IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, тука да не са ни превзели тия от reddit

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Готово, аз за бас съм винаги готов - 70 милки или повече на консолидирна база за 2021, без телекомуникациите в Азия, и печелиш баса. По-малко - аз печеля баса. Даже ти давам бонус, щото уважавам хората, дето си държат на мнението - до края на този месец няма да пиша в темата, но с удоволствие ще си драскам с теб в Балоняка или други теми. )
      Груев... бе да вземеш, да чукеш нeкой бас и в тая тема, к'во ли...

Коментар

Вади, да, но те не отговарят на цената му и пак гледаме същите врътки - сипе някой и свали цената с 50 стинки, после Зделка за 3 акции с 50 стинки отгоре. Маркетмейкърите от яхтата задават курса
        П.С. Пак да кажа - нека има печалби, аз се кефя на хората, изкарали някой лев, стига да няма дитирамби като за преопакования лешпер. А че тук е балон - балон е, ма кво ти пука, щом има кой да купува. То и Тесла е балон, и Амазон, и да не изреждам, ама на, на никого не му дреме. Честито на спечелилите тук, дано да спечелят и нововлезлите

Смятай дивидента от шпидитууу, тук го раздават за 40дана, а защо го надуват ще разбереш пак подир пладне!
        Не напразно му се вика БОРСА

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Не я следя тази компания че ми е твърде рискова, но по спомен имаше нещо за допълнително увеличение на капитала след успешното ППП. Да не би този екшън с цената от днес да е свързан с това?
          Допълнителното увеличение казаха, че ще е след 2 год, но тук тепърва има фондове и други хора да излизат с по 1 млн акции

Коментар

• Не я следя тази компания че ми е твърде рискова, но по спомен имаше нещо за допълнително увеличение на капитала след успешното ППП. Да не би този екшън с цената от днес да е свързан с това?
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Щом това струва толкова, М+С знаете ли колко трябва да струва?
              Зная, поне два пъти по-малко от Спиди
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• От тук нататък трябва само да подгряват публиката, по един зареден хотел всяка седмица

Коментар

Велико мнение
                  +1
                  Ако можеше да се пинне като водещо в началото на всяка страница
                  Щом това струва толкова, М+С знаете ли колко трябва да струва?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Сега е времето да почнат коментрите от сорта "щом тия струват толкова, при същите рейшо другите трябва да едиколкоси"....
                    Бай дъ уей браво на колегите, които направиха парите.
                    Велико мнение
                    +1
                    Ако можеше да се пинне като водещо в началото на всяка страница
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://www.investor.bg/aziia/336/a/...-aziia-323141/

там имат същите проблеми

технологиите са много хубаво нещо, но е много важно да си правим реалистична оценка на всяка една акция и цената да бъде обвързана с резултатите. уви повсеместно на глобално ниво се пазарува на база на мечти и сочене с пръст на някой лчаени еднорози.

успех!
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това навява спомени от 2007-2008 г, ПИБ, Трейс

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Не може всички да са хепи, все някой ще плаче. Чудно ми е, тези които купуваха на 2 лв до къде са смятали, че ще стигне цената.
                          Купува който има много.. нима не знаеш как се прави..

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Интересното е кой купува, ако е за бърза врътка ок, дано направят такава ! Но утре да няма ред сълзи ред сополи !
                            Не може всички да са хепи, все някой ще плаче. Чудно ми е, тези които купуваха на 2 лв до къде са смятали, че ще стигне цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              26+ милиона оценка на база пазара днес ... е..си
                              Всяка новост така тръгва тук и после обикновенно спихва. Интересно, защо?

Коментар

• 26+ милиона оценка на база пазара днес ... е..си
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X