Абе, тука да не са ни превзели тия от reddit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГотово, аз за бас съм винаги готов - 70 милки или повече на консолидирна база за 2021, без телекомуникациите в Азия, и печелиш баса. По-малко - аз печеля баса. Даже ти давам бонус, щото уважавам хората, дето си държат на мнението - до края на този месец няма да пиша в темата, но с удоволствие ще си драскам с теб в Балоняка или други теми. )
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Вади, да, но те не отговарят на цената му и пак гледаме същите врътки - сипе някой и свали цената с 50 стинки, после Зделка за 3 акции с 50 стинки отгоре. Маркетмейкърите от яхтата задават курса
П.С. Пак да кажа - нека има печалби, аз се кефя на хората, изкарали някой лев, стига да няма дитирамби като за преопакования лешпер. А че тук е балон - балон е, ма кво ти пука, щом има кой да купува. То и Тесла е балон, и Амазон, и да не изреждам, ама на, на никого не му дреме. Честито на спечелилите тук, дано да спечелят и нововлезлите
Смятай дивидента от шпидитууу, тук го раздават за 40дана, а защо го надуват ще разбереш пак подир пладне!
Не напразно му се вика БОРСА
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе я следя тази компания че ми е твърде рискова, но по спомен имаше нещо за допълнително увеличение на капитала след успешното ППП. Да не би този екшън с цената от днес да е свързан с това?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Щом това струва толкова, М+С знаете ли колко трябва да струва?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Велико мнение
+1
Ако можеше да се пинне като водещо в началото на всяка страница
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСега е времето да почнат коментрите от сорта "щом тия струват толкова, при същите рейшо другите трябва да едиколкоси"....
Бай дъ уей браво на колегите, които направиха парите.
+1
Ако можеше да се пинне като водещо в началото на всяка страницаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
https://www.investor.bg/aziia/336/a/...-aziia-323141/
там имат същите проблеми
технологиите са много хубаво нещо, но е много важно да си правим реалистична оценка на всяка една акция и цената да бъде обвързана с резултатите. уви повсеместно на глобално ниво се пазарува на база на мечти и сочене с пръст на някой лчаени еднорози.
успех!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Не може всички да са хепи, все някой ще плаче. Чудно ми е, тези които купуваха на 2 лв до къде са смятали, че ще стигне цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Интересното е кой купува, ако е за бърза врътка ок, дано направят такава ! Но утре да няма ред сълзи ред сополи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение26+ милиона оценка на база пазара днес ... е..си
- 1 like
Коментар
Коментар