Тука да не ревете пак,че станало като при алтерко.....че нямате акции....че се случила компанията...само добронамерено предупреждавам!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнениеФорум, който ежедневно предлага хумористичните цитати на потребителя Harry Kane безценен!!!Last edited by Ender; 04.03.2021, 01:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеБорса, на която топ акции са ..., ТСБ, СГЩ - не може да бъде унищожена.Last edited by X_Y; 04.03.2021, 09:43.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Борса, на която топ акции са БиоДИТ, Алтерко, ТСБ, СГЩ - не може да бъде унищожена.Last edited by X_Y; 04.03.2021, 09:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Bulgarian Stock Exchange
се чувства развълнувани.
3ч. ·
В очакване на първата компания, която ще "хване бика за рогата" на пазар beam
На 4 март стартира търговията с акциите на Biodit
...stay tuned...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
+
Да всичко това и т.н., защото ги ИМА! Ако ги няма, може само да си приказва /пише по форумите/!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Да ги почва да ги прави каквото си сака - мое да ги продава, залага, брои, купува, мие, готви, яде, чука и т.н.
Да всичко това и т.н., защото ги ИМА! Ако ги няма, може само да си приказва /пише по форумите/!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Тоест, да се отърве максимално бързо?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
А пита ли ИП-то си защо е така и за кои специфики говори?
п.с. тези ти акции от Биодит ти не можеш да ги търгуваш, защото бяха временна емисия. Чакай сега да ти дойдат истинските акции и ги почвай..Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DarkStar Разгледай мнениеМоже би съм пропуснал нещо, но днес от портфейла ми изчезнаха акциите на Биодит, закупени от IPO-то. След разговор с ИП ми казаха, че ще бъдат изтеглени и няма да може да ги търгуваме 1 година, заради спецификите на сегмента BEAM. Аз ли не съм разбрал нещо?
п.с. тези ти акции от Биодит ти не можеш да ги търгуваш, защото бяха временна емисия. Чакай сега да ти дойдат истинските акции и ги почвай..
Коментар
-
Може би съм пропуснал нещо, но днес от портфейла ми изчезнаха акциите на Биодит, закупени от IPO-то. След разговор с ИП ми казаха, че ще бъдат изтеглени и няма да може да ги търгуваме 1 година, заради спецификите на сегмента BEAM. Аз ли не съм разбрал нещо?People think there are 2 sides on the market - bullish side and bearish side,
but they are wrong!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
И оспорени. Щото е едно нищо под налягане за апортна вноска, останалото бяха едни пари на шарани, надлежно изпапани вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Вие не бихте постъпили така, нали велики Фараоне Да изчакаме развоят.
Но мога да приема донейшънс.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнение
Но пък в капитала на БИОДИТ, тази специална разработка и ноухау са оценени на 8 милки ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Коментара отдолу е показателен. Китайска стока с БГ етикети - може да я кръстим както ни кефи, все една и съща е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар