Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво Пропърти Фонд АДСИЦ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНа хартия изглеждат много добре.
Готов проект (няма да се чакат строежи) и доходността започва ведната, а няма да се чакат Х години с неясни рискове.
Гарантирани дългосрочни наеми, т.е. уж гарантиран дивидент....
Но не съм гледал проспекта. Имаше коментари в темата за BREF, че собственика от който щяла да се купи сградата е бил свързано лице на учредителите на АДСИЦ-а.... дали е така не мога да кажа....
И аз се интересувам за мнения относно IPO-то, така че ако има някой който ги е проучвал по-задълбочено, всички ще сме благодарни на мнение и коментар....
Иначе да, мажоритарния на АДСИЦ е едноличен на MBL и през нея ще се отдава и управлява офис сградата. А от своя страна офис сградата, за която се набират средства за придобиването й, е също собственост на акционерите на АДСИЦ. Малко си го местят от единия в другия, но не виждам нищо лошо в това.
Не виждам риск да се точи печалбата от АДСИЦ към обслужващото дружество заради устава и законните регулации за АДСИЦ.
Не знам, все пак ще е добре да чуем и други мнения.
Коментар
-
На хартия изглеждат много добре.
Готов проект (няма да се чакат строежи) и доходността започва ведната, а няма да се чакат Х години с неясни рискове.
Гарантирани дългосрочни наеми, т.е. уж гарантиран дивидент....
Но не съм гледал проспекта. Имаше коментари в темата за BREF, че собственика от който щяла да се купи сградата е бил свързано лице на учредителите на АДСИЦ-а.... дали е така не мога да кажа....
И аз се интересувам за мнения относно IPO-то, така че ако има някой който ги е проучвал по-задълбочено, всички ще сме благодарни на мнение и коментар....
Коментар
Коментар