Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Робин Худ не, но може да е коментирано при бг-мамите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБиодит - GameStop в БГ вариант
Да не са го качили за трейд в РобинХуд бре!?
Тука вече на Груев може да му върже залога и да познае...кор кароли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Робин Худ не, но може да е коментирано при бг-мамитемненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБиодит - GameStop в БГ вариант
Да не са го качили за трейд в РобинХуд бре!?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСпирам да ви подсказвам...Проблема е, че станели нещо на глобално ниво няма излизане.. по такива дървета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСтранно, всички, които реват срещу ръста тук, имат акции в конкурента, който расте също само щото расте и едни хора от яхтата Кор Кароли задават курсаНе бъдете чак такива мизантропи де. Нямам акции нито тук, нито в конкурента, нито в третия или четвъртия им технологичен конкурент на нашата клета борсичка, но явно страхът е, че хайпът тук ще предизвика отлив там, където ревящите срещу тази акция имат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСтранно, всички, които реват срещу ръста тук, имат акции в конкурента, който расте също само щото расте и едни хора от яхтата Кор Кароли задават курсаНе бъдете чак такива мизантропи де. Нямам акции нито тук, нито в конкурента, нито в третия или четвъртия им технологичен конкурент на нашата клета борсичка, но явно страхът е, че хайпът тук ще предизвика отлив там, където ревящите срещу тази акция имат
Не виждаш ли че цялата борса сгумнязва, играчорите освобждават кинти за да надуят това 3-5 пъти, докато конкурента е твърдо без промяна.
Изтърва влака. И тука изтърва. СEди си в сшийди
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеИ аз приключих с БИОДИТ- за добро или лошо времето ще покаже!Да му мислят тези, които купиха сега от вас !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хари Кейн се отчете, време е за Грую,... да си каже мнениетоНямам акции и никога не съм имал тук, а като се познавам, едва ли и някога ще имам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Странно, всички, които реват срещу ръста тук, имат акции в конкурента, който расте също само щото расте и едни хора от яхтата Кор Кароли задават курсаНе бъдете чак такива мизантропи де. Нямам акции нито тук, нито в конкурента, нито в третия или четвъртия им технологичен конкурент на нашата клета борсичка, но явно страхът е, че хайпът тук ще предизвика отлив там, където ревящите срещу тази акция имат
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар