Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
- Следващия въпрос е притеснява ли ви цената на акциите на Българска фондова борса?
Не, не ни притеснява в момента има спад в цената, но предполагам, че това е нещо временно. Това в крайна сметка е усещането на пазара в момента може би към сектора. Нашето очакване е, че с ръста на активите с доброто представяне на компаниите това неминуемо ще се отрази и върху цената на акцията.
- Здравейте! В момента пазарната капитализация на Илевън е под нетната стойност на активите, в такъв случай бихте ли обмислили обратно изкупуване?
В момента всъщност все пак мисля, че към момента може би ценатa към момента е малко под цената на активите. Смятаме, че това е временно събитие. Имаме други инициативи цен... Възможността за обратно изкупуване всъщност е възможност. Това е част от инструментариума който имаме, но в момента обмисляме други инициатiви, които се надяваме да споделим скоро и да дискутираме по време на ОС на дружеството в края на юни месец. Смятаме че тези инициативи биха подкрепили цената на акцията. Но в крайна сметка фундаментално смятаме че представянето на компаниите и както видяхте и в момента три от компаниите, които се представят изключително добре, това би трябвало да даде в крайна сметка, да подкрепи цената и да даде по-добро представяне на акцията.
- Имате ли насоки към евентуално увеличение на капитала?
Към момента не. По конкретни идеи когато има ще ги споделим с акционерите.Last edited by Poncho; 15.05.2024, 22:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеНе, казаха че веднага им дават думата и ако има въпроси накрая да се задават. Първите 5 минути и аз пропуснах.
Last edited by B.Graham; 16.05.2024, 20:36.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа, това ми хареса, но се знаеше. Три от 10-те хубави бяха представени днес. СV-тата ще ни дадат и по-голям дивидентОтделно за тях имало оферти разбрах....някои от тях даже били склонни да разгледат офертите ако са хубави
Сенсика се движела по план и скоро очакваме биймване .... В началото казаха ли нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеА иначе и трите представени компании се развиват отлично
Отделно за тях имало оферти разбрах....някои от тях даже били склонни да разгледат офертите ако са хубави
Сенсика се движела по план и скоро очакваме биймване .... В началото казаха ли нещо?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТакаааа.... ".....до края на месеца ще има новини, които ЩЕ подкрепят цената на акциите..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗдравко, аз се включих заедно с Енхенсив и пропуснах началото. Ако може да споделиш....
Аз се включих в 3:05, не мисля че имаше нещо важно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеРадвам се, че си проверил думичката в речника, поне научи нещо днес !
Или всичко бе на обратноLast edited by Мечкан_Бикоядов; 03.05.2024, 05:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Кой е -8% днес ? Аз онождам теб в момента ве Айнщайн
п.с. и от кое село си момче?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТи по добре се пази, че някоя мъжка мечка в парка може да те оноди
п.с. и от кое село си момче?Last edited by Мечкан_Бикоядов; 02.05.2024, 17:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Те се обаждат краставите магарета кои са.
Иначе не е лесна ,да,но вашата.33% по пързалката
Коментар
Коментар