts in advancing sleep technology, and is a feature of NSF’s ongoing work to encourage and celebrate efforts by which sleep science and insight are rapidly incorporated into accessible health products and services.
Коментар