Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Привет и на теб - понеже във втора тема ми даваш математически съвет и оценка, съгласен съм с теб - нека по-малко да пишем и размишляваме
От темата на Сирма:
От темата на Химимпорт:
В темата на Доверие:
И темата на Трейс груп:
(Хайде дано не си уроки за Алтерко)
п.п. Темата е Биодит - нека разговорите са за компанията, ако имаш други мъдрости и съвети към мен - пиши ги на месинджъра
и понеже много знаеш
в сирма влизам пет пъти с 10к всеки от петте пъти между 15-40% печалба
доверие на излизане от софикс купено с 200к на 1.55 продадено на 3.12
трейс на излизане от софикс 2.34 пак с над 200к продадено на 3.36
хим купен 1.10 над 500к продаван на 1.79 на 1.40
за алтерко не коментирам...
тонка бонбонка какъвто си такъв си оставаш цял живот!
успех в живота бфб и в любовта!
опитах се нещо малко да ти помогна,но от сърце!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнениеКаква ще е цената на акция?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
На всяка манджа Меродия си Тонка.Един математически съвет по малко да пишеш по малко да разпитваш по малко да мислиш и по смело да действаш!
От темата на Сирма:
От темата на Химимпорт:
В темата на Доверие:
И темата на Трейс груп:
(Хайде дано не си уроки за Алтерко)
п.п. Темата е Биодит - нека разговорите са за компанията, ако имаш други мъдрости и съвети към мен - пиши ги на месинджъраLast edited by tony1975; 17.12.2020, 07:06.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИма ли форумци които ще се включат тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Още не съм правил анализ за да преценя.. Трябва да се задълбоча в информацията която ще предоставят покрай листването.. Определено бизнеса им е силно засегнат от Ковид /за разлика от Алтерко/.. Въпроса е какви са перспективите след Ковида.. и дали пък сегашната ситуация не дава възможност да се влезе евтино тук..
Щото няма как ipo-то да е под номинал, но пък и сега една Сирма се движи на половината на номинала ...
Пък и не е като да няма евтини опции за ковид-диверсификация, една лека козметика и продукти за хигиена примерно като арома се търкаляше и тя под номинала...
препоръки нямаме, разбира се.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Още не съм правил анализ за да преценя.. Трябва да се задълбоча в информацията която ще предоставят покрай листването.. Определено бизнеса им е силно засегнат от Ковид /за разлика от Алтерко/.. Въпроса е какви са перспективите след Ковида.. и дали пък сегашната ситуация не дава възможност да се влезе евтино тук... Интересно мениджмънта на Биодит - къде вижда възможности, защото и Алтерко имаха един бизнес и изведнъж се насочиха в друга ниша, която сега им носи чудесни резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИма ли форумци които ще се включат тук?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Започва се, първата емисия на пазара BEAM !
БФБ допусна до търговия временна емисия акции, издадена от технологичната компания Биодит с цел осъществяване на първично публично предлагане на до 1 милион обикновени безналични акции.
На 21 декември 2020 г. ще бъде оповестана датата на IPO аукциона и другите условия по предлагането. Съветник по емисията е ИП Карол АД
Борсов код: BDT1
https://www.investor.bg/novini-i-ana...dit-ad-318058/
Пожелавам успех!Last edited by mpy_yordanov; 15.12.2020, 20:27.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Погледни го от добрата страна, кешът ти не се е обезценил двойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Патова ситуация...
- 1 like
Коментар
Коментар